2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Yaa süper olmus Allah ta sizi güldürsün moralim düzeldi resmen Bende deneyecem kesin neyce konuşuyorsun sen diyecek :)

Öz Türkçe diyip ekleyin;
Sözlerinin alt yazısını,kalp diline çevirdim çoktan okudum öz Türkçe yazısını. Ben anlamam toptan tüfekten,ben anlamam taştan yürekten,anlamam akıntıya kürekten. Bunları boş ver ne haber pompişş?

Yaaa? Ay çok duygulandım canım benim. Bir avazda kucağına al çok kolay bir doğum olsun inşallah. Korkma tamam mı hiç Ohh Queenimizin aşkının meyvesi geliyooo
Kızlar çok üzgünüm :-( ağlıcam :-( normal istiyordum ama sanırım sezeryan olacak. Bebek dönmemiş daha, suyum da geldi sabahtan beri geliyor, açıklık yok, sancı yok :-(

Kızlar çok üzgünüm :-( ağlıcam :-( normal istiyordum ama sanırım sezeryan olacak. Bebek dönmemiş daha, suyum da geldi sabahtan beri geliyor, açıklık yok, sancı yok :-(

Üzülme Queenim Hamilelikte sürprizlere her zaman yer var strese girme,evet böyle planlamamıştın ama seyir bu yönde. Amaç seni ve bebeğini korumak,en sağlıklı olacak doğumu yaptırmak :) Artık beklemeyecek mi doktor kuzum? Ne zaman giriyorsun sezaryene

sağlık için hayırlısı ne ise o olsun . hiç üzülme normal olmuyor diye.
bebek uzun zamandır tersti sanıyorum . son zamanda bile döner . ama öncelik doktorların ne dediği.
sıkıntı yapma. sağlıkla kucakla.

@demirleke olive_bluto kızlar bebek daha dönmemişti düne kadar. Yani hazneye yerleşmemişti. Doktoru bekliyorum.
Suyum fazlaydı, her an suyun gelebilir demişti. Su gelirse bir şey yapamam ama önce sancın gelip bebek dönmüş olursa normal demişti.
Sabah bir uyandım az uz değil şarıl şarıl geliyor su yani. Sancım çıkmadı. Açılmam da yok. Tek umut bebek dönmüş mü dönmediyse sanırım sezeryan. Hayırlısı olsun tabi ki inşaALLAH.

evet canım .
hani suyun gelse bile 24 saat boyunca bebekte sıkıntı olmaz .
ben de 3. de suyum kalmamıştı . normal doğuma girdim .
doktor son aşamada suyumu patlatmak istedi . ve suyum kalmamıştı. suyun gelmiş miydi dedi. hayır dedim .
suni sancı ile doğuma aldı. kanama ile gitmiştim ben . 40 haftam bitmişti zaten .
suyum ne zaman bitmişti Allah bilir . ultrasonla bakılmamıştı suyun durumuna.
sağlıkla doğdu şükür .
inşallah sen de sağlıkla doğurursun .
suni sancıyı bebek dönerse düşünür ancak doktorun .

Sagsalim kucağına alırsın inş

Canım doktorum geldi. Alttan baktı açılma, silinme yok. Bebeğin kafası çok yukarda. Öğlen 3 e 4 e kadar bekleyecek açılmam olursa doğurursun açılman olmazsa eğer yapacak bir şeyimiz olmaz dedi. Sağ olsun her şeyi deniyor.

canım evet . sağ olsun . doktoruna güven canım zaten o güveni vermiş sana.
az kaldı kavuşmanıza bebişle. kız mı erkek mi . isim hazır mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…