senn maaşın yüksekdir ama canm.. o yüzden eline kalan miktar yine iyidir..ooo bakıcı yemeğini yapıyor . vallahi kontes olmuşun sen .
yine kıskandım bak .
ben de düşünüyorum . şu çocuklara verdiğim paralarla (kreş , bakıcı ) eve yemek yapmaya kadın alsam . arada temizliğe kadın alsam . manyak rahat ederdim .
biz 1700 tl gibi bi rakam ödüyoruz bakıcı ve kreşe.
9(e)yaşları kaç . küçükler mi.
oy maşallah =) benim 2. bile gözüm yemiyor9(e)
6(e)
1.5(kız)
Küçükler bana göre :))
kırmızı halımı serelimPoncikoslar ben geldim
ben keçileri şeçtim.Ben de ipi seçtim de bazen aniden misafir gelcek diye çok tırsıyorumÖnceden dağınıklığım da vardı şimdi her şeyi yerli yerine koyarım da süpürüp silemediğim çok oluyor
Poncikoslar ben geldim
o zaman keçileri seçenlere hücumBen de ipi seçtim de bazen aniden misafir gelcek diye çok tırsıyorumÖnceden dağınıklığım da vardı şimdi her şeyi yerli yerine koyarım da süpürüp silemediğim çok oluyor
Evde olunca adamda çok çocuk sevince oldu bitti şükür artık son rabbim rabbim guzel ömür versin bunlara isteyen herkese nasip etsin :))oy maşallah =) benim 2. bile gözüm yemiyor
Ser tatlim cok severimkırmızı halımı serelim
Sinsirella gibi bisey :))Hoş geldin pompirella (ay bi kaç sayfa önce biri dedi ama kim dedi kim dedi bunu vallahi çok hoşuma gittiGaliba evrim geçiriyorum pomçirikli şeyleri niye bu kadar sevmeye başladımsa)
o zaman keçileri seçenlere hücumyaşasın ipi seçenler derneği
kuzum benim koca maşallah masajlar vs ler yapıyor . kahveler çaylar . hepsini yapar .Ama bize de söyle nolduğunu olur muNice babayiğitler,ağır abilerin özünden pompiliş çıktı bi bilsen.(Sen dememin sakıncası yoktur umarım)
Evlere servis edilen kahveler,ayak masajları,istediğin her şeyi alabilirsin demeler,neler nelerBi pompili çok şeye kadir oldu pek çok evde..
Benimkini şımarttıkça gözlerinin içi güldü. İşten gelince yorgun ve stresli bi gündü diyen adamdan eser kalmadıEv kıkır kıkır
oy oy . zor şekercim . Allah güç kuvvet versin .9(e)
6(e)
1.5(kız)
Küçükler bana göre :))
Ay yok estafurullah nurella gibi bişeymiş bu daSinsirella gibi bisey :))
Şuan en küçüğü uyuttum işlere görüşmem lazım hadi size iyi pompiklemeler :)oy oy . zor şekercim . Allah güç kuvvet versin .
aynen aynen şimdi bak çok tembel gibi gördüm kendimiHelal olsun @demirleke ben tek cocukla yetisemiyorum
küçük yearlerde öyleymişsenn maaşın yüksekdir ama canm.. o yüzden eline kalan miktar yine iyidir..
sagolsun ben rica ettim oda seve seve yapıyor hiçde gocunmaz cogu zaman çamaşır sermeyi felan yetiştiremem ben demeden serer oglumun çamaşırlarını evi hep derli toplu tutar balkonumuz batar siler yıkar.. içinden geldiği için yapıyor bende hiç kırmamaya çalışıyorum iyiyiz bakalım şimdilik bende 1800 tl alıyorum 700 tl veriyorum gerisi bana kalıyor..
burda bakıcı fiyatları 500 ile 800 arasında değişiyor ilçe olduğu için hiç birşey yapmayan 500 tl bakıyor ben birazda elimden tutsun diye yüksek verdim.