2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Ama gerçekten konunun özü bu :) Kızmayın gücenmeyin geyik topiği olduğu için şakalaşarak yazıyoruz da olay şöyle. Dün bir üye konu açmış biz eşimle birbirimize tuhaf lakaplar takıp çok eğleniyoruz mesela pompilim diye biz de çok şaşırdık yadırgadık , biz eşimize böyle söylesek tepki alırız sandık. Sonra eşimize pompilim diye mesaj yazdık. Biz böyle yazınca da hiç yadırgamadıkları gibi acayip eğlenceli bi durum ortaya çıktı. Evlere şenlik bi durum oluştu. Şimdi eşimize biraz işveli ve muzur davranıp sonuçlarını burada gözlemliyoruz
Kız bizim adamlar kobay mi:halay::KK70::deli:

Kk da keşfedip onlara pompikilim dediğimizi anlasalar neyarlar acaba

Benimki beni pompikler sanırım :rolleyes::KK8:
Benimki dün akşam anladı :-) vay hain demek bu yüzdendi dedi :-) ondan önce kıymetimi anladın sonunda falan diye sırıtıyordu :-)
Akşam da kardeşimgilde anlattım eğlendik. Sabah telefonda pompili diyordu :-) ama mesajlarda kasıyor kendini ekran resmi atacam diye ama yine inandı :-)

Benimki dün akşam anladı :-) vay hain demek bu yüzdendi dedi :-) ondan önce kıymetimi anladın sonunda falan diye sırıtıyordu :-)
Akşam da kardeşimgilde anlattım eğlendik. Sabah telefonda pompili diyordu :-) ama mesajlarda kasıyor kendini ekran resmi atacam diye ama yine inandı :-)

hahahahhahahahhaha mesajlarda kasmayı bıraktı mı ?

Artık seni pompilim diye seveceğim dedim bakalim ne diyecek :deli:
:-) ahahahha :-) benimki kilolu değilim ben demişti :-) ne alaka dedim :-) inadına laf ediyorum kilosuna sanmıştı garibim ben sırıtınca :-) kilolu da hiç değil ama ben kilo aldım diye hırsımdan onu gömüyorum :-)

X