İyi dileklerde bulunup dua eden tüm herkesten ALLAH razı olsun arkadaşlar. Tek tek alıntılayamıyorum şu an.
Dün çatı kontrolünde doktor suyun fazla su erken gelmezse önce sancın gelirse, bebek dönmüş olursa gayet güzelce normal yaparsın demişti.
Sabah uyandığımda suyum geldi baya fazlaca. Hastaneye geldim. Doktor yine de bekliyor çocuk hazneye inerse, sancım falan başlarsa en azından açılman biraz dahi olsa normali deneyeceğim diye. Sağ olsun. Dualarınızı eksik etmeyin. Bekliyorum hala.
Allah yardımcınız olsun. Bir avazda doğsun bebeğiniz inşallah. Sağlıklı hayırlı mutlu günlerİyi dileklerde bulunup dua eden tüm herkesten ALLAH razı olsun arkadaşlar. Tek tek alıntılayamıyorum şu an.
Dün çatı kontrolünde doktor suyun fazla su erken gelmezse önce sancın gelirse, bebek dönmüş olursa gayet güzelce normal yaparsın demişti.
Sabah uyandığımda suyum geldi baya fazlaca. Hastaneye geldim. Doktor yine de bekliyor çocuk hazneye inerse, sancım falan başlarsa en azından açılman biraz dahi olsa normali deneyeceğim diye. Sağ olsun. Dualarınızı eksik etmeyin. Bekliyorum hala.
İyiyiz pompis sen nasilsjnpompişler nasılsınız gençler
ALLAH razı olsun canım aminnn. Tamam okucam.Küçük popilinkon geliyor ha.
Tek sancıyla hayırla normal doğur inşaALLAH
Okuyabilirsen 2 dk meryem suresini oku ,arapça veya türkçe :)
Dedim ama üstüne bile alınmayıp normal konuşmaya devam ettidevam ettinmi
ha gayret az cesaret
oww sevmemiş enişte
queeeeeeeeeeee
günaydın canım doğum varmış topikte
Amin canım ALLAH razı olsun.Allah yardımcınız olsun. Bir avazda doğsun bebeğiniz inşallah. Sağlıklı hayırlı mutlu günler
Sağlıkla kucagına alırsın inşallah bebişini bol bol dua et hayırlısı olır inşallahALLAH razı olsun canım aminnn. Tamam okucam.
Devam et benimkinede etki etmeye baslafi pes etmeDedim ama üstüne bile alınmayıp normal konuşmaya devam etti
Günaydın ı kaçırdık ama hayırlı cumalarGünaydın Pompilişler
halden anlayan gönül kırmayan insanlarla karşılaşacağımız bir cuma olması dileği ile hayırlı cumalar
Hafifte olsa sanci yokmu canimAmin canım ALLAH razı olsun.
Hayirli cumalar canim. QQ doguma gitmisya herkes ona odaklandi kacirdik galiba:)günaydın dedim
hayırlı cumalar dedim kimsecikler yazmadı
Haha çok iyiydi bu
Öz Türkçe diyip ekleyin;
Sözlerinin alt yazısını,kalp diline çevirdim çoktan okudum öz Türkçe yazısını. Ben anlamam toptan tüfekten,ben anlamam taştan yürekten,anlamam akıntıya kürekten. Bunları boş ver ne haber pompişş?
Belli belli aynen devam etBen aştım artık kendimi
Günaydın Pompilişler
halden anlayan gönül kırmayan insanlarla karşılaşacağımız bir cuma olması dileği ile hayırlı cumalar
Oo masallah..Kızlar
Dün evde bildiğiniz pijamalarla oturuyorken burada kışa has şeyleri konuştuğumuzdan mütevellit canım havuçlu kek istedi. Benim pompiliye söyledim,iş çıkışı getiririm dedi. Ama ben şimdi istiyorum markete gidip alsak olur mu ponçiş dedim. Dün geç yatıp sabah toplantıya gidip eve de çok yorgun döndüğünü biliyorum.
Aaa ne demek ne var ki onda alırım hayatım sen bütün gün evde sıkılmışsındır hadi giyin bir de hava almış olursun dedi. Giyindim,çıktık. Hava nasıl esiyor ama bana bi gezme geldiParka mı gitsek kii? Dedim. Keşke üstüme hırka alsaydım ama hadi gidelim dedi. Gittik biraz yürüdük. Normalde bak keki de almaya senin için indim hadi alıp evimize gidelim derdin parka da geldin çok teşekkür ederim pompili dedim sen cadı cadı olmayınca istediklerini yapmak istiyorum dedi
Sarıla sarıla yürüyüp keki alıp geldik. Muhabbetimiz de boldu
Sabah da işe gitmeden evvel acele acele çıkar. Kahvaltı da yapmazBeni uyandırdı biraz konuşmadan gitmedi. Artık kahvaltı istiyormuş
Bi de mesajlaşırken de mompili diyorBiz çok komik ama güzel bir hal aldık
Oo masallah..
Bizde dun aksam oyurduk. Eve geldiginde ufaklik uyuyordu kucuk pompili nerde dedi. Alisti bizimkide sabah giderken gorusuruz pompili dedi gittialisti bayagi bu pompiliyi cikaran kimdi. Evimize pompili nesesi doldurdu