- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.247
biz ilçede yaşıyoruz cocukla pek birşey yapmak mümkün değil mi canm..
her yere gidilmiyor malum
siz neler yapıyorsunz peki
ulen güya ben molaya çıkacaktım sen yaz gelince okurum
ben de hiç sevmem kışı. soğukla aram hiççç iyi değil .
Bende kış ciyim
öyle düşünme. eğer imkanın varsa 2 yıl kullan .Yok ya ucretsizden vazgectim ablam oyle yapti 1 yasina kadar
Simdi cocugu bakicisina hala alisamamis agliyormus hep
Yillik iznimi de kullanip oyle baslicam ise
6.5 aylik olucak o zmna kismetse
ay ay çok erken . aman yapma dur . kimseye kulak asma. kendin ne düşünüyorsun ona bak .
1 yıl çok erken . yaşın önemli bu noktada .
Çok romantik bi mevsim bence
sen inanma şekerim .
erkek olanlar işlerine mutlu gider de . kadınlara sor sen mutlu mu geliyor işe .
geceden uykusuz işe mutlu mu gelinir be.
25i doldurdumYasin kac
kesinlikle
Kisin evlendiğim için galiba romantik geliyor bana
Bilmiyom ki ya ztn cok kararsizim hayirlisi artiköyle düşünme. eğer imkanın varsa 2 yıl kullan .
2 yıl çocukla birlikte geçirmek daha güzel bence.
2 yıl sonra kreşe verirsin .
her çocuk bir olmaz . bazısı çabuk alışır kreşe.
evdeyken de 2 saatlik oyun guruplarına yollarsan senden bağımsız olmayı öğrenir .
benim imkanım yoktu . 3 buçuk aylıkken işe başladım .
rapor almadım .
yarım gün çalıştım 6 ay
6 ay 3 saat geç geldim işe. süt izni
sonraki dönemde ful gelince zor oldu. bakıcı problemi vs yaşadık . ücretsiz izin hakkımın bitmesine 4 ay kala ayrıldım izne.
4 ayı kullandım . süper iyi geldi.
tavsiye ederim .
mümkünse kullan. kullanamayıp işe başlarsan da sonradan yine dilekçe ile talep edebilirsin .
Umarim hep boyle kalirsinizBen yazın evlendim ama sarılıp ısınmak,battaniyenin altına girip beraber film seyretmek,uyumadan hemen önce edilen muhabbete yağmur sesinin fon müziği olması,sabah uyanıp aaa her yer bembeyazz diye keyiflenmek,eşimin küçük bir kar topunu işten gelirken bana getirmesi ve şakalaşmamız,sarı yapraklara basarak yürümek, üşüyüp üşüyüp sıcak bir yere sığınıp mis gibi bir kahve içmekk
Mükemmel bence
Kışın mutlaka her hafta tiyatroya gideriz. Evimin hemen yakınında park var orada soğuk havada yürümek çok hoş gelir bana, sonra burada özel bitki çayları yapan bir kafe var müdavimiyiz,bi kafe daha var edebiyat dergileri ve mizah dergileri var her masada kafa ot uykusuz gibi oraya uğrar kahvemizi içer dergimizi okuruz. Dans kursuna gidiyoruz :)) Okulun senfonileri tiyatrolarına katılıyoruz. Bol bol akşam yemeğine çıkıyoruz. Sıcacık evimize dönünce de çayı demleyip dizi keyfi yapıyoruz. Yağmur yağarken pencere önünde kitap okuyorum. Çok eski evlerin olduğu turistik bi yer var orayı geziyorum,şehrin gitmediğim yerlerini keşfediyorum... Yine bazı haftalar canlı müzik dinlemeye gidiyoruz.Daha bir sürü şey.
Umarim hep boyle kalirsiniz
Ama zamanla hersey degisiyor malesef
Sorması ayıp nerede oturuyor sunuz
Filmlerde gordugumuz hayatlar gibi masallahKışın mutlaka her hafta tiyatroya gideriz. Evimin hemen yakınında park var orada soğuk havada yürümek çok hoş gelir bana, sonra burada özel bitki çayları yapan bir kafe var müdavimiyiz,bi kafe daha var edebiyat dergileri ve mizah dergileri var her masada kafa ot uykusuz gibi oraya uğrar kahvemizi içer dergimizi okuruz. Dans kursuna gidiyoruz :)) Okulun senfonileri tiyatrolarına katılıyoruz. Bol bol akşam yemeğine çıkıyoruz. Sıcacık evimize dönünce de çayı demleyip dizi keyfi yapıyoruz. Yağmur yağarken pencere önünde kitap okuyorum. Çok eski evlerin olduğu turistik bi yer var orayı geziyorum,şehrin gitmediğim yerlerini keşfediyorum... Yine bazı haftalar canlı müzik dinlemeye gidiyoruz.Daha bir sürü şey.
Ay ayni benim gibisin kızBen yazın evlendim ama sarılıp ısınmak,battaniyenin altına girip beraber film seyretmek,uyumadan hemen önce edilen muhabbete yağmur sesinin fon müziği olması,sabah uyanıp aaa her yer bembeyazz diye keyiflenmek,eşimin küçük bir kar topunu işten gelirken bana getirmesi ve şakalaşmamız,sarı yapraklara basarak yürümek, üşüyüp üşüyüp sıcak bir yere sığınıp mis gibi bir kahve içmekk
Mükemmel bence
Filmlerde gordugumuz hayatlar gibi masallah
Ben yazın evlendim ama sarılıp ısınmak,battaniyenin altına girip beraber film seyretmek,uyumadan hemen önce edilen muhabbete yağmur sesinin fon müziği olması,sabah uyanıp aaa her yer bembeyazz diye keyiflenmek,eşimin küçük bir kar topunu işten gelirken bana getirmesi ve şakalaşmamız,sarı yapraklara basarak yürümek, üşüyüp üşüyüp sıcak bir yere sığınıp mis gibi bir kahve içmekk
Mükemmel bence
Ay ayni benim gibisin kız
Kış gelsin diye dua ediyorum resmen nemden terlemekten nefret ediyorum sonbaharı da seviyorum sarı yapraklar yağmur oh mis
Benim pompiskoyla sabah atıştık biraz sonra birşey isterken pompiskom verir misin dedim gülerek buzlar eridi biraz
Sevdim ben bu işi
Arada o ne yahu filan yapıyor karizması çizilmesin diye ama hoşuna gidiyor biliyorum
Bencede mükemmel , anlattiklarnz kısa götürdü beni