hoş geldin . nasılsın.Herkese merhaba
sanırım bir tek bizim elimiz boşbugün çok sessiz buralar..
ah kuzum ya .. kafa yorgunlugu çok feci birşey beden geçiyorda kafan döndü mü zor allah yardımcın olsunben feci yoğunum . dua edin . kafayı yemek üzereyim. kayıtlar . ders onayları. sistem hata veriyor.
sanırım bir tek bizim elimiz boş
yarın cumartesi =)
temizlik beni bekler
pazar gezmeler =)
ohh 2 gün iş yok
oww 2 düğün çok ters denk gelmiş =) sende mi haftada bir yaparsın benim gibi genel temizliği.. kaç saatte bitiriyorsn canmaslında en yoğun olduğum gün ama pazartesiye kaldı
sorma yarın temizlik duş süslen akşama düğün
pazarda düğün varbu hafta yine dinlenmek yook
oww 2 düğün çok ters denk gelmiş =) sende mi haftada bir yaparsın benim gibi genel temizliği.. kaç saatte bitiriyorsn canm
senn eşin evde olduğu için şanslıymssn ben tek yapıyorum oglumda tabi evde olduğum için ilgi bekliyor ne yazık ki iliglenemiyorum temizlikte lazım mecbur yapılması lazımevet canım cumartesi temizlik eşimde evde oluyor öğlen başlıyorum 1 gibi 3 e kadar bitiriyorum 85 m2 ev zaten
ama çocuk acıkıyo dağıtıyo su istiyo oyalana oyalana yani:)
senn eşin evde olduğu için şanslıymssn ben tek yapıyorum oglumda tabi evde olduğum için ilgi bekliyor ne yazık ki iliglenemiyorum temizlikte lazım mecbur yapılması lazım
eşim sadece pazar günleri evde bende o güne iş bırakmak istemiyorum
hahahwalla çamaşır işlerini halletikten sonra kovuyorum evden :)
çünkü sürekli tamir için bişeyler çıkartıyo geliyolar bana
hahahiyi yapıyorsn o zaman tabi oglanıda alıp gidiyordur benim öyle bir şansm da yok oglanla iş çok zor bitiyor
hoş geldin . nasılsın.
Bende var bi tane kumbara ama birikim kumbarası değil :) atıyorum tüm bozuklukları içine sonra bırakmıyorum ama :)) sucuya filan veriyorumkızlar birikim için bişeyler yapalım mı
herkes bütçesinin yettiği kadar mesela bozuk para kumbarası gibi
ne dersiniz?