- 5 Nisan 2016
- 7.522
- 15.718
- 35
Ayy valla guzel oldu. Gulusup duruyoruz biz coluk cocyk pompirik oldukHahahahhahah küçük pompili mi oldu kuzunuz çok şekermiş. Pompiliyi Fukkacumi çıkardı. Bir sürü ev pompirik oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy valla guzel oldu. Gulusup duruyoruz biz coluk cocyk pompirik oldukHahahahhahah küçük pompili mi oldu kuzunuz çok şekermiş. Pompiliyi Fukkacumi çıkardı. Bir sürü ev pompirik oldu
Masallah masallah Allah muhabbetinizi artırsın insallah sevgi dolu günler diliyorum sizeKızlar
Dün evde bildiğiniz pijamalarla oturuyorken burada kışa has şeyleri konuştuğumuzdan mütevellit canım havuçlu kek istedi. Benim pompiliye söyledim,iş çıkışı getiririm dedi. Ama ben şimdi istiyorum markete gidip alsak olur mu ponçiş dedim. Dün geç yatıp sabah toplantıya gidip eve de çok yorgun döndüğünü biliyorum.
Aaa ne demek ne var ki onda alırım hayatım sen bütün gün evde sıkılmışsındır hadi giyin bir de hava almış olursun dedi. Giyindim,çıktık. Hava nasıl esiyor ama bana bi gezme geldi Parka mı gitsek kii? Dedim. Keşke üstüme hırka alsaydım ama hadi gidelim dedi. Gittik biraz yürüdük. Normalde bak keki de almaya senin için indim hadi alıp evimize gidelim derdin parka da geldin çok teşekkür ederim pompili dedim sen cadı cadı olmayınca istediklerini yapmak istiyorum dedi
Sarıla sarıla yürüyüp keki alıp geldik. Muhabbetimiz de boldu
Sabah da işe gitmeden evvel acele acele çıkar. Kahvaltı da yapmaz Beni uyandırdı biraz konuşmadan gitmedi. Artık kahvaltı istiyormuş
Bi de mesajlaşırken de mompili diyor Biz çok komik ama güzel bir hal aldık
Ayy valla guzel oldu. Gulusup duruyoruz biz coluk cocyk pompirik olduk
Masallah masallah Allah muhabbetinizi artırsın insallah sevgi dolu günler diliyorum size
hahahahaOo masallah..
Bizde dun aksam oyurduk. Eve geldiginde ufaklik uyuyordu kucuk pompili nerde dedi. Alisti bizimkide sabah giderken gorusuruz pompili dedi gitti alisti bayagi bu pompiliyi cikaran kimdi. Evimize pompili nesesi doldurdu
ne pompiş oldunuz dimi böyle konuşunca.Allah affetsin biraz tripli bi insandım Bu pompili onu da aldı götürdü. Dün eşim minnak bir düşüncesizlik etmiş. Normalde ciddi bir yüz ifadesiyle sorgularım,sebepsiz geriliriz konu bile edilmeyecek şeyler yüzünden ama sadece sustum. Oyy pompili sana noldu dedi. Sana kızdım azıcık pompiş dedim. Barışalıııım mııı diyince suçunu söyle barışalım dedim. Normalde yahu ne yaptımmm bişe yapmadııım abartmağğ diyen adam tatlı tatlı suçunu itiraf etti ben de şakacıktan affettim. Sonra bana çok yumuşacık olmuş tavırların dedi
ne pompiş oldunuz dimi böyle konuşunca.
Amin amin imsallahAmin aminn Allah hepimizin evindeki muhabbeti artırsın
Hoşbuldum ponçiklerim. Herkesin keyfi yerinde maaşAllah.Ya hem de nasıl Hoş geldin Üstad
Hoşbuldum ponçiklerim. Herkesin keyfi yerinde maaşAllah.
maşallah Allah muhabbetinizi arttırsın .Kızlar
Dün evde bildiğiniz pijamalarla oturuyorken burada kışa has şeyleri konuştuğumuzdan mütevellit canım havuçlu kek istedi. Benim pompiliye söyledim,iş çıkışı getiririm dedi. Ama ben şimdi istiyorum markete gidip alsak olur mu ponçiş dedim. Dün geç yatıp sabah toplantıya gidip eve de çok yorgun döndüğünü biliyorum.
Aaa ne demek ne var ki onda alırım hayatım sen bütün gün evde sıkılmışsındır hadi giyin bir de hava almış olursun dedi. Giyindim,çıktık. Hava nasıl esiyor ama bana bi gezme geldi Parka mı gitsek kii? Dedim. Keşke üstüme hırka alsaydım ama hadi gidelim dedi. Gittik biraz yürüdük. Normalde bak keki de almaya senin için indim hadi alıp evimize gidelim derdin parka da geldin çok teşekkür ederim pompili dedim sen cadı cadı olmayınca istediklerini yapmak istiyorum dedi
Sarıla sarıla yürüyüp keki alıp geldik. Muhabbetimiz de boldu
Sabah da işe gitmeden evvel acele acele çıkar. Kahvaltı da yapmaz Beni uyandırdı biraz konuşmadan gitmedi. Artık kahvaltı istiyormuş
Bi de mesajlaşırken de mompili diyor Biz çok komik ama güzel bir hal aldık
ben akşam söyledim . beni almaya geldiğinde.Hahahahahahh sizin konuşmalarınız da çok ponçirik ama gerçekten çok doğru Bence pompiliyi deneyip yazmayan da pek çok kişi vardır Türkiyenin her şehrinde en az bi pompirik vardır kesin
maşallah Allah muhabbetinizi arttırsın .
keki kendin yapsaydın ya şekerim . evde sana bi uğraş çıkardı hem .
ben akşam söyledim . beni almaya geldiğinde.
yan yan gülümsedi , baktı .
o kadar
deneye deneye onu da çözersin .Aminn Allah hepimizin evinim huzuru ve muhabbetini artırsın
Hahah evde malzemem yoktu aslında alıp birlikte pişirebilirdik ama kurabiye konusunda başarılı olsam da kek konusunda kabartamayangillerdenim çoğu zaman
hafta sonu geldi .Mesaj kesinlikle alınmış Benimkinin ilk tepkisi de gülmekti yüz yüze söylediğimde. ama normal bi gülüş değil. Hoşuna gitmiş de saklıyormuş gibi,bıyık altından güler gibi Sonra kahkahaya döndü tabi o
deneye deneye onu da çözersin .
yotubee videolarını izlesen bi iki tane çözersin işi .
hafta sonu geldi .
cumartesi pazar nete giremiyorum . çocuklar ve ev işleri gezme tozma. vs .
9 yıldır kk dayım . cumartesi pazar girmişliğim çok nadirdir.
Yokuspokus gel canım burası,kuruluş sebebine de bir göz at