2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

bizim dinlenmek gibi bi lüksümüz yok .
ne eşimin ne benim .
şimdiki zamanların kıymetini bilin olive cim.
eşim cumartesi çalışır .
pazar kahvaltısı sonrası 3-4 saatliğine yine işe gider
sonrasını bize ayırır. eskiden daha çok uyuyan bi adamdı ama 10 yıldır öyle değil .

cumartesi çalışıyor mu eşin.

Aminn Allah hepimizin evinim huzuru ve muhabbetini artırsın
Hahah evde malzemem yoktu aslında alıp birlikte pişirebilirdik ama kurabiye konusunda başarılı olsam da kek konusunda kabartamayangillerdenim çoğu zaman
O kadar kek kalıbı aldım çeyizime. Bir tanesini bile denemedim. Keki sevmesem de kek yapmak istiyorum

Çalışmıyor normalde :) çok ekstrem durumlar ortaya çıkıp eşim gitmeye mecbur kalmadıkça haftasonu tatil.
Bazen uyuyoruz,bazen erkenden hortluyoruz kafamıza göre geçiyor hafta sonları:)) Bunun hep böyle olmayacağının farkında olarak tadını çıkarıyorum. Kahvaltı da çoook uzun uzun yapılır bizim evde.

Pompili kelimesinin eşiniz üstünde yaratacağı etkiyi test etmeden karar vermeyin

Söz, test edicem ama muhtemelen " Ne diyon sen, iyi misin, ağzını topla" diyecek. Küfür sanabilir kuvvetle muhtemel.

Ama elbette evliliğimizin ilk zamanları sevgi hitapları konusunda coştuğumuz bir dönemi yaşadık ama uzun sürmedi :)

aynen evliliğimizin ilk yılı aşkım canım cicim birtanem var mı istediğin birşey diye arardı iş çıkışları
şimdi aloooooooooooooooo var mı alınacak bişey diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…