Kız ben iki küçük cocukdan bahsettm yeni nesil sayılırız biraz 4 sene önceydiOoo sen o bebeği kanguruya atıp kendini yollara vuran yeni nesil süper annelerden çıktın. Tebrik ediyorumNe güzel ya
Kurban sonrası ne olabilirne çorbası koydun .
akşama ne yimek yapsam diye düşünüyordum ben de.
bizdede etli sebzeli bulgur pilavı varne çorbası koydun .
akşama ne yimek yapsam diye düşünüyordum ben de.
ama neden belki bi pompili onlara kış günü dondurma aldırır
Hahahahhha minik pompirikler sınıfıYok yok pompiliyle bu kadar erken tanışmamalılar
İlginc. benimki de tam tersi memeden dusuryim istemezbüyükler çok biliyor .
benim de kv dem çok bi rahatsız edici bakardı. bebek acıkır emzircem vermezdi. acıkmadı daha derdi vs . bebek ciyaklar bi yandan . o bi yandan vermek istemez . benim çocuğum gibi saçma şeyler söyler arada.
ay zor şeylerdi . geldi geçti. ne yaşayacağını bilmediğin için çok hazırlıksız yakalanıyorsun kv ye . ağzı olan konuşuyor o zamanlar .
doğum yaklaştıkça 'hala doğurmadın mı? daha sancın yok mu? sen hala geziyon mu ? gibi komşu yorumları başlar . yani hiç susmazlar .
senin bu dediklerini yapabilmem için biraz maddiyat gerekiyor canim =) bizim bütçe sınırlı olsun şükür halimizeKışın mutlaka her hafta tiyatroya gideriz. Evimin hemen yakınında park var orada soğuk havada yürümek çok hoş gelir bana, sonra burada özel bitki çayları yapan bir kafe var müdavimiyiz,bi kafe daha var edebiyat dergileri ve mizah dergileri var her masada kafa ot uykusuz gibi oraya uğrar kahvemizi içer dergimizi okuruz. Dans kursuna gidiyoruz :)) Okulun senfonileri tiyatrolarına katılıyoruz. Bol bol akşam yemeğine çıkıyoruz. Sıcacık evimize dönünce de çayı demleyip dizi keyfi yapıyoruz. Yağmur yağarken pencere önünde kitap okuyorum. Çok eski evlerin olduğu turistik bi yer var orayı geziyorum,şehrin gitmediğim yerlerini keşfediyorum... Yine bazı haftalar canlı müzik dinlemeye gidiyoruz.Daha bir sürü şey.
Pempişko mu leğen:)Nöörüyon gız pompitom ahahahaha
Legenimlen geldim ben
Su arapasini bir türlü yiyemedim yahu fırsat olup yapamadım yaaa nasıp :))senin bu dediklerini yapabilmem için biraz maddiyat gerekiyor canim =) bizim bütçe sınırlı olsun şükür halimize
senede 1 2 kez ancak dışarıda yeriz
onun harici dışarıda kebapdır lahmacundur kokareçdir
cocuk olunca birde kışın hep oyun parkına gitmek istiyor en çok orada mutlu oluyor ..
bu sene bakalım eğer diğer yerlerde durursa anlarsam değişik planlar yaparım
bir kaç görüştüğümüz arkadaş cevremiz var kışın onlara gidip geliriz
arap aşı sezonu açıldımı bizde eşimin gözü gezme görmez zaten _==)
oğlum oyun parkındayken bizde yemek yeriz çay içeriz sohbet ederiz
henüz sinemaya giremedik o doğdugundan beri
yazın ver elini piknik, akşam gezmesi çay bahçeleri balık tutma oh mis yaz gelsin yine banane
gel ben sana ypayım benim arap aşım meşhurdur kış geldimi eclipsse yapta bi yiyelim der herkes =)Su arapasini bir türlü yiyemedim yahu fırsat olup yapamadım yaaa nasıp :))
Öyle olduBukemedigin bilegi opeceksin derler ya
O hesap olmus
Kız ben iki küçük cocukdan bahsettm yeni nesil sayılırız biraz 4 sene önceydi
ama neden belki bi pompili onlara kış günü dondurma aldırıranne-babasının yanında uyutur belki, belki de akşama kadar abur cubur yedirir
pompili her alanda işe yarıyor he :) şey diyormuş bir tanesi annesine “benim pompiliş annem, çikolata yiyebilir miyim lütfeeen” -ve anne çikolata fabrikası açar-
Arap asi nasil bi yemekgel ben sana ypayım benim arap aşım meşhurdur kış geldimi eclipsse yapta bi yiyelim der herkes =)
senin bu dediklerini yapabilmem için biraz maddiyat gerekiyor canim =) bizim bütçe sınırlı olsun şükür halimize
senede 1 2 kez ancak dışarıda yeriz
onun harici dışarıda kebapdır lahmacundur kokareçdir
cocuk olunca birde kışın hep oyun parkına gitmek istiyor en çok orada mutlu oluyor ..
bu sene bakalım eğer diğer yerlerde durursa anlarsam değişik planlar yaparım
bir kaç görüştüğümüz arkadaş cevremiz var kışın onlara gidip geliriz
arap aşı sezonu açıldımı bizde eşimin gözü gezme görmez zaten _==)
oğlum oyun parkındayken bizde yemek yeriz çay içeriz sohbet ederiz
henüz sinemaya giremedik o doğdugundan beri
yazın ver elini piknik, akşam gezmesi çay bahçeleri balık tutma oh mis yaz gelsin yine banane
Nirden bildin yafffPempişko mu leğen:)
O hamur çorbayla beraber mi yeniyor? Hiç yemedim ama aşırı güzel göründü gözümeböyle koca bir tepsi hamur çekilir .. hamuru çekmek tutturmak çok zordur
yanına meyaneli bol acılı karabiberli tavuk çorbası yapılır
içenler bir daha bir daha bir daha bir daha isterler =)