2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

ne biliyim be canm :KK43: çok yıprandım birde beni küçümseyen yok boşuna enayi gibi çalışıyormuşum gibi hissediyorum kendimi
elime kalan paraya bakıyorum
bakıcıya verdiğim paraya bakıyorum.. bir iç çekiyorum allaha sıgınıyorum
allah sabredenlerle beraberdir aza kanaat et boşver eclipsse diyorum allah büyük diyorum ama ne biliyim çok bunaldım bende isterdm 4 bn tl maaş almayı bakıcıya rahat rahat bana dokunmadan para vermeyi ama olmadı

bencede takmayın
işe başladığımda bir çok insan çocuğunu bırakıp işe gitti ne çalışma aşkı varmış diye benimle alay ettiler
halbuki ben onun için işe geri döndüm
ve eminimki onlardan daha çok ilgileniyorum çocuğumla..

bencede takmayın
işe başladığımda bir çok insan çocuğunu bırakıp işe gitti ne çalışma aşkı varmış diye benimle alay ettiler
halbuki ben onun için işe geri döndüm
ve eminimki onlardan daha çok ilgileniyorum çocuğumla..
birde elime kalan para çektiğim emeğe sıkıntıya değmiyor ya daha cok bunaltıyor beni..

ne biliyim be canm :KK43: çok yıprandım birde beni küçümseyen yok boşuna enayi gibi çalışıyormuşum gibi hissediyorum kendimi
elime kalan paraya bakıyorum
bakıcıya verdiğim paraya bakıyorum.. bir iç çekiyorum allaha sıgınıyorum
allah sabredenlerle beraberdir aza kanaat et boşver eclipsse diyorum allah büyük diyorum ama ne biliyim çok bunaldım bende isterdm 4 bn tl maaş almayı bakıcıya rahat rahat bana dokunmadan para vermeyi ama olmadı
kpss ye daha fazla yüklen. 86 aldıysan daha fazlasını da alabilirsin
ve boş zamanlarında kpss çalış .
deli gibi çalışınca oluyor ancak .95 lik çalış ki hadi tahminin saptı 90 aldın . ya da ne bilim 89 aldın .
hedefini yüksek tut demek istiyorum.
bence kpss yi yine denemelisin.

iyi yapmıssınız ve çok güzel düşünmüşsünüz sonuçta emek veriyor sizde emeğinin karşılığını veriyorsunuz..
daha iyi oluyor böyle emin ol yarın bir gün olur ya laf söz eder en azından bizde emeğini verdik diyebilirsiniz.. birde işin içine maddiyat girince değişir. sizde mi bakıyor ? evinin işlerine felanda yardımcı oluormu

evet sonuçta emek var ortada
kendi evinde bakıyor 10 dk bi mesafe var araçla bırakp alıyoruz.

deli gibi çalışınca oluyor ancak .95 lik çalış ki hadi tahminin saptı 90 aldın . ya da ne bilim 89 aldın .
yine deneyeceğim bu sene ama calışamadım hevesim umudum herşeyim kırıldı.. katiplik için gireceğim sırf
hatta erzurumda gireceğim eşim birinden söz aldı bakalım hayırlısı olsun artık eğer katiplik olursa adam akıllı bir kez daha denerim inşallah önlisans daha kolay lisansa hiç umudum yok

yok canm kira 500 tl kira veriyorum burası ucuz kira bakımından ama şimdi cıksak 750 tl den aşağı ev olmaz.. o yüzden evimzde oturmaya devam ediyoruz orası öylede ne biliyim.. elime kalan çok az.. sen olsan eline kalan miktar çok az olsa da cidden sabredermiydin ?
senden az maaş alan tanıdığım var.oğlunu kreşe yolluyor.ve hiç sıkıntı ettiğini görmedim.hayat zor ve müşterek.evine bir lira bile katkın oluyorsa şu dönemde ne mutlu.kreş parasını kadın veriyor kira erkekten çıkıyormuş.diğer şeyleri nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama

yine deneyeceğim bu sene ama calışamadım hevesim umudum herşeyim kırıldı.. katiplik için gireceğim sırf
hatta erzurumda gireceğim eşim birinden söz aldı bakalım hayırlısı olsun artık eğer katiplik olursa adam akıllı bir kez daha denerim inşallah önlisans daha kolay lisansa hiç umudum yok
lisans tamamladıysan önlisanstan girilmiyor diye biliyorum . onu bi araştır .

kesinlikle

senden az maaş alan tanıdığım var.oğlunu kreşe yolluyor.ve hiç sıkıntı ettiğini görmedim.hayat zor ve müşterek.evine bir lira bile katkın oluyorsa şu dönemde ne mutlu.kreş parasını kadın veriyor kira erkekten çıkıyormuş.diğer şeyleri nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama
anladm demekki benim gibi olanlarda var ben hiç rast gelmedim burda rast gelsem belki banada teselli olurdu

ama lisans tamamlanmışsa önlisansla girilmiyor diye biliyorum

lisans tamamladıysan önlisanstan girilmiyor diye biliyorum . onu bi araştır .
yok canm öyle değil benim ki
şimdi ben 4 yıl okudum geldim babam vefat etti ( diplomamı aldım ama bu sene )
daha sonra 2 yılda kendi şehrimde adalet bölümü okudum ordanda diplomamı aldım ( 2 diplomam var ama 4 yıllığa tamamlamadım

öyle düşüne.
her zaman olumlu düşün .
katiplik yapacağın yere kpss tercihi ile atansan daha iyi.
katiplik zor .
yani bazı adliyeler var çok yoğun
ablam da yoğun . duruşmalara da çıkıyor . çok stresli olduğunu söylüyor.

öyle düşüne.
her zaman olumlu düşün .
katiplik yapacağın yere kpss tercihi ile atansan daha iyi.
katiplik zor .
yani bazı adliyeler var çok yoğun
ablam da yoğun . duruşmalara da çıkıyor . çok stresli olduğunu söylüyor.
peki hiç bir destek almadan kendi başıma nasıl kazanacağım matematik felan hiç yo herşeyi unuttum
zaten bu sene olmaz artık

yok canm öyle değil benim ki
şimdi ben 4 yıl okudum geldim babam vefat etti ( diplomamı aldım ama bu sene )
daha sonra 2 yılda kendi şehrimde adalet bölümü okudum ordanda diplomamı aldım ( 2 diplomam var ama 4 yıllığa tamamlamadım
4 yıllık olan bölümle kpssye girebiliyorsun.yani lisans mezunu olarak

X