çook yorucu. yazın yorucu değil . çünkü iş çıkışı eve uğrayıp bi kahve içip çıkıyoruz . parka gidiyoruz . komşucuklarımı görüyorum . muhabbet sohbet derken akşam ezanı eve dönüyoruz , yemek içmek yatmak daha kolay . yazı o yüzden seviyorum . enerjim her daim tam .
kışın çocuklarla eve tıkılıyoruz .
okul oluyor . ödevler yapılıyor . hasta olan oluyor . iyileştirme durumları. hasta yatakları , şuruplar çıkıyor vs . hasta etmemek için bütün önlemleri almaya çalışıyorum . vb . taze meyve suları , tavuk suyuna çorba , zencefilli limonata hazırlıyorum vs . . Afedersin geberiyorum . bazen diyorum . tamam istifa ediyorum analıktan . ama ne kadar olabilir . tehtid benimki. çünkü genelde isteklerini yapan bi anneyim . ve her bir ağızdan istek çıkıyor . parka gidelim mi . hamur oynayabilir miyim . çikolata istiyorum . anne benimle ilgilenir misin . hangisine baksam acaba.
kışın daha çok yoruluyorum . ve evde oluyoruz genellikle. parka gidemiyoruz . arkadaşlarımızı göremiyoruz . herkesin çok işi oluyor kışın . çocuklar okula gittiği için .
hafta sonu kursları oluyor çocukların yine.
vs vs vsvs
bitmeyen bi döngü. taaa ki bahar güneşini görene kadar . başka türlü dışarı çıkılmıyor . kartopu oynamaya çıkıyoruz ama ne kadar sık olabilir . çok değil .
böyle yani kışın çok yorucu.
küçük kreşe gidiyor tam gün
ortancayı yarım gün bakıcı bakıyor .
büyük kendisi kalıyor okul çıkışı evde.
tabi işe gelince akıl çocukta oluyor . okuldan çıktı mı . kimseyle kavga etti mi ( çok fazla yumruklaşma var bu yaş çocuklarında ) yani kış , okul dönemi benim için biraz daha zor .
yazın okul da olmuyor , çocuklar arası kavga da.
böyle şekerim yaaa.
ana olmaya gör . hep düşüneceksin . Allah ömür versin hepsine inşallah .
senin kim bakıyor çocuğunu.