2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

hah işte sen en küçük benim büyük oğlanla yaşıt bide onun küçüğü var .gerisi var sen düşün

şimdi sadece yatak mı var odalarında canm başka birşey yok mu ayrı ayrı mı alacaksın takım mı ? üstünü çok acıyor o yüzden kıyamıyorum odasını ayırmaya

evet . odası boş olması onun için daha iyi olur . oyun odası gibi olur hem .
rahat alanı olursa daha güzel oynar , yatar- yuvarlanır.
perde ve halı yeterli. beşik

şu büyüyen yataktanmı bahsediyorsun

evet . odası boş olması onun için daha iyi olur . oyun odası gibi olur hem .
rahat alanı olursa daha güzel oynar , yatar- yuvarlanır.
perde ve halı yeterli. beşik
olmassa bende ayırıyım artı kyavaşdan zaten orası şu an oyun odası gibi vbirde beşiğini alırım.. artık odasınıda arabayı yükseltince tamamlarız olmmassa
benim oglumu seneye kreşe gönderirsem eğer 2 sene kreşe bir sene anaokuluna gitmiş olacak sonra 1. sınıfa başlıyacak
eğer ki seneyede bakıcı bakar ise
ondan sonraki sene yazdırır isem 1 sene kreş bir sene anaokulu sonra 1. sınıf sizce hangisi daha iyi olur ?

şimdi sadece yatak mı var odalarında canm başka birşey yok mu ayrı ayrı mı alacaksın takım mı ? üstünü çok acıyor o yüzden kıyamıyorum odasını ayırmaya
bir yatak bir beşik halı vs. var dolap yok.şifonyer var.şimdi ekim sonu gibi perdelerini yatak örtülerini avizelrini değiştirmeyi düşünüyorum.ha bide dolap

benimde oda ile ilgili yardımınıza ihtiyacım var
arabalı yatak istiyorum ama çok yer kaplıyor sanırım oda

böyle boş olarak satılıyor . iki türlu kullanılıyor.
alta oyun alanı yapan var .
ama ben kızı yatırmayı düşünüyorum altta.
üstte 7 yaşındakini.
90*200 ebadı .

iyiymiş canım.Allah bereket versin
sagol canm keşke atanabilsem böyle olmaz işte .. hep mülakatta eleniyorm ya. yok saglam bir adam bulamıyorum
700 tl de bakıcıya veriyorum seneye devlet kreşine giderse aylık 150 tl vereceğim ama herkes erken okuldan sıkılır diyor..

canım yarım gün annen baksa yarım gün yada haftanın eblli günleri kreşe gitse maddi olarak belki daha rahat olmazmı.bu arada annenle aynı şehirdeydin demi sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…