2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Masallah masallah Allah muhabbetinizi artırsın insallah sevgi dolu günler diliyorum size

Ayy valla guzel oldu. Gulusup duruyoruz biz coluk cocyk pompirik olduk

Allah affetsin biraz tripli bi insandım Bu pompili onu da aldı götürdü. Dün eşim minnak bir düşüncesizlik etmiş. Normalde ciddi bir yüz ifadesiyle sorgularım,sebepsiz geriliriz konu bile edilmeyecek şeyler yüzünden ama sadece sustum. Oyy pompili sana noldu dedi. Sana kızdım azıcık pompiş dedim. Barışalıııım mııı diyince suçunu söyle barışalım dedim. Normalde yahu ne yaptımmm bişe yapmadııım abartmağğ diyen adam tatlı tatlı suçunu itiraf etti ben de şakacıktan affettim. Sonra bana çok yumuşacık olmuş tavırların dedi

ne pompiş oldunuz dimi böyle konuşunca.

maşallah Allah muhabbetinizi arttırsın .
keki kendin yapsaydın ya şekerim . evde sana bi uğraş çıkardı hem .

maşallah Allah muhabbetinizi arttırsın .
keki kendin yapsaydın ya şekerim . evde sana bi uğraş çıkardı hem .

Aminn Allah hepimizin evinim huzuru ve muhabbetini artırsın
Hahah evde malzemem yoktu aslında alıp birlikte pişirebilirdik ama kurabiye konusunda başarılı olsam da kek konusunda kabartamayangillerdenim çoğu zaman

ben akşam söyledim . beni almaya geldiğinde.
yan yan gülümsedi , baktı .
o kadar

Mesaj kesinlikle alınmış Benimkinin ilk tepkisi de gülmekti yüz yüze söylediğimde. ama normal bi gülüş değil. Hoşuna gitmiş de saklıyormuş gibi,bıyık altından güler gibi Sonra kahkahaya döndü tabi o

Aminn Allah hepimizin evinim huzuru ve muhabbetini artırsın
Hahah evde malzemem yoktu aslında alıp birlikte pişirebilirdik ama kurabiye konusunda başarılı olsam da kek konusunda kabartamayangillerdenim çoğu zaman
deneye deneye onu da çözersin .
yotubee videolarını izlesen bi iki tane çözersin işi .

hafta sonu geldi .
cumartesi pazar nete giremiyorum . çocuklar ve ev işleri gezme tozma. vs .
9 yıldır kk dayım . cumartesi pazar girmişliğim çok nadirdir.

hafta sonu geldi .
cumartesi pazar nete giremiyorum . çocuklar ve ev işleri gezme tozma. vs .
9 yıldır kk dayım . cumartesi pazar girmişliğim çok nadirdir.

Kaliteli zaman geçirmek çok önemli en iyisi haftasonunu aileyle dolu dolu geçirmek gerçekten. Eğer eşim dinlenmek için kendi kabuğuna çekilmemişse ben de pek girmiyorum :) Bazen bireysel zamanlarımız oluyor ama evde. Ona çay ve tv,bana kahve ve kitap gibi mesela.. Ama çok sürmüyor :)) oliveee napıyosunn ordaa gelseneee diye çağırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…