- 4 Aralık 2017
- 4.661
- 4.576
burda bir tane avm var cocuk oluncada oraya tıkılıyoruz başka yere gitme sansımız olmuyor kafedir vs.. durmuyor ki zatenben de hiç sevmem kışı. soğukla aram hiççç iyi değil .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burda bir tane avm var cocuk oluncada oraya tıkılıyoruz başka yere gitme sansımız olmuyor kafedir vs.. durmuyor ki zatenben de hiç sevmem kışı. soğukla aram hiççç iyi değil .
ikiside erkek.memurum bensen nerde çalışıyorsun peki canm ? bir kız bir oğlan mı nasıl kaza oldu şu kazadan acaip tirsıyorum başıma gelirse diye
ay ay çok erken . aman yapma dur . kimseye kulak asma. kendin ne düşünüyorsun ona bak .1. Yılımı doldurdum :) Ama herkes bizden bebe bekliyorrr.
küçük mü çocukburda bir tane avm var cocuk oluncada oraya tıkılıyoruz başka yere gitme sansımız olmuyor kafedir vs.. durmuyor ki zaten
Hoşgeldindeğişik geldi topik ismi. bakayım dedim .
ben de katılabilirim aranıza.
Hoşgeldin
zor büyüyor bazıları ama büyüyor merak etme. yorucu tempoya hazırsan yap .
tuvalet eğitiminde büyük zaten diyordu illa buraya diyeee
sen inanma şekerim .Hahah eşim diyor ki iş yerinde bebekleri olan arkadaşlarım çok mutlu geliyor. Hemen büyüyorlarmış zaten
o zaman hemen çalışmalara başlayın kızdırmayın beni
Ben hala izindeyim. Hic ise baslayasim yokbiz ilçede yaşıyoruz cocukla pek birşey yapmak mümkün değil mi canm..
her yere gidilmiyor malum
siz neler yapıyorsunz peki
ulen güya ben molaya çıkacaktım sen yaz gelince okurum
Yasin kacHahahahah buradan gazı alıp yaparmışım en azından okul bitimine yakın olsun madem
yaşın kaç ona göre diycem yap -yapma.Hahahahah buradan gazı alıp yaparmışım en azından okul bitimine yakın olsun madem
Anaaa tantitoniye az kalmışeşim ne yazmış kızlar
pompini tontini
pampini pampiti
bobili
öyle oluyor . ücretsiz izinde misin . doğum izni mi.Ben hala izindeyim. Hic ise baslayasim yok
Raporluyum :)öyle oluyor . ücretsiz izinde misin . doğum izni mi.
hımm. 40 gün mü.Raporluyum :)
Daha da gitmeyecem bdvsini yidigimin yerine buralarda elimde legen gezer dururum artik ahahahahen sevdiğim üye tipi leğeniyle gelen üyee..şutarafa kusacan onuda söyleyeyim
Yok ya ucretsizden vazgectim ablam oyle yapti 1 yasina kadarhımm. 40 gün mü.
günler çok hızlı geçer .
ücretsiz izin alabiliyorsan al derim . kamudaysan 2 yıl .