2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

canım .
ben 6 buçuk ayda hazırlandım .
sıfır bilgi ile .
son anda karar verdim kpss ye girmeye. temelim kalmamıştı. biliyorsun üni biteli 15 yıl olmuştu.
o yüzden baştan başladım . 6 .5 ay yoğun çalıştım. kendimce. sürekli kpss gurubu ile yazıştım . nasıl çalışacağımı ne yapacağımı bilmediğimden . kk da kpss gurupları var.
ama sınava daha çok var senin .
bilgilerini taze tutmak için ara ara bak . ama yoğun başlaman için erken .
matematik ile başlamalısın . zayıf olduğunu sylemiştin .
temel matematik ile başla.
nolcak . en baştan yani. en sıfırdan vaktin var .
ve sıkılıyorsun da. bi şeye odaklanmış olursun .
ama eşini de bunaltma .
tamamdır mesaj alındı şu sınavı bir atlaym bakalım yavaşdan başlayım bende.. inşallah bir daki kpss benim için güzel olur
sen 35 yaşında atanmıssın be ndaha 25 indeyim çok haklısın olmaması için hiç bir sebep yok
herkes anasının karnındamı kazanıyor sanki

ben aslan burcu ile anlaşamam .
kardeşim yüzünden
çok geçimsizdir. tanıdığım bi kaç aslan var . geçimsizler. sinirliler ve saldırganlar .
neyse hepsi için edmiyorum . var arada kendini kontrol edebilen aslanlan

ve ben çocuk yaparken aslan olmaması için tarih belirledim mesela. aslan olmuyorsa tamam yapalım bebeği dedim . hahaha

neyse beim 3. bebe plansız oldu ya. sürpriz gebelik.
14 ağustos doğumlu . aslan .
büyük de konuşmayacaksın .
o zaman sen benide sevmessin :KK70:

merhaba . ben geldimm.
işler yoğundu. yaz okuluna giden öğrencilermiz ile ilgili sıkıntılar yaşıyoruz .

evet . aslında teknirkerim ama öğrenci işlerinde yetersiz sayıda memur olduğundan buraya bakıyorum .

Ayy tam kayıt ve ekle sil dönemi:) bi işlem yapmak için gittiğimde sürekli çalan telden benim bile nevrim dönüyor Allah kolaylık versin. Ama çok sinirli oluyolar bizimkiler bazen öğrencilere ya :-)

X