Organik yaptir canim kimyasal dan uzak durÇok sağ ol canım bakıma kendime gelmeye ihtiyacım var hamilelik az da olsa zor geçti. Kendimi özledim yani. Cumartesi randevum var doktora da soracağım ama ben de organik düşünüyorum.
Ben herşeyde böyleyim yabence burdada geleceği düşünüp stres yapıyorsunuz gibi geldi
Allah büyüktür belki her seneden daha sıcak olucak eviniz.
tamamdır mesaj alındı şu sınavı bir atlaym bakalım yavaşdan başlayım bende.. inşallah bir daki kpss benim için güzel olurcanım .
ben 6 buçuk ayda hazırlandım .
sıfır bilgi ile .
son anda karar verdim kpss ye girmeye. temelim kalmamıştı. biliyorsun üni biteli 15 yıl olmuştu.
o yüzden baştan başladım . 6 .5 ay yoğun çalıştım. kendimce. sürekli kpss gurubu ile yazıştım . nasıl çalışacağımı ne yapacağımı bilmediğimden . kk da kpss gurupları var.
ama sınava daha çok var senin .
bilgilerini taze tutmak için ara ara bak . ama yoğun başlaman için erken .
matematik ile başlamalısın . zayıf olduğunu sylemiştin .
temel matematik ile başla.
nolcak . en baştan yani. en sıfırdan vaktin var .
ve sıkılıyorsun da. bi şeye odaklanmış olursun .
ama eşini de bunaltma .
o zaman sen benide sevmessinben aslan burcu ile anlaşamam .
kardeşim yüzünden
çok geçimsizdir. tanıdığım bi kaç aslan var . geçimsizler. sinirliler ve saldırganlar .
neyse hepsi için edmiyorum . var arada kendini kontrol edebilen aslanlan
ve ben çocuk yaparken aslan olmaması için tarih belirledim mesela. aslan olmuyorsa tamam yapalım bebeği dedim . hahaha
neyse beim 3. bebe plansız oldu ya. sürpriz gebelik.
14 ağustos doğumlu . aslan .
büyük de konuşmayacaksın .
biz gel seninle aslan aslan takılalım boşver bunları30 YAŞINDAYIM
EVET ASLANIM BENDE:)
bende müge anlıya sardım bu aralar kafam dağılsn diye
bende müge anlıya sardım bu aralar kafam dağılsn diye
beni bunalıma sokuyo paronayak oluyorum izleyince
Öğrenci işlerinde misin :)merhaba . ben geldimm.
işler yoğundu. yaz okuluna giden öğrencilermiz ile ilgili sıkıntılar yaşıyoruz .
ne sıkıntısı canm ? keşke bende yogun olsam da biraz vakit geçsemerhaba . ben geldimm.
işler yoğundu. yaz okuluna giden öğrencilermiz ile ilgili sıkıntılar yaşıyoruz .
yaz okuluna yolladığımız öğrencilerin dersleri transkriptlerine yansımamış . onları düzeltiyorum.ne sıkıntısı canm ? keşke bende yogun olsam da biraz vakit geçse
evet . aslında teknirkerim ama öğrenci işlerinde yetersiz sayıda memur olduğundan buraya bakıyorum .Öğrenci işlerinde misin :)
evet . aslında teknirkerim ama öğrenci işlerinde yetersiz sayıda memur olduğundan buraya bakıyorum .