2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

bencede takmayın
işe başladığımda bir çok insan çocuğunu bırakıp işe gitti ne çalışma aşkı varmış diye benimle alay ettiler
halbuki ben onun için işe geri döndüm
ve eminimki onlardan daha çok ilgileniyorum çocuğumla..

birde elime kalan para çektiğim emeğe sıkıntıya değmiyor ya daha cok bunaltıyor beni..

kpss ye daha fazla yüklen. 86 aldıysan daha fazlasını da alabilirsin
ve boş zamanlarında kpss çalış .
deli gibi çalışınca oluyor ancak .95 lik çalış ki hadi tahminin saptı 90 aldın . ya da ne bilim 89 aldın .
hedefini yüksek tut demek istiyorum.
bence kpss yi yine denemelisin.

evet sonuçta emek var ortada
kendi evinde bakıyor 10 dk bi mesafe var araçla bırakp alıyoruz.

yine deneyeceğim bu sene ama calışamadım hevesim umudum herşeyim kırıldı.. katiplik için gireceğim sırf
hatta erzurumda gireceğim eşim birinden söz aldı bakalım hayırlısı olsun artık eğer katiplik olursa adam akıllı bir kez daha denerim inşallah önlisans daha kolay lisansa hiç umudum yok

senden az maaş alan tanıdığım var.oğlunu kreşe yolluyor.ve hiç sıkıntı ettiğini görmedim.hayat zor ve müşterek.evine bir lira bile katkın oluyorsa şu dönemde ne mutlu.kreş parasını kadın veriyor kira erkekten çıkıyormuş.diğer şeyleri nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama

lisans tamamladıysan önlisanstan girilmiyor diye biliyorum . onu bi araştır .

kesinlikle

anladm demekki benim gibi olanlarda var ben hiç rast gelmedim burda rast gelsem belki banada teselli olurdu

ama lisans tamamlanmışsa önlisansla girilmiyor diye biliyorum

lisans tamamladıysan önlisanstan girilmiyor diye biliyorum . onu bi araştır .
yok canm öyle değil benim ki
şimdi ben 4 yıl okudum geldim babam vefat etti ( diplomamı aldım ama bu sene )
daha sonra 2 yılda kendi şehrimde adalet bölümü okudum ordanda diplomamı aldım ( 2 diplomam var ama 4 yıllığa tamamlamadım

öyle düşüne.
her zaman olumlu düşün .
katiplik yapacağın yere kpss tercihi ile atansan daha iyi.
katiplik zor .
yani bazı adliyeler var çok yoğun
ablam da yoğun . duruşmalara da çıkıyor . çok stresli olduğunu söylüyor.

peki hiç bir destek almadan kendi başıma nasıl kazanacağım matematik felan hiç yo herşeyi unuttum
zaten bu sene olmaz artık

4 yıllık olan bölümle kpssye girebiliyorsun.yani lisans mezunu olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…