2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

anladım canım . lisanstan kpss girdin mi peki.
yoksa önlisans kpss ye mi girdin .

peki hiç bir destek almadan kendi başıma nasıl kazanacağım matematik felan hiç yo herşeyi unuttum
zaten bu sene olmaz artık
ben kazandım .
2 çocukluyken 35 yaşımda kpss ye giridm .
36 yaşımda atandım .
üstelik ilk kpss ye girişimdi ve bütün konuları unutmuştum.
youtubeee videoları . konu anlatımlı setler . soru bankaları ile , yapacağım dedim yaptım . Allah nasip etti.
ama deli gibi çalıştım.
büyük çocuğum anasınıfına gidiyordu.
küçük 1 yaşındaydı. ben ders çalışıyordum .
telefouma tarih videolarını mp3 olarak indirdim . çocuğu parka götürdüğümde kulaklıla dinliyordum.
ev hanımıyken çalışmak daha zor . sen şimdi çalışıyorsun ve işin de rahat . iş yerinden rahatlıkla hazırlanabilirsin.

peki sen önlisans mı atandn
ben önlisans girdim lisans olarak girdiğin zaman birdaha önlisans olarak giremiyorsun

artık bu sene geçtide bir daki kpss bende hazırlanyım dediğin gibi belk iatanırım 86 aldysam neden 90 olmasın demi..

4 yıllık olan bölümle kpssye girebiliyorsun.yani lisans mezunu olarak
o senin isteğine bağlı
eğer lisans olarak girersen bir daha ön lisans olarak giremiyorsun canm
ama alt grup yani önlisans olarak girmiş isen yine girebiliyorsun
lisans ço kdaha zor onu hiç başaramam ya

peki sen önlisans mı atandn
ben önlisans girdim lisans olarak girdiğin zaman birdaha önlisans olarak giremiyorsun
evet önlisans mezunuyum .
tekniker olarak atandım .
mühendisliğe tamamlamayı düşünüyorum dgs ile. bulunduğum üni de var bölüm fakat dgs ile öğrenci almaya başlamadı daha.
yeni öğrenci alıyor . sanıyorum bi kaç yıla alır dgs ile
mühendisliğe tamamlamak istiyorum.
benim bölümümden 1 tercih açıldı. o tercihe ben girdim .
türkiye de tekim yani. alım olmayan bi bölümden tekniker olarak atanıdm .

Lisans düzeyinde öğrenim görürken lisans KPSS'sine girebilirsiniz. Ancak lisans KPSS'ye girdiğiniz de bir daha alt öğrenimden KPSS'ye giremezsiniz. Bu yüzden dikkat etmeniz gerekmektedir. Diğer bir konuya gelirsek eğer lisans okurken, ön lisans ile hiçbir bağlantınız yoksa yani ön lisans bölümlerinin her hangi bir tanesini okumuyorsanız KPSS'ye hata ile girebilseniz dahi atanamazsınız. Yani lisans okurken ön lisans bölümleriyle ilişkisi olmayan bir adayın ön lisans KPSS'ye girmesi hiç bir işe yaramayacaktır.

Ancak hem lisans okuyan hemde ön lisans bölümlerinden bir tanesini okuyan aday istediği türde KPSS'ye girebilir ve İşin Olsa ekibi olarak bizim önerimiz kesinlikle alt öğrenimden KPSS'ye girmenizdir. Çünkü üst öğrenimden KPSS'ye girdiğinizde ÖSYM artık size alt öğrenimden tercih hakkı vermediği gibi yine alt öğrenimden KPSS'ye girmenize de olanak sağlamamaktadır. bunu anlatmaya çalışıyorum yormayın beni

artık bu sene geçtide bir daki kpss bende hazırlanyım dediğin gibi belk iatanırım 86 aldysam neden 90 olmasın demi..
kesinlikle yaparsın . ramak kalmış canım ya.
neden vazgeçiyorsun .
ben olsam daha çok gaz verirdim kendime. çoğunu başarmışsın . gerisini yaparsın diye.

kardeşim de bi kaç kez girdi kpss ye.
geçen yıl atandı.
almanca öğretmeni . ağrı ya .
ve onun da bölümünden çok alım yok .
ama son kez bi gaza geldi. bu kez olacak dedi. oldu.
hırs çok önemli.

lisanstan girersen önlisans hakkın kaybolur. evet haklısın

ciddimisin.. vay be seni kutluyorum.. ne büyük bir azim.. peki kaç puan ile atandın

bende o yüzden lisansdan girmedim acaba yanlış mı yaptım önlisans daha kolay demi

ciddimisin.. vay be seni kutluyorum.. ne büyük bir azim.. peki kaç puan ile atandın
85 küsürdü sanıyorum .
ama o yıl sorular zordu. puanlar düştü.
6116. olmuştum.
600 bin kişi girmişti.
%10 luk dilime girmiştim .

şimdi daha zor atanmalar sanıyorum .
arkadaşım 1900 . oldu . ama atanamadı.
bilemiyorum yanlış tercih mi nedir . ama atanamadı.

SUHAN siz bence kv bir miktar para verme konusunu bir konuşun eşinle aklına yatarsa
herkes parayı kabul etmeyebilir. ama hediyeyi kabul eder .
para işin içine giriyorsa bakıcı muamelesi görüyorum diye hisseder .
çünkü onun kv sinin bi geliri vardı diye biliyorum.

herkes parayı kabul etmeyebilir. ama hediyeyi kabul eder .
para işin içine giriyorsa bakıcı muamelesi görüyorum diye hisseder .
çünkü onun kv sinin bi geliri vardı diye biliyorum.
evet hani maddi olarak ihtiyacı olsa hiç düşünmem ama işte yanlış anlar diye bir çekincem var.hediye olayınıda hep eşim alıyor ama bu defa ben bişeyler alıp vericem.zaten bakma olayında biz teklifte bulunmadık.o ben bakacam kimselere veremem dedi torunlarımı.onun sıkıntısı benimle.bazı şeylere alıştırmıyor kendince beni.bide bi dönem büyüğe annemler bakınca kıskandı.oğlunu çok doldurdu torunum beni tanımıcak bana yaklaşmıcak alışamıcak diyerek onlar gelmesinde hep kendi baksın istiyor.

benim arkadaşlarım var kv bakıyor onlarında
mesela kahvaltılık alışveriş
pazar masrafı gibi destek oluyorlar..
kv bizde kalıyor.eviyle aramız 1 saat.farklı bir ilçede oturuyor. haftasonları geçiyor.giderkende market alışverişini yapıp gidiyor.onları hep eşim karşılıyor.işte giyim kuşam ayakkabı çanta vs genelde eşimle çıkıyor alışverişe beğendiği şeyi eşim alıyor.atıyorum evine elektrikli eşya falan alsın onlarıda taksitle ödeyebiliyoruz arada.ama tutup direk para vermiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…