2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

İlk erkek çocuğunun anneye bağlılığını bizzat kendim yaşayarak görmedim ama eşim de ilk çocuk ve annesine çok bağlıdır. Tek göz yaşına dayanamaz:) Biz iki kardeşiz ikimiz de kızız. Çocukken babamı annemden daha çok sevdiğimi çok rahatlıkla söylerdim çünkü annem kural koyucu babamsa esneticiydi. Sonra sonra anladım annemin ne yapmaya çalıştığını. Şimdi ailemden çok uzakta ve gurbetteyim. Anne olmadım ama anneme aşırı bağlıyım ve onu çok iyi anlıyorum

öyledir . kız çocuk 15 yaşına kadar babaya . sonrasında anneye düşkün olur . çünkü annesini anlamaya başlamıştır.
hepimiz bu süreçten geçtik senin gibi.

benim de büyük oğlan bana kıyamaz . bakıyorum da küçük kardeşilerinden daha çok gelir sarılır . kucaklar . kucağıma oturur . birlikte uyumak ister . eski günlerdeki gibi , der . küçükken hep birlikte uyurduk . tek kardeşken . kardeşler oldukça kardeşleri ile odasını paylaştıkça yalnızlık duygusundan kurtuldu bi nebze ama yine de işte anneci.
ben üzüldüğümde en çok etkilenen büyük . bunu bi kaç yıldır farkettim işin garip tarafı.

Aaa harika! Çünkü belli yaştan sonra erkek çocuklar anneye kendilerini çok sevdirmiyorlar :)) Sizi öpmesi,kucağınıza gelmesi süpermiş. Birlikte uyuma konusunda bizim hocalar yalnız uyumaya alışan çocuklarda(çok küçük yaşlardan bahsediyor) eğer çok korktuysa ve ısrarla istiyorsa,hastaysa vs. Bazen izin verilebilir yoksa yatağında yatmalı diyorlardı :) Ama ne olacak ki arada bir eğlencesine hep birlikte maaile uyunabilir bence Bahsederken bile gözümde pek bi tatlı canlandı

haklısın . hocalarınız doğru söylemiş .
yatağımıza gelmez de ben onun yatağına yatıyorum. nadiren yapıyorum . bazen ihtiyacı olduğunu hissediyorum gerçekten .

biraz zor büyüdü.
kolikliydi. çok ağlıyordu doğduğu günden beri ağladı.
zorlandım büyütürken . aile yakınları yoktu. doğumuma geldiler 15 güne hepsi geri döndü. ama kv o 15 gün yetti de arttı.
ağlak bebe ile baş başa kaldım . neyse. o yüzden diyorum ya acele etme bebek isterken.
sanıyorum ilk 2 yıl hiç uyumadım . depresyondan depresyona attım kendimi. arkadaşlarımın çocukları öyle değildi. akşam yatıp sabah kalkıyorlardı . ya da 2 saatte bi emmeye uyanıyorlardı. benimki garipti. 15 dakikalık uykuları oldu 1 yaşına kadar . sürekli emzir yatır , kalk , yat şeklindeydik. ama yaşı büyüdükçe zekasının da yüksek olduğunu anladık . hala hareketli hala zehir gibi . ama zordu .
garip şekilde çok sabırlıydım da.
ilk çocuk ya ondan . ikince ve üçüncüde öyle sabrım yok mesela.

her şeye hazır olmalısın çocuk isterken .
yani zor çocuk seni bulabilir .

Hahahahahhahaha meseleye bu kadar ciddi bi açıklamayla girmeseydiniz olacaktı bence aniden pompili diyince gülme tutuyor,güzel bir atmosfer oluyor çünkü
Tarzımi bilir. Soylemeyecegimi de bilir. O yüzden girizgah yaptım. Şimdi önden söyleyince arada espiri malzemesi yaparım. Yoksa anlardi böyle birşey olduğunu. :)

o ağlar ben ağlarım eşim depresyona girer o zaman Bana bişey olmaz yine sanırım

Bu arada konu dışı bi soru ama siz eşinizd pompili demiş miydiniz?

Biz pacayi çok yiyoruz özellikle çok lezzetli ama alışkın olmak lazım tabi heleki et ürünü sevmeyen biri biraz daha zor alısabilir ama gerçekten çok lezzetli

Bende işkembe yiyemem mesela ://
Çok tiksinc geliyor ay yemekten bahsettikce karnım kazındı valla çok acıktım

Tarzımi bilir. Soylemeyecegimi de bilir. O yüzden girizgah yaptım. Şimdi önden söyleyince arada espiri malzemesi yaparım. Yoksa anlardi böyle birşey olduğunu. :)

Hahahahhahahahah işte girizgahsız yapıp şaşkınlığa uğramış o yüz ifadesini görmek çok iyi olmaz mıydı? Belki de böyle bi girizgah yapıldığı için kendini mantıklı olmak durumunda hissetti ve içindeki pompiliyi açığa çıkaramadı??

biran benim oglumu anlatıyorsun sanmıştım.. ah ah aynıydı aynı.. 2 yıl ne uyku ne birşey.. çok yedim kafayı çok yoldum bu saçları beşşiği bile kırdım sallamaktan

Ya işkembe çok leziz bi çorba ama
Off Allahımm bi insan her yemeği mi çok sever

hayır benim o benim pazara az kaldıı bol bol deşarj olmak lazımmm
siz çalışıyormusunuz 3 cocuklu hanımefendi
evet çalışıyorum 3 çocukla .
duyanın gülesi tutuyor ama öyle.
memurum.
3 çocuğum var deyince insanlara. sanki üstesinden gelemezmişim gibi. şaka yapıyormuşum gibi.
170 boyum . 52 kilom . sarışın. kokoşum. bunlar 3 çocuk doğurmaya engel mi .
üç normal doğum . yaptım elhamdülillah . şükür verene. Allah isteyen herkese nasip etsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…