2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Ayy tam kayıt ve ekle sil dönemi:) bi işlem yapmak için gittiğimde sürekli çalan telden benim bile nevrim dönüyor Allah kolaylık versin. Ama çok sinirli oluyolar bizimkiler bazen öğrencilere ya
evet yoğun. ve danışman atamaları var. eski danışmalara atamıştım öğrencileri ama bi karışıklık olmuş . bütün öğrenciler başka hocalara atanmış .hepsini yeniden düzeltmem lazım
sistemsel bi sıkıntı. biz çekiyoruz sıkıntısını.
biz sinirli değiliz .
işimiz bu.

:) ya kardeşimin okulunda mis gibiydi öğrenci işleri benim okulda bi kaos bi kızgınlık var yoğun dönemlerde . Ne güzel bi düşünce yapısı,öğrenciler çok şanslı Kolay gelsinn

:) ya kardeşimin okulunda mis gibiydi öğrenci işleri benim okulda bi kaos bi kızgınlık var yoğun dönemlerde . Ne güzel bi düşünce yapısı,öğrenciler çok şanslı Kolay gelsinn
evet haklısın her yer aynı olmuyor. biz de yaz okuluna öğrenci yolluyoruz . öğrenci işleri paralayıp yolluyormuş . bizi gelip baş üstünde tutuyorlar . çok iyisiniz diye.
yardımcı olmak kadar güzel bi şey yok ki.
biz de öğrenci olduk çünkü.
biliyoruz öğrenci işleri nasıldır .

Daha ne ister insan :)) çok yorulmadan eve gidiyorsun işte oh mis
uzaktan herkes böyle diyor ama işte öyle değil bütün gün tek başına bir odada oturmak doğru düzgün insan yüzü görmemek insanı günden güne bitiriyor boş kaldıkca köreliyorsun daralıyorsun kafana olur olmadık şeyler takıyorsun çok düşünüyorsun
işten cıkınca hapisden çıkmış gibisin sanki..

haklısınız ama çalışma saatleriniz falan güzel aslında

Boş olduğun vakitlerde eğer çok sıkıntı yaratmıyorlarsa akşamını planlayabilir,ya da birsürü kitap bitirebilirsin bence :) Ama iş olmasa da çoğu yer buna müsade etmiyor. Çalışıyor muş gibi yapmayı bekliyorlar

Hahahah bu gerçek mi diye şaşırıyorlardır tabi garibanlar :))

Valla takımımız var yedigimize ictigimize kaptanimiz yorum yapar
Sunu yeme su kadar ye gibi 126 kiloydum suan 94lerdeyim
süper kilo vermişsin . ne kadar zamanda gitti o kilolar.
bol protein ile beslen.karbonhidrattan uzak durarak daha hızlandırablirsin vermeyi.

o boş zamanı dolduracak bi şeyler bulunsa keşke. sıkılmazsın . hapisten çıkmış gibi de olamazsın .

süper kilo vermişsin . ne kadar zamanda gitti o kilolar.
bol protein ile beslen.karbonhidrattan uzak durarak daha hızlandırablirsin vermeyi.
Canim doguma 126 ile gittim dogumdan sonra 116 oldum sonra biraz dikkatle emzirme doneminde 109 oldum
Subatta diyet grubuna 109 la katildim bu zamana kadar da 94 gördüm işte
Ben zaten protein diyeti yapıyorum karbon yok denilecek kadar az

Canim doguma 126 ile gittim dogumdan sonra 116 oldum sonra biraz dikkatle emzirme doneminde 109 oldum
Subatta diyet grubuna 109 la katildim bu zamana kadar da 94 gördüm işte
Ben zaten protein diyeti yapıyorum karbon yok denilecek kadar az
anladım canım.
çok sevindim verdiğn kilolar için
zayıflayabilirsin .
tek gereken irade tabi.
protein ve sıvı diyeti var . zaten biliyorsun eminim .
yemek yerine sütlü karışımlar hazırlayabilirsin blender ile. bunları içerek öğünlerini geçiştirebilirsin bi süre .
günde 1 öğünü mesela. böyle yapabilirsin .
emzirme döneminde misin bilmiyorum tabi. eğer öyle ise bir diyetisyene gidip emzirme dönemi diyet programı yaptırabilirsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…