anladım canım . lisanstan kpss girdin mi peki.yok canm öyle değil benim ki
şimdi ben 4 yıl okudum geldim babam vefat etti ( diplomamı aldım ama bu sene )
daha sonra 2 yılda kendi şehrimde adalet bölümü okudum ordanda diplomamı aldım ( 2 diplomam var ama 4 yıllığa tamamlamadım
niye oprogramı izleyenler ruh hastasımıidare edelim bakalım
bu aralar müge anlıyı izliyorum nasıl bir ruh hastası isem
bilmem kiniye oprogramı izleyenler ruh hastasımı
ben kazandım .peki hiç bir destek almadan kendi başıma nasıl kazanacağım matematik felan hiç yo herşeyi unuttum
zaten bu sene olmaz artık
peki sen önlisans mı atandnben kazandım .
2 çocukluyken 35 yaşımda kpss ye giridm .
36 yaşımda atandım .
üstelik ilk kpss ye girişimdi ve bütün konuları unutmuştum.
youtubeee videoları . konu anlatımlı setler . soru bankaları ile , yapacağım dedim yaptım . Allah nasip etti.
ama deli gibi çalıştım.
büyük çocuğum anasınıfına gidiyordu.
küçük 1 yaşındaydı. ben ders çalışıyordum .
telefouma tarih videolarını mp3 olarak indirdim . çocuğu parka götürdüğümde kulaklıla dinliyordum.
ev hanımıyken çalışmak daha zor . sen şimdi çalışıyorsun ve işin de rahat . iş yerinden rahatlıkla hazırlanabilirsin.
artık bu sene geçtide bir daki kpss bende hazırlanyım dediğin gibi belk iatanırım 86 aldysam neden 90 olmasın demi..ben kazandım .
2 çocukluyken 35 yaşımda kpss ye giridm .
36 yaşımda atandım .
üstelik ilk kpss ye girişimdi ve bütün konuları unutmuştum.
youtubeee videoları . konu anlatımlı setler . soru bankaları ile , yapacağım dedim yaptım . Allah nasip etti.
ama deli gibi çalıştım.
büyük çocuğum anasınıfına gidiyordu.
küçük 1 yaşındaydı. ben ders çalışıyordum .
telefouma tarih videolarını mp3 olarak indirdim . çocuğu parka götürdüğümde kulaklıla dinliyordum.
ev hanımıyken çalışmak daha zor . sen şimdi çalışıyorsun ve işin de rahat . iş yerinden rahatlıkla hazırlanabilirsin.
o senin isteğine bağlı4 yıllık olan bölümle kpssye girebiliyorsun.yani lisans mezunu olarak
evet önlisans mezunuyum .peki sen önlisans mı atandn
ben önlisans girdim lisans olarak girdiğin zaman birdaha önlisans olarak giremiyorsun
kesinlikle yaparsın . ramak kalmış canım ya.artık bu sene geçtide bir daki kpss bende hazırlanyım dediğin gibi belk iatanırım 86 aldysam neden 90 olmasın demi..
ciddimisin.. vay be seni kutluyorum.. ne büyük bir azim.. peki kaç puan ile atandınevet önlisans mezunuyum .
tekniker olarak atandım .
mühendisliğe tamamlamayı düşünüyorum dgs ile. bulunduğum üni de var bölüm fakat dgs ile öğrenci almaya başlamadı daha.
yeni öğrenci alıyor . sanıyorum bi kaç yıla alır dgs ile
mühendisliğe tamamlamak istiyorum.
benim bölümümden 1 tercih açıldı. o tercihe ben girdim .
türkiye de tekim yani. alım olmayan bi bölümden tekniker olarak atanıdm .
bende o yüzden lisansdan girmedim acaba yanlış mı yaptım önlisans daha kolay demikesinlikle yaparsın . ramak kalmış canım ya.
neden vazgeçiyorsun .
ben olsam daha çok gaz verirdim kendime. çoğunu başarmışsın . gerisini yaparsın diye.
kardeşim de bi kaç kez girdi kpss ye.
geçen yıl atandı.
almanca öğretmeni . ağrı ya .
ve onun da bölümünden çok alım yok .
ama son kez bi gaza geldi. bu kez olacak dedi. oldu.
hırs çok önemli.
lisanstan girersen önlisans hakkın kaybolur. evet haklısın
85 küsürdü sanıyorum .ciddimisin.. vay be seni kutluyorum.. ne büyük bir azim.. peki kaç puan ile atandın
herkes parayı kabul etmeyebilir. ama hediyeyi kabul eder .
evet hani maddi olarak ihtiyacı olsa hiç düşünmem ama işte yanlış anlar diye bir çekincem var.hediye olayınıda hep eşim alıyor ama bu defa ben bişeyler alıp vericem.zaten bakma olayında biz teklifte bulunmadık.o ben bakacam kimselere veremem dedi torunlarımı.onun sıkıntısı benimle.bazı şeylere alıştırmıyor kendince beni.bide bi dönem büyüğe annemler bakınca kıskandı.oğlunu çok doldurdu torunum beni tanımıcak bana yaklaşmıcak alışamıcak diyerek onlar gelmesinde hep kendi baksın istiyor.herkes parayı kabul etmeyebilir. ama hediyeyi kabul eder .
para işin içine giriyorsa bakıcı muamelesi görüyorum diye hisseder .
çünkü onun kv sinin bi geliri vardı diye biliyorum.
üstü kapalı konuşacam bakalım
üstü kapalı konuşacam bakalım
Yok canım ne kusuru.bende gülüp geciyorum artıka canım biz güldük geçtik ama bilgim yoktu inan kusuruma bakma.çok geçmiş olsun
kv bizde kalıyor.eviyle aramız 1 saat.farklı bir ilçede oturuyor. haftasonları geçiyor.giderkende market alışverişini yapıp gidiyor.onları hep eşim karşılıyor.işte giyim kuşam ayakkabı çanta vs genelde eşimle çıkıyor alışverişe beğendiği şeyi eşim alıyor.atıyorum evine elektrikli eşya falan alsın onlarıda taksitle ödeyebiliyoruz arada.ama tutup direk para vermiyoruz.benim arkadaşlarım var kv bakıyor onlarında
mesela kahvaltılık alışveriş
pazar masrafı gibi destek oluyorlar..