2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Küçük popilinkon geliyor ha.
Tek sancıyla hayırla normal doğur inşaALLAH
Okuyabilirsen 2 dk meryem suresini oku ,arapça veya türkçe :)

Allah yardımcınız olsun. Bir avazda doğsun bebeğiniz inşallah. Sağlıklı hayırlı mutlu günler

QUEENofTURKEY 'imizin Eylül Asya'sı dön hadi :) Bak anne seni bekliyooor

Queenim ya hani karnım çok tontiş bebeğimi ikiz sanıyorlar demiştin ya o çok suyun var diye miydi ki acaba :)

Kuzum stressizce bekle dönecek mi dönecek mi diye kendini hiç germe emi? Eğer miniğin dönmezse demek ki hayırlısı buymuş

O kadarr heyecanlıyım ve mutluyum ki senin adına. Eminim bin kat daha artacak evinizin neşesi kızınız sayesinde

Kızlar
Dün evde bildiğiniz pijamalarla oturuyorken burada kışa has şeyleri konuştuğumuzdan mütevellit canım havuçlu kek istedi. Benim pompiliye söyledim,iş çıkışı getiririm dedi. Ama ben şimdi istiyorum markete gidip alsak olur mu ponçiş dedim. Dün geç yatıp sabah toplantıya gidip eve de çok yorgun döndüğünü biliyorum.

Aaa ne demek ne var ki onda alırım hayatım sen bütün gün evde sıkılmışsındır hadi giyin bir de hava almış olursun dedi. Giyindim,çıktık. Hava nasıl esiyor ama bana bi gezme geldi Parka mı gitsek kii? Dedim. Keşke üstüme hırka alsaydım ama hadi gidelim dedi. Gittik biraz yürüdük. Normalde bak keki de almaya senin için indim hadi alıp evimize gidelim derdin parka da geldin çok teşekkür ederim pompili dedim sen cadı cadı olmayınca istediklerini yapmak istiyorum dedi

Sarıla sarıla yürüyüp keki alıp geldik. Muhabbetimiz de boldu

Sabah da işe gitmeden evvel acele acele çıkar. Kahvaltı da yapmaz Beni uyandırdı biraz konuşmadan gitmedi. Artık kahvaltı istiyormuş

Bi de mesajlaşırken de mompili diyor Biz çok komik ama güzel bir hal aldık

Oo masallah..
Bizde dun aksam oyurduk. Eve geldiginde ufaklik uyuyordu kucuk pompili nerde dedi. Alisti bizimkide sabah giderken gorusuruz pompili dedi gitti alisti bayagi bu pompiliyi cikaran kimdi. Evimize pompili nesesi doldurdu

Oo masallah..
Bizde dun aksam oyurduk. Eve geldiginde ufaklik uyuyordu kucuk pompili nerde dedi. Alisti bizimkide sabah giderken gorusuruz pompili dedi gitti alisti bayagi bu pompiliyi cikaran kimdi. Evimize pompili nesesi doldurdu

Hahahahhahah küçük pompili mi oldu kuzunuz çok şekermiş. Pompiliyi Fukkacumi çıkardı. Bir sürü ev pompirik oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…