2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

hem önlisans
hem lisans mezunuyum.. atanamadım işte bende onlardan biriyim..
bu sene katipliğe erzurumda gireceğim yani birdaki ilana .. bakalım ne olacak

birde sıkılıcak diye düşündüm hep
kreş anaokulu 1.sınıf zaten uzun zamanlar okulda olucak o yüzden bu sene de free takılsın dedim :)

hem önlisans
hem lisans mezunuyum.. atanamadım işte bende onlardan biriyim..
bu sene katipliğe erzurumda gireceğim yani birdaki ilana .. bakalım ne olacak
hakkında hayırlısı olsun inşallah
ablam katip
çok yorulduğunu kafayı yediğini söylüyor . zor meslek .

çok şükür ama gerçekten beynim çok yoruluyor ben az bile diyorum hatta
kv çalışıyordu işten ayrılmasını çocuğa bakmasını rica ettik (belli bir miktar veriyoruz )
ha çalışıyormuydu kv.nekadar veriyorsunuz peki.dün aramızda öyle bir mevzu geçtimiştide

çok şükür ama gerçekten beynim çok yoruluyor ben az bile diyorum hatta
kv çalışıyordu işten ayrılmasını çocuğa bakmasını rica ettik (belli bir miktar veriyoruz )
iyi yapmışsınız bence.. peki ne kadar veriyorsunuz canm eğer sizin için özel değil ise merak ettim..
ya benm maaşım az olunca işte birde bakıcı parası veirnce alay eden küçümseyen çok oluyor bazen işten cıkasım geliyor ço k bunaldım
siz böyle yazıyorsunuz ya hani 4 bin tl maaş alıyorum vs çok mutlu oluyorum sizin adınıza

ha çalışıyormuydu kv.nekadar veriyorsunuz peki.dün aramızda öyle bir mevzu geçtimiştide

normalde asgari ücret alıyordu görümcemin kendi işi onun yanında çalışıyordu
kredi taksitimiz var araba aldık biz okadar veremeyeceğimizi başta söyledik
o zaten istemedi bizden ama benim vicdanım da rahat etmezdi
600,00 TL veriyoruz..

birde sıkılıcak diye düşündüm hep
kreş anaokulu 1.sınıf zaten uzun zamanlar okulda olucak o yüzden bu sene de free takılsın dedim :)
olmassa bende seneye göndermem canı sagolsun bakıcımızdan memnunuz seneyede idare eder bizim oglanı..

ümidini kaybetme.
daha yaşın da genç . denemekten vazgeçme.
ne biliyim be canm çok yıprandım birde beni küçümseyen yok boşuna enayi gibi çalışıyormuşum gibi hissediyorum kendimi
elime kalan paraya bakıyorum
bakıcıya verdiğim paraya bakıyorum.. bir iç çekiyorum allaha sıgınıyorum
allah sabredenlerle beraberdir aza kanaat et boşver eclipsse diyorum allah büyük diyorum ama ne biliyim çok bunaldım bende isterdm 4 bn tl maaş almayı bakıcıya rahat rahat bana dokunmadan para vermeyi ama olmadı

eviniz sizinmi canım.bide kimseyi takma ya.senin alın terin var.çalışan herzaman 1-0 ondedir her konuda.ayakları üstünde durabilen kadınsın.

inanın 12 yıldır çalışıyorum
okadar saçma sapan insanlarla uğraştım ki (muhasebe müdürü )
hepsi benim yaptığım iş üstünden paralar kazandı
inat ettim öğrendim bende birgün bu işin sorumlusu olacağım diye
ve oldumda şimdi meyvesini yiyorum diyebilirim ama bakıldığı zaman yine az
çok şükür buna da

iyi yapmıssınız ve çok güzel düşünmüşsünüz sonuçta emek veriyor sizde emeğinin karşılığını veriyorsunuz..
daha iyi oluyor böyle emin ol yarın bir gün olur ya laf söz eder en azından bizde emeğini verdik diyebilirsiniz.. birde işin içine maddiyat girince değişir. sizde mi bakıyor ? evinin işlerine felanda yardımcı oluormu

eviniz sizinmi canım.bide kimseyi takma ya.senin alın terin var.çalışan herzaman 1-0 ondedir her konuda.ayakları üstünde durabilen kadınsın.
yok canm kira 500 tl kira veriyorum burası ucuz kira bakımından ama şimdi cıksak 750 tl den aşağı ev olmaz.. o yüzden evimzde oturmaya devam ediyoruz orası öylede ne biliyim.. elime kalan çok az.. sen olsan eline kalan miktar çok az olsa da cidden sabredermiydin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…