- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.247
Yaa süper olmusAllah ta sizi güldürsün moralim düzeldi resmen Bende deneyecem kesin neyce konuşuyorsun sen diyecek :)
Kızlar doğuruyorum dua edin. Suyum geldi.
Pompilim dedim , pompilim ne la dedi bı daha öyle şeyler deme bana dedi :)))
Kızlar çok üzgünüm :-( ağlıcam :-( normal istiyordum ama sanırım sezeryan olacak. Bebek dönmemiş daha, suyum da geldi sabahtan beri geliyor, açıklık yok, sancı yok :-(Yaaa? Ay çok duygulandım canım benim. Bir avazda kucağına al çok kolay bir doğum olsun inşallah. Korkma tamam mı hiçOhh Queenimizin aşkının meyvesi geliyooo
Kızlar çok üzgünüm :-( ağlıcam :-( normal istiyordum ama sanırım sezeryan olacak. Bebek dönmemiş daha, suyum da geldi sabahtan beri geliyor, açıklık yok, sancı yok :-(
aman aman . sağlıkla kucakla inşallah . nasılsın hastaneye vardın mı.Kızlar doğuruyorum dua edin. Suyum geldi.
sağlık için hayırlısı ne ise o olsun . hiç üzülme normal olmuyor diye.Kızlar çok üzgünüm :-( ağlıcam :-( normal istiyordum ama sanırım sezeryan olacak. Bebek dönmemiş daha, suyum da geldi sabahtan beri geliyor, açıklık yok, sancı yok :-(
biraz işlerim var halledip hemen geliyorum . gueen ni doğurtmam lazım .
Allahimmm yardimcin olsun inşallah sag salim bebeğini kucağına alırsın ❤❤Kızlar doğuruyorum dua edin. Suyum geldi.
Amin inşaALLAH canım ALLAH razı olsun.Allahimmm yardimcin olsun inşallah sag salim bebeğini kucağına alırsın ❤❤
evet canım .@demirlekeolive_bluto kızlar bebek daha dönmemişti düne kadar. Yani hazneye yerleşmemişti. Doktoru bekliyorum.
Suyum fazlaydı, her an suyun gelebilir demişti. Su gelirse bir şey yapamam ama önce sancın gelip bebek dönmüş olursa normal demişti.
Sabah bir uyandım az uz değil şarıl şarıl geliyor su yani. Sancım çıkmadı. Açılmam da yok. Tek umut bebek dönmüş mü dönmediyse sanırım sezeryan. Hayırlısı olsun tabi ki inşaALLAH.
Sagsalim kucağına alırsın inş@demirlekeolive_bluto kızlar bebek daha dönmemişti düne kadar. Yani hazneye yerleşmemişti. Doktoru bekliyorum.
Suyum fazlaydı, her an suyun gelebilir demişti. Su gelirse bir şey yapamam ama önce sancın gelip bebek dönmüş olursa normal demişti.
Sabah bir uyandım az uz değil şarıl şarıl geliyor su yani. Sancım çıkmadı. Açılmam da yok. Tek umut bebek dönmüş mü dönmediyse sanırım sezeryan. Hayırlısı olsun tabi ki inşaALLAH.
Allah yardimcin olsun canim. Saglikla gelsin bebegin. Hic uzulme sezeryan oldugu icin bebegine odaklan. Benim ikiside sezeryan. Hayirlisi buymus. Allah kolaylik vetsin canimAmin inşaALLAH canım ALLAH razı olsun.
Canım doktorum geldi. Alttan baktı açılma, silinme yok. Bebeğin kafası çok yukarda. Öğlen 3 e 4 e kadar bekleyecek açılmam olursa doğurursun açılman olmazsa eğer yapacak bir şeyimiz olmaz dedi. Sağ olsun her şeyi deniyor.evet canım .
hani suyun gelse bile 24 saat boyunca bebekte sıkıntı olmaz .
ben de 3. de suyum kalmamıştı . normal doğuma girdim .
doktor son aşamada suyumu patlatmak istedi . ve suyum kalmamıştı. suyun gelmiş miydi dedi. hayır dedim .
suni sancı ile doğuma aldı. kanama ile gitmiştim ben . 40 haftam bitmişti zaten .
suyum ne zaman bitmişti Allah bilir . ultrasonla bakılmamıştı suyun durumuna.
sağlıkla doğdu şükür .
inşallah sen de sağlıkla doğurursun .
suni sancıyı bebek dönerse düşünür ancak doktorun .
canım evet . sağ olsun . doktoruna güven canım zaten o güveni vermiş sana.Canım doktorum geldi. Alttan baktı açılma, silinme yok. Bebeğin kafası çok yukarda. Öğlen 3 e 4 e kadar bekleyecek açılmam olursa doğurursun açılman olmazsa eğer yapacak bir şeyimiz olmaz dedi. Sağ olsun her şeyi deniyor.