- 4 Aralık 2017
- 4.661
- 4.576
kreşe ne zaman göndermeyi düşünüyorsun seneye mikv bakıyor bazen annem bakıyor
tek çocuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kreşe ne zaman göndermeyi düşünüyorsun seneye mikv bakıyor bazen annem bakıyor
tek çocuk
bence alma canm benm teyzem ogluna aldı çok pişman oldu
evet canm biraz o yönden sıkıntılıyız..canım yarım gün annen baksa yarım gün yada haftanın eblli günleri kreşe gitse maddi olarak belki daha rahat olmazmı.bu arada annenle aynı şehirdeydin demi sen
neyin mulakatına giriyorsun .sagol canm keşke atanabilsem böyle olmaz işte .. hep mülakatta eleniyorm ya. yok saglam bir adam bulamıyorum
700 tl de bakıcıya veriyorum seneye devlet kreşine giderse aylık 150 tl vereceğim ama herkes erken okuldan sıkılır diyor..
hımm evet şu montessori gibi olanlardan
canm sen ne kadar maaş alıyorsunne iş yapıyorsunuz bayanlar kaç çocuk var kaç yaşında tanışalım :)
ben özel bir şirkette muhasebe sorumlusuyum
3,5 yaşında bir oğlum var..
allah bağışlasın canım.hoşgeldinkv bakıyor bazen annem bakıyor
tek çocuk
kreşe ne zaman göndermeyi düşünüyorsun seneye mi
sanki seninle daha önce konuştuk .ne iş yapıyorsunuz bayanlar kaç çocuk var kaç yaşında tanışalım :)
ben özel bir şirkette muhasebe sorumlusuyum
3,5 yaşında bir oğlum var..
canm sen ne kadar maaş alıyorsun
bende esnaf kefalet de genel sekreterim. resmi bir kurum burası
ben adalet bölümü mezunuyum icra katipliği ve katiğliğe girdim elendimneyin mulakatına giriyorsun .
direk puan ile tercih yapamaz mısın
sanki seninle daha önce konuştuk .
ben üni de memurum.
3 çocuk var
12 yaş
7 yaş
3 yaş
evet . ikeaa nın ama . ben çok seviyorum . 2 yıldır istiyorum. bak şimdi zamlandı.hımm evet şu montessori gibi olanlardan
maaşın çok iyiymiş.. allah rızkını bereketini artırsın inşallahcanım ben 4.000 TL maaş alıyorum
ama işim çok sorumluluk istiyor maalesef
bende çok istedim ama belli bi yaştan sonra yatmak istemez diye vazgeçtimbenimde oda ile ilgili yardımınıza ihtiyacım var
arabalı yatak istiyorum ama çok yer kaplıyor sanırım oda
ben adalet bölümü mezunuyum icra katipliği ve katiğliğe girdim elendim
86 aldım atanamadım bekliyorum
aynı zamanda uluslar arası ilişkiler ve finansman okudum malesef tı k yok 86 ile atanmadığım için bütün herşey gitti
katiplikte klavyede 2. geldim ama mülakatta direk elediler vicdansızlar.
lise mezunu isen 90 üstü puan alman lazım.ben adalet bölümü mezunuyum icra katipliği ve katiğliğe girdim elendim
86 aldım atanamadım bekliyorum
aynı zamanda uluslar arası ilişkiler ve finansman okudum malesef tı k yok 86 ile atanmadığım için bütün herşey gitti
katiplikte klavyede 2. geldim ama mülakatta direk elediler vicdansızlar.
maaşın çok iyiymiş.. allah rızkını bereketini artırsın inşallah
annene ve kv cocugna baktığı için bir miktar para veriyormusun peki
banada herkes öyle diyor seneye erken olur diyorlar.. yani benim oglum 2 bucu kyaşında seneyede gitmeyecek.. gibi gözüküyor gitse iyi olur ama öyle söyleyince herkes genelde 4 yaşında başlatılıyorbu sene 1 ay gitti aslında
ama alışamadı hergün ağladı hatta gece rüyasında falan sayıklayınca bence yengeme sordum (çocuk doktoru)
oda istersen bu sene gitmesin seneye gönder etkilenmesin deyince bende alma kararı aldım
seneye düşünüyorum inş.