evet yoğun. ve danışman atamaları var. eski danışmalara atamıştım öğrencileri ama bi karışıklık olmuş . bütün öğrenciler başka hocalara atanmış .hepsini yeniden düzeltmem lazımAyy tam kayıt ve ekle sil dönemi:) bi işlem yapmak için gittiğimde sürekli çalan telden benim bile nevrim dönüyor Allah kolaylık versin. Ama çok sinirli oluyolar bizimkiler bazen öğrencilere ya
ben bu işte o dediğinden olmam işte =)yaz okuluna yolladığımız öğrencilerin dersleri transkriptlerine yansımamış . onları düzeltiyorum.
yoğun olursun inşallah sen de
evet yoğun. ve danışman atamaları var. eski danışmalara atamıştım öğrencileri ama bi karışıklık olmuş . bütün öğrenciler başka hocalara atanmış .hepsini yeniden düzeltmem lazım
sistemsel bi sıkıntı. biz çekiyoruz sıkıntısını.
biz sinirli değiliz .
işimiz bu.
ben bu işte o dediğinden olmam işte =)
evet haklısın her yer aynı olmuyor. biz de yaz okuluna öğrenci yolluyoruz . öğrenci işleri paralayıp yolluyormuş . bizi gelip baş üstünde tutuyorlar . çok iyisiniz diye.:) ya kardeşimin okulunda mis gibiydi öğrenci işleri benim okulda bi kaos bi kızgınlık var yoğun dönemlerde . Ne güzel bi düşünce yapısı,öğrenciler çok şanslıKolay gelsinn
uzaktan herkes böyle diyor ama işte öyle değil bütün gün tek başına bir odada oturmak doğru düzgün insan yüzü görmemek insanı günden güne bitiriyor boş kaldıkca köreliyorsun daralıyorsun kafana olur olmadık şeyler takıyorsun çok düşünüyorsunDaha ne ister insan :)) çok yorulmadan eve gidiyorsun işte oh mis
uzaktan herkes böyle diyor ama işte öyle değil bütün gün tek başına bir odada oturmak doğru düzgün insan yüzü görmemek insanı günden güne bitiriyor boş kaldıkca köreliyorsun daralıyorsun kafana olur olmadık şeyler takıyorsun çok düşünüyorsun
işten cıkınca hapisden çıkmış gibisin sanki..
uzaktan herkes böyle diyor ama işte öyle değil bütün gün tek başına bir odada oturmak doğru düzgün insan yüzü görmemek insanı günden güne bitiriyor boş kaldıkca köreliyorsun daralıyorsun kafana olur olmadık şeyler takıyorsun çok düşünüyorsun
evet haklısın her yer aynı olmuyor. biz de yaz okuluna öğrenci yolluyoruz . öğrenci işleri paralayıp yolluyormuş . bizi gelip baş üstünde tutuyorlar . çok iyisiniz diye.
yardımcı olmak kadar güzel bi şey yok ki.
biz de öğrenci olduk çünkü.
biliyoruz öğrenci işleri nasıldır .
Valla takımımız var yedigimize ictigimize kaptanimiz yorum yaparHepfitim hanım merhabalar;
diyet yapıyorsunuz sanırım bizimlede paylaşabilir misiniz sırlarınız varsa:)
süper kilo vermişsin . ne kadar zamanda gitti o kilolar.Valla takımımız var yedigimize ictigimize kaptanimiz yorum yapar
Sunu yeme su kadar ye gibi 126 kiloydum suan 94lerdeyim
gittikleri yerde ummadıklarını bulunca. napsınlar .Hahahah bu gerçek mi diye şaşırıyorlardır tabi garibanlar :))
o boş zamanı dolduracak bi şeyler bulunsa keşke. sıkılmazsın . hapisten çıkmış gibi de olamazsın .uzaktan herkes böyle diyor ama işte öyle değil bütün gün tek başına bir odada oturmak doğru düzgün insan yüzü görmemek insanı günden güne bitiriyor boş kaldıkca köreliyorsun daralıyorsun kafana olur olmadık şeyler takıyorsun çok düşünüyorsun
gittikleri yerde ummadıklarını bulunca. napsınlar .
biz kanki gibiyiz . ama sınır koymaya çalışıyoruz . abartmasınlar.
Her gün ama her gün ne bulunabilir kio boş zamanı dolduracak bi şeyler bulunsa keşke. sıkılmazsın . hapisten çıkmış gibi de olamazsın .
evet yaa. öğrenciler kolunu kapmaya çok müsait.Hahah eli ver ama kolu kaptırma felsefesiÇok mantıklı
Her gün ama her gün ne bulunabilir ki
Canim doguma 126 ile gittim dogumdan sonra 116 oldum sonra biraz dikkatle emzirme doneminde 109 oldumsüper kilo vermişsin . ne kadar zamanda gitti o kilolar.
bol protein ile beslen.karbonhidrattan uzak durarak daha hızlandırablirsin vermeyi.
anladım canım.Canim doguma 126 ile gittim dogumdan sonra 116 oldum sonra biraz dikkatle emzirme doneminde 109 oldum
Subatta diyet grubuna 109 la katildim bu zamana kadar da 94 gördüm işte
Ben zaten protein diyeti yapıyorum karbon yok denilecek kadar az