2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

bence burdada geleceği düşünüp stres yapıyorsunuz gibi geldi
Allah büyüktür belki her seneden daha sıcak olucak eviniz.

Ben de senin burcunu merak ettim :) Çok anlamam ama yine de merak ettim

Ben de senin burcunu merak ettim :) Çok anlamam ama yine de merak ettim
ben koç.
he kardeşimle anlaşıyorum . onu çook seviyorum. tırnağı acısa benim canım yanar.
şimdi zaten düzeldi. çok değişti. dediğimgibi 39 yaşında ve 30 lu yaşlara geldiğinde değişti. hayat tecrubeleri ile . değişmek zorunda kaldı. dünya onun gördüğü gibi değil çünkü.
o da atandı. geçen yıl . isteyince oluyor. Allah herkese , emek verenlere nasip etsin inşallah.
hayden kaçtım.

Annemler 1.30 saat uzaktan geliyorlar gelmişken kalırlar akşam yemeğine yetişirler sanırım belki iki gün bile kalabilirler ev temizliği bitti sayılır yemek işi kolay olsun diye babamın en sevdiği baligi ismarladim esime balık salata çorba yapacağım :)) şükür yahu bitmeyecek sanmıştım :))

Kızlar saçımı boyasam ne olur? Hamileyken 9 ay boyamadım, artık boyasam ne olur? Emzirirken boyayan var mı?

Kızlar saçımı boyasam ne olur? Hamileyken 9 ay boyamadım, artık boyasam ne olur? Emzirirken boyayan var mı?
kuzum ben ilk iki hamilelik ve doğumdan sonra hiç boyamadım . sanıyorum 1 buçuk yıl .

ama 3. bebekten sonra daha 1 haftalıkken boyadım. bilmiyorum ki hata mı ettim . ama sen organik boya alabilirsin . kozmetik dükkanlarda. yarı organik olanlar var .
farmaaacolor diye bi marka var.
bi marka daha var . onun adını hatırlayamadım . netten bakayım sein için

hani alırken tüp olarak alıyorum . ondan .

neyse ben hep yarı organik alıyormuşum. fiyatı da uygun.

sonra normal kutu boya aldım ama paletteee ya da kolesstonn gibib bildik markalardan .
feci saç derimi yaktı. ve feci kokuyormuş onu anladım. yani yarı organiklerde koku da yanma da yok . farkını anlatmaya çalıştım. ama bence boyanabilir. yarı organik ya da tam organikle.

Çok sağ ol canım bakıma kendime gelmeye ihtiyacım var hamilelik az da olsa zor geçti. Kendimi özledim yani. Cumartesi randevum var doktora da soracağım ama ben de organik düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…