- 12 Nisan 2015
- 12.938
- 50.967
- 34
Hahahahahaahahahha benimki kilolu değilim ben demişti ne alaka dedim inadına laf ediyorum kilosuna sanmıştı garibim ben sırıtınca kilolu da hiç değil ama ben kilo aldım diye hırsımdan onu gömüyorum
Gibi gibi ama hala tedbiri elden tam bırakmadıbana güvenmiyor bence haklı
pompilim dıye bır hastalık mı varmıs o neymıs dıye gırdım
kocama pompilim desem dırek cınsel hayatımızı baltalamıs olurum
Atmadim ama askitosum demem bile yetti kızhoş geldin populi.mesaj attındamı geldin
gülme tutar yaAma niye ki? Olumlu etki ediyor eğlenceli oluyor
gülme tutar ya
Pompilim yazdım ben dun adamıma, eczaneye uğrayıp ateş dudurucu alacaktı sabah konuşmuştuk öğle arası konuşmuştuk vs.
akşam eve gelmiş " o Pompilim mi neyse 2 eczaneye sordum o krem yokmus" demez mi
Pompilim artık bizim için efsane kahkahalar sebebi
Atmadim ama askitosum demem bile yetti kız
Ben aşkım kelimesini hiç sevmem...
Söylemem ve dedirtmem
Askitosum demem bile şok etkisi yarattı sonra aman eskiye mi dönsek moduna girdi
Ben arada ısrarla dedim sonra ben sana nasil hitab edeyim dedi ahhahaahhahahaha
Bende kis kis gülüyorum suratıma bakıyor ya şaşkın şaşkın altima edicem o şekildeAy siz ne dediniz çok eğleniyorum ya
Bence bir kere denebu arada pompilim ne demek ?
Ben keşfettim de söyleyecek bir pompililili bir adayım yok şuanAma hala pompilimi keşfetmemiş olanlar var
erosa ask yetenegı verenden daha cıddı seyler beklerdımBence bir kere denebenden önyargılı kimse olamaz sanırım baya saymıştım kendimden soğurum adamdan soğurum faln
Pompili: Eski Yunanda Eros'a aşk yeteneklerini veren asıl Tanrı
erosa ask yetenegı verenden daha cıddı seyler beklerdım
bır dusunsenıze esım gelıyor takım elbıse kravat
pompiliimmm dıye boynuna atlıyorum
Ve o an eşin sağ elini hafif kaldırıp, aklına bir fikir gelmiş gibi eliyle ses çıkartıyor. Müzik. Sonra senin belinden tutup, ağzındaki çiçeği saçına takıyor. Hafif geriye doğru eğiyor seni.erosa ask yetenegı verenden daha cıddı seyler beklerdım
bır dusunsenıze esım gelıyor takım elbıse kravat
pompiliimmm dıye boynuna atlıyorum
Olsun bunları biz pompilimiz varken öğrendik geç kaldık. Bunları kaçırmamak lazımBen keşfettim de söyleyecek bir pompililili bir adayım yok şuan