canım sen de göreceksin ki aslında 12 yaş olan ilk göz ağrısı olduğunu bildiğinden ve ilk çocukken daha fazla ilgilenildiğinden daha bağlı anneye.
ilk çocuk her zaman daha şanslı. her soruya bir cevap buluyor . tek tek ilmek ilmek işleniyor. çünkü bi tane. tek meşgale o .
ikinci o kadar şanslı olmuyor .
gerçekten zekiler maşallah . Allah hepsinin yolunu açık etsin .
7 . sınıfa geçti.
ikinci çocuk 2. sınıfa geçti.
en küçük kız o kreşe . 3 yaşında çünkü.
ilkler erkek .
son numara . süpriz yumurta . kız çıktı şükür.
öyledir . kız çocuk 15 yaşına kadar babaya . sonrasında anneye düşkün olur . çünkü annesini anlamaya başlamıştır.İlk erkek çocuğunun anneye bağlılığını bizzat kendim yaşayarak görmedim ama eşim de ilk çocuk ve annesine çok bağlıdır. Tek göz yaşına dayanamaz:) Biz iki kardeşiz ikimiz de kızız. Çocukken babamı annemden daha çok sevdiğimi çok rahatlıkla söylerdim çünkü annem kural koyucu babamsa esneticiydi. Sonra sonra anladım annemin ne yapmaya çalıştığını. Şimdi ailemden çok uzakta ve gurbetteyim. Anne olmadım ama anneme aşırı bağlıyım ve onu çok iyi anlıyorum
Evet bugün burası çok sıcakben düzce deyim . şu an çok yağmur var ve hava 3-4 gündür soğuk . sen neredesin . konya mı.
çok kıskandım .Evet bugün burası çok sıcak
öyledir . kız çocuk 15 yaşına kadar babaya . sonrasında anneye düşkün olur . çünkü annesini anlamaya başlamıştır.
hepimiz bu süreçten geçtik senin gibi.
benim de büyük oğlan bana kıyamaz . bakıyorum da küçük kardeşilerinden daha çok gelir sarılır . kucaklar . kucağıma oturur . birlikte uyumak ister . eski günlerdeki gibi , der . küçükken hep birlikte uyurduk . tek kardeşken . kardeşler oldukça kardeşleri ile odasını paylaştıkça yalnızlık duygusundan kurtuldu bi nebze ama yine de işte anneci.
ben üzüldüğümde en çok etkilenen büyük . bunu bi kaç yıldır farkettim işin garip tarafı.
bu nasıl bir bedduadır seni gidi seni kıskanççççççok kıskandım .
soğuk sevmeyen biri olarak . çok pis kıskandım . inşallah yağmur gelir sizin oraya da.
haklısın . hocalarınız doğru söylemiş .Aaa harika! Çünkü belli yaştan sonra erkek çocuklar anneye kendilerini çok sevdirmiyorlar :)) Sizi öpmesi,kucağınıza gelmesi süpermiş. Birlikte uyuma konusunda bizim hocalar yalnız uyumaya alışan çocuklarda(çok küçük yaşlardan bahsediyor) eğer çok korktuysa ve ısrarla istiyorsa,hastaysa vs. Bazen izin verilebilir yoksa yatağında yatmalı diyorlardı :) Ama ne olacak ki arada bir eğlencesine hep birlikte maaile uyunabilir benceBahsederken bile gözümde pek bi tatlı canlandı
güneşli hava çok güzelmiş . keşke benim olsaaaa.bu nasıl bir bedduadır seni gidi seni kıskanççççç
ben soguk severim ama kışı sevmiyorum ya
Tarzımi bilir. Soylemeyecegimi de bilir. O yüzden girizgah yaptım. Şimdi önden söyleyince arada espiri malzemesi yaparım. Yoksa anlardi böyle birşey olduğunu. :)Hahahahahhahaha meseleye bu kadar ciddi bi açıklamayla girmeseydiniz olacaktı bence aniden pompili diyince gülme tutuyor,güzel bir atmosfer oluyor çünkü
haklısın . hocalarınız doğru söylemiş .
yatağımıza gelmez de ben onun yatağına yatıyorum. nadiren yapıyorum . bazen ihtiyacı olduğunu hissediyorum gerçekten .
biraz zor büyüdü.
kolikliydi. çok ağlıyordu doğduğu günden beri ağladı.
zorlandım büyütürken . aile yakınları yoktu. doğumuma geldiler 15 güne hepsi geri döndü. ama kv o 15 gün yetti de arttı.
ağlak bebe ile baş başa kaldım . neyse. o yüzden diyorum ya acele etme bebek isterken.
sanıyorum ilk 2 yıl hiç uyumadım . depresyondan depresyona attım kendimi. arkadaşlarımın çocukları öyle değildi. akşam yatıp sabah kalkıyorlardı . ya da 2 saatte bi emmeye uyanıyorlardı. benimki garipti. 15 dakikalık uykuları oldu 1 yaşına kadar . sürekli emzir yatır , kalk , yat şeklindeydik. ama yaşı büyüdükçe zekasının da yüksek olduğunu anladık . hala hareketli hala zehir gibi . ama zordu .
garip şekilde çok sabırlıydım da.
ilk çocuk ya ondan . ikince ve üçüncüde öyle sabrım yok mesela.
her şeye hazır olmalısın çocuk isterken .
yani zor çocuk seni bulabilir .
hayır benim o benimgüneşli hava çok güzelmiş . keşke benim olsaaaa.
Biz pacayi çok yiyoruz özellikle çok lezzetli ama alışkın olmak lazım tabi heleki et ürünü sevmeyen biri biraz daha zor alısabilir ama gerçekten çok lezzetliay evet . o şifa çorbası . gerçekten çok şifalı .ben hiç içmedim ama biliyorum .
cesaret edip içmem lazım . et ve et ürünleri ile aram iyi değil .
kelle paça kp me yapılmıştı getirilmişti. şifa diye.
kemoterapi aldığı sırada. şükür atlattı. şimdi iyi . ama o sıra duymuştum kelle paça. özellikle manda paça.
Tarzımi bilir. Soylemeyecegimi de bilir. O yüzden girizgah yaptım. Şimdi önden söyleyince arada espiri malzemesi yaparım. Yoksa anlardi böyle birşey olduğunu. :)
biran benim oglumu anlatıyorsun sanmıştım.. ah ah aynıydı aynı.. 2 yıl ne uyku ne birşey.. çok yedim kafayı çok yoldum bu saçları beşşiği bile kırdım sallamaktanhaklısın . hocalarınız doğru söylemiş .
yatağımıza gelmez de ben onun yatağına yatıyorum. nadiren yapıyorum . bazen ihtiyacı olduğunu hissediyorum gerçekten .
biraz zor büyüdü.
kolikliydi. çok ağlıyordu doğduğu günden beri ağladı.
zorlandım büyütürken . aile yakınları yoktu. doğumuma geldiler 15 güne hepsi geri döndü. ama kv o 15 gün yetti de arttı.
ağlak bebe ile baş başa kaldım . neyse. o yüzden diyorum ya acele etme bebek isterken.
sanıyorum ilk 2 yıl hiç uyumadım . depresyondan depresyona attım kendimi. arkadaşlarımın çocukları öyle değildi. akşam yatıp sabah kalkıyorlardı . ya da 2 saatte bi emmeye uyanıyorlardı. benimki garipti. 15 dakikalık uykuları oldu 1 yaşına kadar . sürekli emzir yatır , kalk , yat şeklindeydik. ama yaşı büyüdükçe zekasının da yüksek olduğunu anladık . hala hareketli hala zehir gibi . ama zordu .
garip şekilde çok sabırlıydım da.
ilk çocuk ya ondan . ikince ve üçüncüde öyle sabrım yok mesela.
her şeye hazır olmalısın çocuk isterken .
yani zor çocuk seni bulabilir .
Biz pacayi çok yiyoruz özellikle çok lezzetli ama alışkın olmak lazım tabi heleki et ürünü sevmeyen biri biraz daha zor alısabilir ama gerçekten çok lezzetli
Bende işkembe yiyemem mesela ://
Çok tiksinc geliyor ay yemekten bahsettikce karnım kazındı valla çok acıktım
o ağlar ben ağlarım eşim depresyona girer o zaman Bana bişey olmaz yine sanırım
Bu arada konu dışı bi soru ama siz eşinizd pompili demiş miydiniz?
evet çalışıyorum 3 çocukla .hayır benim o benimpazara az kaldıı bol bol deşarj olmak lazımmm
siz çalışıyormusunuz 3 cocuklu hanımefendi
Bende çoğu şeyi yerim :)Ya işkembe çok leziz bi çorba ama
Off Allahımm bi insan her yemeği mi çok sever
Benden kaçmazNirden bildin yafff