- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.247
Eşim normalde bana minyon olduğum ve çok mikmik(ay utandim)sevdiğim için davşanım der
Bende canım güllü filan derim.
Sinirliysem ismiyle hitab ederim.
Askitosum demem bile adamı şok etti.
Pompilim desem ne yapar acaba
Daha o seviyeye gelemedim yavaş yavaş ilerliyorum
Kız diyemiyorumki gulme krizi tutuyor anacimHahahah söyleyin gitsin en fazla ne olabilir ki?
Kız diyemiyorumki gulme krizi tutuyor anacim
Ay haklısın canim bugün evde yok uarin sabah gelsin diyeyim suratını merak ediyorum zatenZaten gülerek söyleniyorSen gülersin o güler gülüşürsünüz oh daha ne olsun
Benimki şehir dışında çalışıyo dün korka korka atım adam şantiyede yüksekte çalışıyo diye oda aşkımmmmm bitanemmmm yazmış vallahi şaşardım odundur biraz kendisi bilmezdi öyle laflar sonra aradı sen niye bana öyle dedin diyor adını bile telafüz edemiyor garibim hiç içimden geldi dedim güzelmiş dedi pembiş kocaymış haberim yokmuş
Ay haklısın canim bugün evde yok uarin sabah gelsin diyeyim suratını merak ediyorum zaten
Aynenya şaşırdım valla adam eve gelseydi melek gibi olurdu heralde çok hoşuna gitmişHahah resmen buna ihtiyacı varmış
Hoş buldum canımhoşgeldin...
Yok ben pompiliyi dünkü konudan öğrendimHepimize hayırlı olsunSiz pompili misiniz peki?
Bu geyigin amaci ney kizlar basligi anlamadimda
Yok ben pompiliyi dünkü konudan öğrendim
Aynenya şaşırdım valla adam eve gelseydi melek gibi olurdu heralde çok hoşuna gitmiş
Ben dünden beri pompilim diyorm
Adamın içinden incelik çıktı bugün pompinin faydaları