hah işte sen en küçük benim büyük oğlanla yaşıt bide onun küçüğü var .gerisi var sen düşünkatılıyorum.
çocuklarla yemeğe gitmek problem.
hele ki kız küçük . oğlanlar baya baya düzende şu an .
kız suyu döker . çişi gelir. tabağını beğenmez . ağlar . sandalyede durmaz . gezinir vs
seneye biz de rahatlıkla çıkarız belki.
şimdi sadece yatak mı var odalarında canm başka birşey yok mu ayrı ayrı mı alacaksın takım mı ? üstünü çok acıyor o yüzden kıyamıyorum odasını ayırmayaiki -iki buçuk yaş ayırma için ideal diyor pedagoglar.benim büyüğün beşiği vardı onu küçüge devrettik ahşap büyük. küçük bir park yatağımız vardı onda bi altı ay yattı ikiside .büyüğe bazalı bir yatak aldık .şuan bu şekilde eve odalarını düzene koyacağım ekim sonuna doğru.imkanın varsa sende yapabilirsin
sorması ayıptır ne kadar alıyorsunben birazda bakıcıya çalışıyormuşum gibi maaşım düşük olunca ah ah inşallah atanırım bende
tek çocuk mu kreşe felan gidiyor mu3,5 yaşında
1800 tl alıyorum canm +ssk birde bayramlarda ikramiye yolluk vs..sorması ayıptır ne kadar alıyorsun
evet . odası boş olması onun için daha iyi olur . oyun odası gibi olur hem .hmm bilemiyorum ki canm aslında daha ihtiyacı yo kdediğin gibi
zaten alsak bile yatakda yatamaz düşer
park beşiğine sıgıyor henüz
o zaman cocuk odasına sadece beşik hali perde olması olur mu ya zaten dolapta bizim dolaba koyuyorum kıyafetlerini felan..
arabanın vizesi ve sigortası var bu aydan itibaren onu denklememiz gerekiyor sonra arabamızı yükseltmek istiyoruzinşallah bir miktar kredi çekip faizi düşük olacak ama b enim çalıştım yerden dolayı
çok yavaşşın bak topiğine adam çekiyorum sen geriden geliyon beni dellendirme
Allah kolaylık verisnhah işte sen en küçük benim büyük oğlanla yaşıt bide onun küçüğü var .gerisi var sen düşün
şu büyüyen yataktanmı bahsediyorsunacele etme derim.
bekle. park yatakta biraz daha yatabilir kanımca.
biraz daha büyüyünce kendisinin de seveceği seçebileceği bi şey al .
artı masraf yapmaktan kaçındığın bi dönemde misin bilmiyorum ama her şey pahalı . neye el atsan elinde kalıyor .
odasıı ayırmak istiyorsan park yatağını başka bi odaya kurabilirsin.
benim tercihim ikeaa kura yatak .
onu almam lazım .
fakat 3 ay önce 650 tl iken . şimdi 1.100 tl .
almayı erteledim o yüzden .
olmassa bende ayırıyım artı kyavaşdan zaten orası şu an oyun odası gibi vbirde beşiğini alırım.. artık odasınıda arabayı yükseltince tamamlarız olmmassaevet . odası boş olması onun için daha iyi olur . oyun odası gibi olur hem .
rahat alanı olursa daha güzel oynar , yatar- yuvarlanır.
perde ve halı yeterli. beşik
tek çocuk mu kreşe felan gidiyor mu
benim oglanla aralarında 1 yaş varmış
bir yatak bir beşik halı vs. var dolap yok.şifonyer var.şimdi ekim sonu gibi perdelerini yatak örtülerini avizelrini değiştirmeyi düşünüyorum.ha bide dolapşimdi sadece yatak mı var odalarında canm başka birşey yok mu ayrı ayrı mı alacaksın takım mı ? üstünü çok acıyor o yüzden kıyamıyorum odasını ayırmaya
iyiymiş canım.Allah bereket versin1800 tl alıyorum canm +ssk birde bayramlarda ikramiye yolluk vs..
sagol canm keşke atanabilsem böyle olmaz işte .. hep mülakatta eleniyorm ya. yok saglam bir adam bulamıyorumiyiymiş canım.Allah bereket versin
bence alma canm benm teyzem ogluna aldı çok pişman oldubenimde oda ile ilgili yardımınıza ihtiyacım var
arabalı yatak istiyorum ama çok yer kaplıyor sanırım oda
canım yarım gün annen baksa yarım gün yada haftanın eblli günleri kreşe gitse maddi olarak belki daha rahat olmazmı.bu arada annenle aynı şehirdeydin demi senolmassa bende ayırıyım artı kyavaşdan zaten orası şu an oyun odası gibi vbirde beşiğini alırım.. artık odasınıda arabayı yükseltince tamamlarız olmmassa
benim oglumu seneye kreşe gönderirsem eğer 2 sene kreşe bir sene anaokuluna gitmiş olacak sonra 1. sınıfa başlıyacak
eğer ki seneyede bakıcı bakar ise
ondan sonraki sene yazdırır isem 1 sene kreş bir sene anaokulu sonra 1. sınıf sizce hangisi daha iyi olur ?