Bende var bi tane kumbara ama birikim kumbarası değil :) atıyorum tüm bozuklukları içine sonra bırakmıyorum ama :)) sucuya filan veriyorum
Birikimi kullanmak için bi hedef var mı peki? Hedef yoksa güdülenmek zor çünkü. :))bende öyleydim marangozda yaptırdım kutu şeklinde
açılmasın diye bütünletip çeyrek falan almıştım ama artık yapamıyorum
Birikimi kullanmak için bi hedef var mı peki? Hedef yoksa güdülenmek zor çünkü. :))
o şekilde biriktirip araba için peşinat yapmıştık
şimdi oğlum için biriktirip bankaya koymayı düşünüyorum..
Bi kere yapmışsın bi daha yapabilirsin bence. Ya eğer özel değilse arabayı 0 mı aldınız?
araba 2.el maalesef iyikide öyle almışız çünkü biyerlere girip çıkayım derken azıcık sürtüyorum da :)
Bu aralar araba piyasası uçtu hem 0 hem 2. Ellerde ve 2. El piyasasında iyi bir araç almak için de yüklü miktarlar gerekiyor :) Bi hışımla bi şeylere girişmek üzereyiz biz de :) bakalım ne olacak.Nasip olacak mı
hayırlısı olsun
0 araca nedense hiç olumlu bakamadım ben anahtarı çevirdiğin an 2.el oluyor zaten
temiz 2.eller de var ekspertizlere falan baktırmıştık biz çok şükür 2 sene oldu hiçbir arızası olmadı.
Oh çok şükür güzeli denk gelmiş demek ki. Uzun yıllar kazasız belasız kullanmak nasip olsun :)) Biz de öyle düşündük önce ama sonra da kararımız değişti. Şimdi de karar vermiş değiliz tam ama 0 bi araba kestirdik gözümüze. Bakalım neler olacak
hakkınızda en iyisi olan olsun ama zor dönemdeyiz herşey ateş pahası ..
Uff hem de nasıl gün geçtikçe de daha fena bir hal alıyor. Üç ay önce ile şimdi arasında dağlar kadar fark var. Her şeyin pahası arttıkça artıyor.belki biraz düzelir diye bekledikçe o fiyatları bile mumla arıyor insan,hatta sanki fırsat kaçırmış gibi hissediyor..
ekim ayını bekliyoruz bakalım düşüş olacakmış
Dolar mı düşecekmiş?
hem dolar hem yükselen fiyatlar..
nerelerdesn kız sengünaydınlarr
nerelerdesn kız sen
ben hep aynıyım keşke bende yogun olsam da canm sıkılmasasorma ya net yok tu bi ara .çok yoğunum yaaaa.sen naptın