- 5 Nisan 2016
- 7.522
- 15.718
- 35
Bol bol yuru canim firsat senin su anda koridorda yuruCanım doktorum geldi. Alttan baktı açılma, silinme yok. Bebeğin kafası çok yukarda. Öğlen 3 e 4 e kadar bekleyecek açılmam olursa doğurursun açılman olmazsa eğer yapacak bir şeyimiz olmaz dedi. Sağ olsun her şeyi deniyor.
Kız canım Eylül Asyacanım evet . sağ olsun . doktoruna güven canım zaten o güveni vermiş sana.
az kaldı kavuşmanıza bebişle. kız mı erkek mi . isim hazır mı.
Aynen canım serumla yürüyorum.Bol bol yuru canim firsat senin su anda koridorda yuru
Güzel isimmKız canım Eylül Asyaaminn.
Aha şuan dedim ve cevap: "pompilim ney la" oldu
ha gayret az cesaretMerhaba hanımlar
Dünden beri denicem deneyemedim bir türlü benimki evde hep yarın işe gidicek denicem bakalım
oww sevmemiş eniştePompilim dedim , pompilim ne la dedi bı daha öyle şeyler deme bana dedi :)))
Kızlar doğuruyorum dua edin. Suyum geldi.
Günaydın buarada pompisler
Ay sağlıkla kucağına alırsın InşAllah canımKızlar doğuruyorum dua edin. Suyum geldi.
Eveeet inş sağlıkla alır kucaginaaadevam ettinmi
ha gayret az cesaret
oww sevmemiş enişte
queeeeeeeeeeee
günaydın canım doğum varmış topikte
canm yeni gördüm sağlıcakla bebişini kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah@demirleke @olive_bluto kızlar bebek daha dönmemişti düne kadar. Yani hazneye yerleşmemişti. Doktoru bekliyorum.
Suyum fazlaydı, her an suyun gelebilir demişti. Su gelirse bir şey yapamam ama önce sancın gelip bebek dönmüş olursa normal demişti.
Sabah bir uyandım az uz değil şarıl şarıl geliyor su yani. Sancım çıkmadı. Açılmam da yok. Tek umut bebek dönmüş mü dönmediyse sanırım sezeryan. Hayırlısı olsun tabi ki inşaALLAH.
ooooooo yeeeeee.kimleri görüyorum fallenim bebeğimmmm
miskim nasılsın canımooooooo yeeeeee.kimleri görüyorum fallenim bebeğimmmm
iyidir kuzum nolsun.sahalara geri döneyim dedim.sen nasılsınmiskim nasılsın canım
Ütüyü ben de pek yapmam.
Ütü almaya gittiğimizde eşimle bir ütü dikkatimi çekti koştumm, uzay mekiği gibidikkat çeken şeyleri severim eşim de dedi ki "neden seçtiğin her ürün mağazanın en pahalı ürünü olmak zorunda hem de her yerde, lanet olsun sebebi neydi ki " neyse aldık. Ama çok nadir ütü yaparım aldırıyon yapmıyon diyor ben genelde çok kırışık olursa ütülerim. Bir de bizimkinin gömleklerini ütülersem giyer. Yoksa tişört
hayırlı cumalar . günaydın . öğlene yaklaştık ama olsun .günaydın dedim
hayırlı cumalar dedim kimsecikler yazmadı
iyiymiş yabizde öyleyiz ve üsü hiç benlik değil üzerimizde düzeliyor
birde benim makinenin kolay ütüleme programı var çok işe yarıyor hemde elektirikten tasarruf daha ne olsun demi
DİKKAT ET KUZUMİyi dileklerde bulunup dua eden tüm herkesten ALLAH razı olsun arkadaşlar. Tek tek alıntılayamıyorum şu an.
Dün çatı kontrolünde doktor suyun fazla su erken gelmezse önce sancın gelirse, bebek dönmüş olursa gayet güzelce normal yaparsın demişti.
Sabah uyandığımda suyum geldi baya fazlaca. Hastaneye geldim. Doktor yine de bekliyor çocuk hazneye inerse, sancım falan başlarsa en azından açılman biraz dahi olsa normali deneyeceğim diye. Sağ olsun. Dualarınızı eksik etmeyin. Bekliyorum hala.