Ahahahab aynen kız boşuna canm cicim diyormusuz bir pompi dedm.kahve geldi popililkom desem neler gelecek acabaKız adamlar hoşlanıyormuş ya bundan
Bende bugün ne haber pompilim yazdım...
Çay içiyorum gülüm diye cevap verdi...
Hiç yadırgamadı,pompilim ne diye sormadı
Meğerse yanlış hitap etmişiz bu zamana kadar
Ahahahab aynen kız boşuna canm cicim diyormusuz bir pompi dedm.kahve geldi popililkom desem neler gelecek acaba
Ona da ay istemem falancaninki uzayı getirmiş ayağına derizAyy Allahim bayılacağım gülmekten
dünyayı getirecek ayağına ...
Biz senelerdir yanlış ata oynamışız
AyyMerhaba ben konunun açıklamacıbaşısıyımBir üye kocasına türlü değişik lakaplar takıyormuş ve eşini öyle seviyormuş. Pompili de bu lakaplardan birisi. Sonra olur mu öyle şey ne tuhaf derken bunu sosyal bir deneye çevirip kocalarımıza pompiliiim yazdık Çoğumuz eşimizin bundan hoşlanmayacağından emindik. Ama adamlar yadırgamak şöyle dursun hemen kabullendiler. Evlerde bol kahkahalı,muzur,biraz da cilveli bi hava yarattı. Meğer yanlış yapıyormuşuz. Ağırbaşlı olduklarını varsayıp evde de klasik aşkım,hayatım laflarını kullanırken böyle şeylere ihtiyaçları varmış,şımarıyor ve mutlu oluyorlarmış :)))
Pompili diye başlayan bu olay çeşitli değişik versiyonlarıyla sürüyor. Birbirimize şımarıp,birbirimizi şımartıp,çocuklaşıp eğleniyoruz.
Ay ne iğrenç demeyin. Kim bilir belki sizin de eşinizin içinden ponçik bir pompili çıkabilir.
Notompili kelimesinin bir anlamı yok :)) kafadan uydurulmuş ponçik türevi bir kelime ama Queen imiz ona erosa güçlerini veren asıl tanrının adı diyor. Yanlış da sayılmaz kelimenin sihri büyük
Ona da ay istemem falancaninki uzayı getirmiş ayağına deriz
Ama cidden pompili onemliymis
Faydasını bugün gordm
Ayycok hos bunu bizde kullaniriz. Ama cocuklar yokken ne guzel egleniyorsaniz bizimkine pompili desem waowwww yapar gozleri doner soyle bir
Cok fesattirda kendisiguzel seyler olsunda gulelim aglamayalim hic. Pompili yazsam kizim salakmisin isteyim der
Deriz tabiki...
Dün ilk bu kelimeyi öğrendiğimde kusacaktım ...
Şimdi baya baya kulağa hoş gelmeye başladı
Dene canım...
Çok işe yarıyor...
Şaşırtıcı sonuçlar elde ettik
benmko birşey dedi de soypemeyeyim şimdi arada değişik şeyler bende soylerdm hep ama pompili kadar etkilisini görmedim artik pompiden ne anliyorlarsa
Flbenmko birşey dedi de soypemeyeyim şimdi arada değişik şeyler bende soylerdm hep ama pompili kadar etkilisini görmedim artik pompiden ne anliyorlarsa
Denerim manyak yatak odasina kosmasin sonra
Damlayan damlayan pompili olurAmann sus söyleme
Onu bunu bilmem...
Ben artik pompiliden şaşmam
Tatlı bir pompili yılanı deliğinden çıkarır
Benimkinin kafasindanmis
Fl
Damlayan damlayan pompili olur
Hahahahahahahaha
Yaratıcıadım adım ilerliyoruz.
Lv 1 pompilitom
Lv 2 pompilim