- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.247
Asdhjsbsnandsdgf
Hahahahhaha forumun en eğlenceli ve orijinal yorumlarına sahip üyelerinden birisi de sizsiniz benceYoksa siz de mi pompilisiniz Hoş geldiniz
bizim dinlenmek gibi bi lüksümüz yok .Kaliteli zaman geçirmek çok önemli en iyisi haftasonunu aileyle dolu dolu geçirmek gerçekten. Eğer eşim dinlenmek için kendi kabuğuna çekilmemişse ben de pek girmiyorum :) Bazen bireysel zamanlarımız oluyor ama evde. Ona çay ve tv,bana kahve ve kitap gibi mesela.. Ama çok sürmüyor :)) oliveee napıyosunn ordaa gelseneee diye çağırır.
Gülme gülme,ne aslanların içinden kafa kaşıttıran minik pompiş kediler çıktı,eşin haklı,kedi gibi sevilmek onun da hakkıAsdhjsbsnandsdgf
O kadar kek kalıbı aldım çeyizime. Bir tanesini bile denemedim. Keki sevmesem de kek yapmak istiyorumAminn Allah hepimizin evinim huzuru ve muhabbetini artırsın
Hahah evde malzemem yoktu aslında alıp birlikte pişirebilirdik ama kurabiye konusunda başarılı olsam da kek konusunda kabartamayangillerdenim çoğu zaman
Teşekkür ederim ^_^
Hoş buldum :))
Sanırım biz pompili değiliz
Ya da nadiren pompiliyiz, çoğunluk "Olm bak git" iz
biz de aynı moddayız ya. cincikli sözleri ben de eşim de sevmez. böyle iyi .Teşekkür ederim ^_^
ben de yemem ama ev halkı haftada 2 kez istiyor . hele kışın haftada 3 kez pişiyor vallahi çoğunluklaO kadar kek kalıbı aldım çeyizime. Bir tanesini bile denemedim. Keki sevmesem de kek yapmak istiyorum
Aşk olsun ben kaçırılacak insanmıyımHayirli cumalar canim. QQ doguma gitmisya herkes ona odaklandi kacirdik galiba:)
Gülme gülme,ne aslanların içinden kafa kaşıttıran minik pompiş kediler çıktı,eşin haklı,kedi gibi sevilmek onun da hakkı
ben 1 kez söyledim gülümsedi ya . 2. ye yada 3. ye desem gıcık olur .Pompili kelimesinin eşiniz üstünde yaratacağı etkiyi test etmeden karar vermeyin
şey ımm affetsem mi ki bilemedimGünaydın ı kaçırdık ama hayırlı cumalar
yenilerde işe yarıyor canm ben çok rahat ettim valla yaiyiymiş ya
benim de kolay ütü programım var ama işe yapamıyor bence. makina eski. yenilemek lazım .
bizim dinlenmek gibi bi lüksümüz yok .
ne eşimin ne benim .
şimdiki zamanların kıymetini bilin olive cim.
eşim cumartesi çalışır .
pazar kahvaltısı sonrası 3-4 saatliğine yine işe gider
sonrasını bize ayırır. eskiden daha çok uyuyan bi adamdı ama 10 yıldır öyle değil .
cumartesi çalışıyor mu eşin.
güzin ablamızda burdaymışşTeşekkür ederim ^_^
Pompili kelimesinin eşiniz üstünde yaratacağı etkiyi test etmeden karar vermeyin
aynen evliliğimizin ilk yılı aşkım canım cicim birtanem var mı istediğin birşey diye arardı iş çıkışlarıSöz, test edicem ama muhtemelen " Ne diyon sen, iyi misin, ağzını topla" diyecek. Küfür sanabilir kuvvetle muhtemel.
Ama elbette evliliğimizin ilk zamanları sevgi hitapları konusunda coştuğumuz bir dönemi yaşadık ama uzun sürmedi :)