2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

heye fakir yemeği ancak böyle doyuruyoz karnımızı yoksa nerde oturacan restauranta felan aman gönüller bir olsun =)
bizim bura bayağı küçük.. hani kafeler felan var ama cocuklu aileler için değil
bir oyun merkezi var
birde avm gidebileceğimiz onun harici bizde çok araştırdık yok anacğım =) gitsek bile durmuyor ki sıpa.. geçen bir yere gittik birşeyler içelim diye durmadı
yazın çay bahçeleri parklı olduğu için o oynarken biz oturuyoruz =)
mesela ilde olsam çok yapacak şey olur

böyle koca bir tepsi hamur çekilir .. hamuru çekmek tutturmak çok zordur
yanına meyaneli bol acılı karabiberli tavuk çorbası yapılır
içenler bir daha bir daha bir daha bir daha isterler =)
O hamur mu ? İrmik gibi gorunuyo

O hamur çorbayla beraber mi yeniyor? Hiç yemedim ama aşırı güzel göründü gözüme
evet canm önce hamurdan bir kaşık alınır arkasından çorba bir oturan bir daha kalkamaz eşim 9 tas felan içer hamurla birlikte aslnda yozgat yöresine aittir ama konyalılardan bilmeyen yoktur birde zehir gibi acı olur çorba

bizim buralarda kar yağmaya başladımı herkes yapar ama hamuru tutturmayı herkes beceremez ben hariç hamur löp löp gelecek kaşığa yumuşak olacak =)

Pompişim den ne ara yemek sohbetine geçildi yaw biz kadınlar ne fenayız ordanda diyet listesine dikey geçiş yaparızçi

Estafurullah ne fakir yemeği ? Bi bahaneyle evden çıkıp evde yemek yapmaktan kurtulalım da ne ya da nerede yediğimizin ne önemi var ki?
Bi de var ya burada küçük göze çok lux görünmeyen yerlerden çıkıyor en güzel yemekler zaten meşhur olmuşlar. En ünlü köftecisi esnaf lokantası gibi görünen bi yer ama aşırı aşırı lezzetli

Çocuk sıkıldım dediği an malesef o mekanda uzun uzun kalmak çok zor. Gitmek istemiyorum dediği zaman da eve dönmek çok zor gözlemlediğim kadarıyla.

Biliyorsunuzdur belki ama Şermin Yaşar diye bir anne var kitapları da var kadının. O çocuklarıyla doğa yürüyüşü yapıp eve getirdikleri kozalak ve dal parçalarıyla oyuncaklar üretiyor,yaprak çiçek böcek,toprak ,su bahçeye ekili sebze meyve her birini tanımak için bir yerlere gidiyorlar yakın çevrelerindeki :) Çocukların yaşları müsaitse Şermin Hanımı instadan takip edip bir kaç alternatif daha bulabilirsiniz.

Son düzenleme:

Ooooh acıya da bayılırım bulsak da yesek ama burda da olmaz ki Ben de kesin beceremem onu. Bunu yapsam yemek konusunda nirvanaya varmış olurum herhalde

Pompişim den ne ara yemek sohbetine geçildi yaw biz kadınlar ne fenayız ordanda diyet listesine dikey geçiş yaparızçi
Benim pompili işte :)) Bu gün çok yoğun ama mesajlarda pompili pompiş ponçik vs yazıyorum gülüyor :) ama dünden sonra canım pompirella demek istiyor napsam ki?

yıllardır takipteyim şermini . ve alternatif pedogogları.

çocuklarla fazla ilgilendiğimiz için ayrılamiyoruz ya.
yani kendime fırsat ayırmıyorum ben . işe geldğim zamanlar hariç. hep çocuklarla hep dip dibe.
benimkiler 12 yaş 7 yaş 3 yaş .
anneciler bir de . Allah ömür versin hepsine inşallah .

bizim buralarda kar yağmaya başladımı herkes yapar ama hamuru tutturmayı herkes beceremez ben hariç hamur löp löp gelecek kaşığa yumuşak olacak =)
ellerine sağlık görmüştüm nette ama hiç yemedim . bizim buralarda yapılmaz ama eminim güzeldir .
sen de güzel yapıyormuşsun maşallah .

ellerine sağlık görmüştüm nette ama hiç yemedim . bizim buralarda yapılmaz ama eminim güzeldir .
sen de güzel yapıyormuşsun maşallah .
pek övünmek giib olmasın ama iyi tutturuyorum =) birde eşim çok sevince zamanla öğrendim =) siz nerede yaşıyorsunuz peki canm

öyle oluyor canm cocuklu oldun mu herşey değişiyor.. yinede annelik her zaman yorucu bir monoton ama paha bicilemez

pek övünmek giib olmasın ama iyi tutturuyorum =) birde eşim çok sevince zamanla öğrendim =) siz nerede yaşıyorsunuz peki canm
ben düzce deyim . şu an çok yağmur var ve hava 3-4 gündür soğuk . sen neredesin . konya mı.

Şermin Hanım gerçekten çok tatlı, çok naif ,çok doğal bir anne bence
İlgilene ilgilene büyüttüğünüz o çocuklar zehir gibi,kişiliği çok güzel oturmuş bi yeni nesil olarak gümbür gümbür geliyorlar,çok akıllılar benve. 12 yaş baya büyümüş,7 yaş ve 3 yaş da çokk tatlı yaşlar. :)) 3 yaş çocuklarına bayılıyorum ben aminn,uzun ve güzel bir yaşamları olsun her birinin

Kurban sonrası ne olabilir
Kelle paça tabi herkesin yiyebileceği şey değil senede bı kaç kez yeriz biz

O kaynayacak bayağı bir :))
ay evet . o şifa çorbası . gerçekten çok şifalı .ben hiç içmedim ama biliyorum .
cesaret edip içmem lazım . et ve et ürünleri ile aram iyi değil .
kelle paça kp me yapılmıştı getirilmişti. şifa diye.
kemoterapi aldığı sırada. şükür atlattı. şimdi iyi . ama o sıra duymuştum kelle paça. özellikle manda paça.

canım sen de göreceksin ki aslında 12 yaş olan ilk göz ağrısı olduğunu bildiğinden ve ilk çocukken daha fazla ilgilenildiğinden daha bağlı anneye.
ilk çocuk her zaman daha şanslı. her soruya bir cevap buluyor . tek tek ilmek ilmek işleniyor. çünkü bi tane. tek meşgale o .
ikinci o kadar şanslı olmuyor .

gerçekten zekiler maşallah . Allah hepsinin yolunu açık etsin .
7 . sınıfa geçti.
ikinci çocuk 2. sınıfa geçti.
en küçük kız o kreşe . 3 yaşında çünkü.

ilkler erkek .
son numara . süpriz yumurta . kız çıktı şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…