ben memurum 2 çocuk var biri 3 diğeri 1,5 yaşındane iş yapıyorsunuz bayanlar kaç çocuk var kaç yaşında tanışalım :)
ben özel bir şirkette muhasebe sorumlusuyum
3,5 yaşında bir oğlum var..
bende çok istedim ama belli bi yaştan sonra yatmak istemez diye vazgeçtim
hem önlisanslise mezunu isen 90 üstü puan alman lazım.
93-94 garanti atanırsın .
önlisans isen 86 ile atanamayan aradaşım var .
bu yıl lisansı bitirdi . lisanstan giridi . sınav sonucunu bekliyor.
ben de f klavye kullanıyorum . 10 parmak.
ben şu büyüyen yatağada çok bakmıştım ikeanın.onu eşim pek sevmediaynı yatak üste çevrilirse ranza . alta çevrilirse tek kişilikyatak . yukarıdaki gibi. iki ayrı resim . ama aynı karyola
banada herkes öyle diyor seneye erken olur diyorlar.. yani benim oglum 2 bucu kyaşında seneyede gitmeyecek.. gibi gözüküyor gitse iyi olur ama öyle söyleyince herkes genelde 4 yaşında başlatılıyor
bir sene kreş
bir sene anaokulu
sonra 1. sınıfa geçiş en mantıklı diyorlar..
ben şu büyüyen yatağada çok bakmıştım ikeanın.onu eşim pek sevmedi
hem önlisans
hem lisans mezunuyum.. atanamadım işte bende onlardan biriyim..
bu sene katipliğe erzurumda gireceğim yani birdaki ilana .. bakalım ne olacak
hakkında hayırlısı olsun inşallahhem önlisans
hem lisans mezunuyum.. atanamadım işte bende onlardan biriyim..
bu sene katipliğe erzurumda gireceğim yani birdaki ilana .. bakalım ne olacak
ben alıştım artık atanmayada hiç umudum kalmadıgerçekten çok vicdansızlar....
ben alıştım artık atanmayada hiç umudum kalmadı
ha çalışıyormuydu kv.nekadar veriyorsunuz peki.dün aramızda öyle bir mevzu geçtimiştideçok şükür ama gerçekten beynim çok yoruluyor ben az bile diyorum hatta
kv çalışıyordu işten ayrılmasını çocuğa bakmasını rica ettik (belli bir miktar veriyoruz )
iyi yapmışsınız bence.. peki ne kadar veriyorsunuz canm eğer sizin için özel değil ise merak ettim..çok şükür ama gerçekten beynim çok yoruluyor ben az bile diyorum hatta
kv çalışıyordu işten ayrılmasını çocuğa bakmasını rica ettik (belli bir miktar veriyoruz )
ümidini kaybetme.ben alıştım artık atanmayada hiç umudum kalmadı
ha çalışıyormuydu kv.nekadar veriyorsunuz peki.dün aramızda öyle bir mevzu geçtimiştide
olmassa bende seneye göndermem canı sagolsun bakıcımızdan memnunuz seneyede idare eder bizim oglanı..birde sıkılıcak diye düşündüm hep
kreş anaokulu 1.sınıf zaten uzun zamanlar okulda olucak o yüzden bu sene de free takılsın dedim :)
ne biliyim be canmümidini kaybetme.
daha yaşın da genç . denemekten vazgeçme.
eviniz sizinmi canım.bide kimseyi takma ya.senin alın terin var.çalışan herzaman 1-0 ondedir her konuda.ayakları üstünde durabilen kadınsın.iyi yapmışsınız bence.. peki ne kadar veriyorsunuz canm eğer sizin için özel değil ise merak ettim..
ya benm maaşım az olunca işte birde bakıcı parası veirnce alay eden küçümseyen çok oluyor bazen işten cıkasım geliyor ço k bunaldım
siz böyle yazıyorsunuz ya hani 4 bin tl maaş alıyorum vs çok mutlu oluyorum sizin adınıza
iyi yapmışsınız bence.. peki ne kadar veriyorsunuz canm eğer sizin için özel değil ise merak ettim..
ya benm maaşım az olunca işte birde bakıcı parası veirnce alay eden küçümseyen çok oluyor bazen işten cıkasım geliyor ço k bunaldım
siz böyle yazıyorsunuz ya hani 4 bin tl maaş alıyorum vs çok mutlu oluyorum sizin adınıza
iyi yapmıssınız ve çok güzel düşünmüşsünüz sonuçta emek veriyor sizde emeğinin karşılığını veriyorsunuz..normalde asgari ücret alıyordu görümcemin kendi işi onun yanında çalışıyordu
kredi taksitimiz var araba aldık biz okadar veremeyeceğimizi başta söyledik
o zaten istemedi bizden ama benim vicdanım da rahat etmezdi
600,00 TL veriyoruz..
yok canm kira 500 tl kira veriyorum burası ucuz kira bakımından ama şimdi cıksak 750 tl den aşağı ev olmaz.. o yüzden evimzde oturmaya devam ediyoruz orası öylede ne biliyim.. elime kalan çok az.. sen olsan eline kalan miktar çok az olsa da cidden sabredermiydin ?eviniz sizinmi canım.bide kimseyi takma ya.senin alın terin var.çalışan herzaman 1-0 ondedir her konuda.ayakları üstünde durabilen kadınsın.