- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.247
Bayılır böylr cümlelere ben tam tersi anti pompiliğim
Kız bizim adamlar kobay miAma gerçekten konunun özü bu :) Kızmayın gücenmeyin geyik topiği olduğu için şakalaşarak yazıyoruz da olay şöyle. Dün bir üye konu açmış biz eşimle birbirimize tuhaf lakaplar takıp çok eğleniyoruz mesela pompilim diye biz de çok şaşırdık yadırgadık , biz eşimize böyle söylesek tepki alırız sandık. Sonra eşimize pompilim diye mesaj yazdık. Biz böyle yazınca da hiç yadırgamadıkları gibi acayip eğlenceli bi durum ortaya çıktı. Evlere şenlik bi durum oluştu. Şimdi eşimize biraz işveli ve muzur davranıp sonuçlarını burada gözlemliyoruz
Benimki dün akşam anladıKk da keşfedip onlara pompikilim dediğimizi anlasalar neyarlar acaba
Benimki beni pompikler sanırım
Yok ya çok ciddi bir mesaj yazdım hastayım ben ve inadından aramadı beni adam şuan hiç pompriklige bağlayamam konuyu atar yapıyorumBelki verir denebence
Ben hala cesaret edemiyorumKocama pompilim diye mesaj gönderdim şimdi. Bakalim ne diyecek
Kız bizim adamlar kobay mi
Adam "Ne demek istedin ?" yazmış.Ben hala cesaret edemiyorum
Benimki dün akşam anladıvay hain demek bu yüzdendi dedi ondan önce kıymetimi anladın sonunda falan diye sırıtıyordu
Akşam da kardeşimgilde anlattım eğlendik. Sabah telefonda pompili diyorduama mesajlarda kasıyor kendini ekran resmi atacam diye ama yine inandı
Adam "Ne demek istedin ?" yazmış.
Benimki asla pompili bir koca olmayacak ne yazık ki
Et ya ne var sanki kocan sonuçtaBen hala cesaret edemiyorum
Benimkiler ağır abidir kızıma banis geldi derim bazen kızdırmak içinAdam "Ne demek istedin ?" yazmış.
Benimki asla pompili bir koca olmayacak ne yazık ki
Gibi gibi ama hala tedbiri elden tam bırakmadıhahahahhahahahhaha mesajlarda kasmayı bıraktı mı ?
Artık seni pompilim diye seveceğim dedim bakalim ne diyecekOlur olur. Pompili demek istedim öyle sevdim seni dediniz mi?
Birazdan gelecek yüzüne soylsoyleyeyimEt ya ne var sanki kocan sonuçta
Pompalı yi bir denemelisin benceBenimkiler ağır abidir kızıma banis geldi derim bazen kızdırmak için
Artık seni pompilim diye seveceğim dedim bakalim ne diyecek
Artık seni pompilim diye seveceğim dedim bakalim ne diyecek
Darısı başımızaHahahah aynen üzülmek bozulmak yok devam ettikçe açılıverdi benimki