2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Eşim normalde bana minyon olduğum ve çok mikmik(ay utandim)sevdiğim için davşanım der:KK73:
Bende canım güllü filan derim.
Sinirliysem ismiyle hitab ederim.
Askitosum demem bile adamı şok etti.
Pompilim desem ne yapar acaba:KK70:
Daha o seviyeye gelemedim yavaş yavaş ilerliyorum:KK66:

Hahahah söyleyin gitsin en fazla ne olabilir ki? :KK48:

:olamaz:Benimki şehir dışında çalışıyo dün korka korka atım adam şantiyede yüksekte çalışıyo diye oda aşkımmmmm bitanemmmm yazmış vallahi şaşardım odundur biraz kendisi bilmezdi öyle laflar sonra aradı sen niye bana öyle dedin diyor adını bile telafüz edemiyor garibim hiç içimden geldi dedim güzelmiş dedi pembiş kocaymış haberim yokmuş

:olamaz:Benimki şehir dışında çalışıyo dün korka korka atım adam şantiyede yüksekte çalışıyo diye oda aşkımmmmm bitanemmmm yazmış vallahi şaşardım odundur biraz kendisi bilmezdi öyle laflar sonra aradı sen niye bana öyle dedin diyor adını bile telafüz edemiyor garibim hiç içimden geldi dedim güzelmiş dedi pembiş kocaymış haberim yokmuş

Hahah resmen buna ihtiyacı varmış:KK50:

Bu geyigin amaci ney kizlar basligi anlamadimda:KK70:

Merhaba ben konunun açıklamacıbaşısıyım :KK50: Bir üye kocasına türlü değişik lakaplar takıyormuş ve eşini öyle seviyormuş. Pompili de bu lakaplardan birisi. Sonra olur mu öyle şey ne tuhaf derken bunu sosyal bir deneye çevirip kocalarımıza pompiliiim yazdık :KK48: Çoğumuz eşimizin bundan hoşlanmayacağından emindik. Ama adamlar yadırgamak şöyle dursun hemen kabullendiler. Evlerde bol kahkahalı,muzur,biraz da cilveli bi hava yarattı. Meğer yanlış yapıyormuşuz. Ağırbaşlı olduklarını varsayıp evde de klasik aşkım,hayatım laflarını kullanırken böyle şeylere ihtiyaçları varmış,şımarıyor ve mutlu oluyorlarmış :)))
Pompili diye başlayan bu olay çeşitli değişik versiyonlarıyla sürüyor. Birbirimize şımarıp,birbirimizi şımartıp,çocuklaşıp eğleniyoruz.

Ay ne iğrenç demeyin. Kim bilir belki sizin de eşinizin içinden ponçik bir pompili çıkabilir.

Not:pompili kelimesinin bir anlamı yok :)) kafadan uydurulmuş ponçik türevi bir kelime ama Queen imiz ona erosa güçlerini veren asıl tanrının adı diyor. Yanlış da sayılmaz kelimenin sihri büyük:KK48::KK45:

Ben dünden beri pompilim diyorm :KK70:
Adamın içinden incelik çıktı bugün pompinin faydaları :KK70:

Kız adamlar hoşlanıyormuş ya bundan:deli:

Bende bugün ne haber pompilim yazdım...
Çay içiyorum gülüm diye cevap verdi...
Hiç yadırgamadı,pompilim ne diye sormadı :KK64:

Meğerse yanlış hitap etmişiz bu zamana kadar:KK70:

X