2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Bol bol yuru canim firsat senin su anda koridorda yuru

Aha şuan dedim ve cevap: "pompilim ney la" oldu
devam ettinmi

Merhaba hanımlar
Dünden beri denicem deneyemedim bir türlü benimki evde hep yarın işe gidicek denicem bakalım
ha gayret az cesaret
Pompilim dedim , pompilim ne la dedi bı daha öyle şeyler deme bana dedi :)))
oww sevmemiş enişte
Kızlar doğuruyorum dua edin. Suyum geldi.
queeeeeeeeeeee
Günaydın buarada pompisler
günaydın canım doğum varmış topikte

canm yeni gördüm sağlıcakla bebişini kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah
iyi haberlerini bekliyoruz bir an 2 bucuk yıl önceki halim geldi aklıma benimde doğumum çok zor olmuştu ama bebişimi kucağıma alınca bütün acılarım dindi şu an doğumun normal mi görünüyor

bizde öyleyiz ve üsü hiç benlik değil üzerimizde düzeliyor
birde benim makinenin kolay ütüleme programı var çok işe yarıyor hemde elektirikten tasarruf daha ne olsun demi

bizde öyleyiz ve üsü hiç benlik değil üzerimizde düzeliyor
birde benim makinenin kolay ütüleme programı var çok işe yarıyor hemde elektirikten tasarruf daha ne olsun demi
iyiymiş ya
benim de kolay ütü programım var ama işe yapamıyor bence. makina eski. yenilemek lazım .

İyi dileklerde bulunup dua eden tüm herkesten ALLAH razı olsun arkadaşlar. Tek tek alıntılayamıyorum şu an.
Dün çatı kontrolünde doktor suyun fazla su erken gelmezse önce sancın gelirse, bebek dönmüş olursa gayet güzelce normal yaparsın demişti.
Sabah uyandığımda suyum geldi baya fazlaca. Hastaneye geldim. Doktor yine de bekliyor çocuk hazneye inerse, sancım falan başlarsa en azından açılman biraz dahi olsa normali deneyeceğim diye. Sağ olsun. Dualarınızı eksik etmeyin. Bekliyorum hala.

DİKKAT ET KUZUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…