2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

biran benim oglumu anlatıyorsun sanmıştım.. ah ah aynıydı aynı.. 2 yıl ne uyku ne birşey.. çok yedim kafayı çok yoldum bu saçları beşşiği bile kırdım sallamaktan
hahah. inanırım bacı. bu gözler nelere şahit oldu .
senin kaç tane çocuk . çalışıyor musun .

maşallah canım sen onlara bakma helal olsun sana ben tek çocukla çalışırken çok zorlanıyorum çoğu şeye yetişemiyorum..
sen nasıl yetişiyorsun onu merak ettim sadece birde kim bakıyor
benim boyum 1 63 kilom 62 kilo vermem lazım artık hatta gidiyor yavaş yavaş

pompili ne demek tam anlamadım . aşkitom gibi bi şey mi.

Aynen öyle :)) Aslında burası tabiki hoş sohbetlerin edildiği güzel bi geyik topiği ama hepimiz burada bi pompili kelimesi etrafında toplandık.
Kısaca özet geçeyim,
Burada bir üye ki bizim başımızın tacı evlerimizin şenliği oldu kendisi dedi ki ben eşime çok farklı sözcüklerle sesleniyorum o da bana ama çok eğleniyoruz. Mesela pompili dedi.

Hepimiz ay o ne öyle ciddi misiniz? Pompili desek kocamız şok olur asla da hoşlanmaz dedik Sonra bir sosyal deney gibi hepimiz eşimize pompilim pompişim filan yazdık. Çoğu üyenin eşi asla yadırgamadı hatta hoşuna gitti.

Benim kocama bizzat ben pompişim ponpilim filan dedikçe çok güldük. Hatta cilve çok güzel şey konulu bi konuşma geçti aramızda. Şakalar filan gırla gitti. Evler pompili sayesinde neşeyle doldu.

Bu akımı sürdürüp gelişmeleri buraya yazıyoruz. Eşinize pompilim diye mesaj atarak başlayabilirsiniz eğer isterseniz

hahah. inanırım bacı. bu gözler nelere şahit oldu .
senin kaç tane çocuk . çalışıyor musun .
bir tane 2 bucuk yaşında bu sene biraz nefes aldım diyebilirim.. çok perişanlık çektim ben ya ah ah anlatsam roman olur çalışıyorum bende canım.. ama öyle memur felan değilim.. cocuğumada bakıcı bakıyor ..
eşimin geliri çok yüksek olmadığı ve onun maaşı yetmediği için elime kalan parayı küçümsemeden çalışmak zorundayım
belki bizede güler kader birgün yinede bu günlerimize çok şükür her istediğimizi yapamasak alamasak bile eskiye nazarna coğu şeyi yapabilyoruz o bize yeter

Bende 3 cocukluyim aramızdaki tek fark yetişemiyorum evdeyim :)

evdeyken insan hiç yetişemiyor zaten ah o ev işleri hiç bitmiyor
çalışınca gözüne görünmüyor aman boşver çokta tın diyorsun

Of ev işi çok nankör ya tüm gün uğraşıp yapılan temizlikten bazen 2 saate eser kalmıyor Çok acımasızca değil mi? Eşimin sakallarını kısaltmasından cinnet geçiriyorum temizlik yaptıysam

evdeyken insan hiç yetişemiyor zaten ah o ev işleri hiç bitmiyor
çalışınca gözüne görünmüyor aman boşver çokta tın diyorsun
Evde durdukca iş artıyor dağılıyor bulaşık çıkıyor çalışınca evde kimse olmuyor çocuğu keresten alıp eve geliyorsun üzerinden ordu geçmiş olmuyor aksmaa şama k

Of ev işi çok nankör ya tüm gün uğraşıp yapılan temizlikten bazen 2 saate eser kalmıyor Çok acımasızca değil mi? Eşimin sakallarını kısaltmasından cinnet geçiriyorum temizlik yaptıysam
ben nelere cinnet geçirmiyorum canm bir bilsen ama olmuyor yetişemeynce kalıyor.. bir süre sonra ya ipin ucunu kaçırmak zorunda kalıyorsun yada keçileri ben ipi seçtim

çook yorucu. yazın yorucu değil . çünkü iş çıkışı eve uğrayıp bi kahve içip çıkıyoruz . parka gidiyoruz . komşucuklarımı görüyorum . muhabbet sohbet derken akşam ezanı eve dönüyoruz , yemek içmek yatmak daha kolay . yazı o yüzden seviyorum . enerjim her daim tam .

kışın çocuklarla eve tıkılıyoruz .
okul oluyor . ödevler yapılıyor . hasta olan oluyor . iyileştirme durumları. hasta yatakları , şuruplar çıkıyor vs . hasta etmemek için bütün önlemleri almaya çalışıyorum . vb . taze meyve suları , tavuk suyuna çorba , zencefilli limonata hazırlıyorum vs . . Afedersin geberiyorum . bazen diyorum . tamam istifa ediyorum analıktan . ama ne kadar olabilir . tehtid benimki. çünkü genelde isteklerini yapan bi anneyim . ve her bir ağızdan istek çıkıyor . parka gidelim mi . hamur oynayabilir miyim . çikolata istiyorum . anne benimle ilgilenir misin . hangisine baksam acaba.

kışın daha çok yoruluyorum . ve evde oluyoruz genellikle. parka gidemiyoruz . arkadaşlarımızı göremiyoruz . herkesin çok işi oluyor kışın . çocuklar okula gittiği için .
hafta sonu kursları oluyor çocukların yine.
vs vs vsvs
bitmeyen bi döngü. taaa ki bahar güneşini görene kadar . başka türlü dışarı çıkılmıyor . kartopu oynamaya çıkıyoruz ama ne kadar sık olabilir . çok değil .
böyle yani kışın çok yorucu.

küçük kreşe gidiyor tam gün
ortancayı yarım gün bakıcı bakıyor .
büyük kendisi kalıyor okul çıkışı evde.

tabi işe gelince akıl çocukta oluyor . okuldan çıktı mı . kimseyle kavga etti mi ( çok fazla yumruklaşma var bu yaş çocuklarında ) yani kış , okul dönemi benim için biraz daha zor .
yazın okul da olmuyor , çocuklar arası kavga da.

böyle şekerim yaaa.
ana olmaya gör . hep düşüneceksin . Allah ömür versin hepsine inşallah .

senin kim bakıyor çocuğunu.

Evde durdukca iş artıyor dağılıyor bulaşık çıkıyor çalışınca evde kimse olmuyor çocuğu keresten alıp eve geliyorsun üzerinden ordu geçmiş olmuyor aksmaa şama k
biz daha o aşamalara gelemedik
bakıcımız sagolsun yemeğimizi yapar evimi derler toplar..
gerisi bende.. yetişemediğim ve yorgun oldığum zamanlar eşim yardm eder bir şekilde bu çark dönüyor bakalım
ama ben calışmaktan çok sıkıldım daha doğrusu çalışpda paramın bir kısmını bakıcıya vermekten
aldığım paraya bakıyorum çektiğim eziyete bakıyorum ogluma bakıyorum içim çok gidiyor be canm
ama ne yapayım hayat şartları çalışmak zorundayım işten bir çıkrsam bittik demektir..
birde aksi gibi işim çok sıkıcı.. burda bütün gün sıkılmaktan çürüyorum sanki he

ben nelere cinnet geçirmiyorum canm bir bilsen ama olmuyor yetişemeynce kalıyor.. bir süre sonra ya ipin ucunu kaçırmak zorunda kalıyorsun yada keçileri ben ipi seçtim

Ben de ipi seçtim de bazen aniden misafir gelcek diye çok tırsıyorum Önceden dağınıklığım da vardı şimdi her şeyi yerli yerine koyarım da süpürüp silemediğim çok oluyor

hheeeeee tamam anladım .
yüzüne söylemem gerek . ifadesini göremem lazım.

kuzum Allah k olaylık versin . ücretsiz izin aldığım dönemde emin ol kül kedisine döndüm .
yani çoook zor .
seni anlıyorum . bi iş bul at kendini evden dışarı.
Bizimki eski kafalardann çalışmam biraz imkansız ama biliyorum onun da zorlukları var çalışmanın

Şimdilik çocuklar buyuyene kadar zor olacak diyorum içimden ins 2-3 sene daha sabır sonrasında azalır işim gücüm

ooo bakıcı yemeğini yapıyor . vallahi kontes olmuşun sen .
yine kıskandım bak .

ben de düşünüyorum . şu çocuklara verdiğim paralarla (kreş , bakıcı ) eve yemek yapmaya kadın alsam . arada temizliğe kadın alsam . manyak rahat ederdim .
biz 1700 tl gibi bi rakam ödüyoruz bakıcı ve kreşe.

allah yardımcın olsun sanki içimi okuyorsun bende bu yüzden kıştan nefret ediyorum.. bizim okul yok ama gerisi hep aynı
yaz için işten cıkarım onlar parkta olur babamız gelene kadar parkta oynarız komşularla sohbet ederiz.. akşam yemekten sonra çay bahçesine gideriz dondurma yeriz çiğ köfte yeriz hiç bişey yapamassak çekirdek çitler ayaklarız pikniğe gideriz balık tutmaya gideriz..
ama kışın işten git eve tıkıl vakit geçmek bilmez işler bitmez .. ruhum daralır çökerim sanki hastalık gelir herkes işinde gücünde küçük bir ilçede yapacak birşey olmaz cocukla..

hheeeeee tamam anladım .
yüzüne söylemem gerek . ifadesini göremem lazım.

Ama bize de söyle nolduğunu olur mu Nice babayiğitler,ağır abilerin özünden pompiliş çıktı bi bilsen.(Sen dememin sakıncası yoktur umarım)
Evlere servis edilen kahveler,ayak masajları,istediğin her şeyi alabilirsin demeler,neler neler Bi pompili çok şeye kadir oldu pek çok evde..

Benimkini şımarttıkça gözlerinin içi güldü. İşten gelince yorgun ve stresli bi gündü diyen adamdan eser kalmadı Ev kıkır kıkır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…