2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Hahahahhha minik pompirikler sınıfı Yok yok pompiliyle bu kadar erken tanışmamalılar
ama neden belki bi pompili onlara kış günü dondurma aldırır anne-babasının yanında uyutur belki, belki de akşama kadar abur cubur yedirir
pompili her alanda işe yarıyor he :) şey diyormuş bir tanesi annesine “benim pompiliş annem, çikolata yiyebilir miyim lütfeeen” -ve anne çikolata fabrikası açar-

İlginc. benimki de tam tersi memeden dusuryim istemez

senin bu dediklerini yapabilmem için biraz maddiyat gerekiyor canim =) bizim bütçe sınırlı olsun şükür halimize
senede 1 2 kez ancak dışarıda yeriz
onun harici dışarıda kebapdır lahmacundur kokareçdir
cocuk olunca birde kışın hep oyun parkına gitmek istiyor en çok orada mutlu oluyor ..
bu sene bakalım eğer diğer yerlerde durursa anlarsam değişik planlar yaparım
bir kaç görüştüğümüz arkadaş cevremiz var kışın onlara gidip geliriz
arap aşı sezonu açıldımı bizde eşimin gözü gezme görmez zaten _==)
oğlum oyun parkındayken bizde yemek yeriz çay içeriz sohbet ederiz
henüz sinemaya giremedik o doğdugundan beri
yazın ver elini piknik, akşam gezmesi çay bahçeleri balık tutma oh mis yaz gelsin yine banane

Su arapasini bir türlü yiyemedim yahu fırsat olup yapamadım yaaa nasıp :))

Hahahah onların ağzından çıkan her kelime zaten pompili tatlılığında. Çok güzel bi yaş grubuyla çalışıyoruz ya bayılıyorummm

Ooo kokoreç mi? Bayılırım Ailece gidilen ev oturmaları da çok keyifli oluyor tabii. Biraz araştırmak lazım kışın çocuklu anneler sizin şehrinizde neler yapıyormuş diye:)) az masraflı bi kaç alternatifle daha kışlar da daha tatlış geçer

böyle koca bir tepsi hamur çekilir .. hamuru çekmek tutturmak çok zordur
yanına meyaneli bol acılı karabiberli tavuk çorbası yapılır
içenler bir daha bir daha bir daha bir daha isterler =)

Eklentiler

• arabaşı.jpg
    15,8 KB · Görüntüleme: 32
böyle koca bir tepsi hamur çekilir .. hamuru çekmek tutturmak çok zordur
yanına meyaneli bol acılı karabiberli tavuk çorbası yapılır
içenler bir daha bir daha bir daha bir daha isterler =)
O hamur çorbayla beraber mi yeniyor? Hiç yemedim ama aşırı güzel göründü gözüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…