panik atak belirtileri bunlar canm bende yıllardır var..bende öyleyim hatta doğumdan sonra bişey kaldı bende heyecanlınca biyere bişeye yetişmeye
çalışınca terliyorum hemde öyle böyle değil
bunun için randevu aldım bakalım ne çıkıcak..
Çok teşekkür ederim,insan bünyesi ne tuhaf.Baktı ki çok yoruyorsun,on off tuşu gibi bi kapatıyor enerjini,yatırıyor aşağı.Mecbur dinleniyorsunnerede oturuyorsun canım .
çoook geçmiş olsun canım . zor günler geçiriyorsun . hasta olmak zor . hele misafir
aynen özellikle oglana ne giydireceğimi şaşırdım iyice kısa kollu giydirsem üşür uzun kol giydirsem terliyormevsimlik penyelerini giydiriyorum bakalım zaten 15 20 güne kalmaz iyice sogur ya
bu sene bizim altımızdaki kadında yok nereye gitti ise artık eğer kışn olmassa hiç ısınamayız bu sene napacaz bakalım
istanbulda aynı durumda sabah soğuk öğlen sıcak akşam yine soğuk
tam hastalık havası
hasta olanlara çok geçmiş olsun..
panik atak belirtileri bunlar canm bende yıllardır var..
bende öyleyim bir tedavisi yok kendin yenmen gerekiyor ben yenemiyorum çoğu şeyi bir zaman sonra kabulleniyor insanbende araştırdğımım kadarıyla öyleymiş
yaz kış fark etmiyo menepoza girmiş gibiyim
hayır çok da utanıyorum kışın falan terleyince bu yaşta
sizin evdem isoguk oluyorBizim evin de balkonlarının kapıları bir tuhaf,kendi kendine bozulup duruyor buzz gibi akşam havasını içeri alıyor. Bi de ebeveyn banyosunun penceresiGerçekten çok tehlikeli. Uykudan sıcak yataktan kalkıp tuvalete gidip 5 dakika içinde şifayı kaptırır insana
sizin evdem isoguk oluyor
bu sene bizim alt boş ne yapacağız bakalım nasıl ısıyacak bu ev deli oluyorum
bende öyleyim bir tedavisi yok kendin yenmen gerekiyor ben yenemiyorum çoğu şeyi bir zaman sonra kabulleniyor insan
mesela yemek yaparken felan cok aceleciyimdir hemen olsun bitsin pişsin
yahut birşey olurken hadi hadihadi çok paniğim çok aşırı tepkiler veririm.
kışın bile terden sırtım su gibi olur..
elimden düzen bir kaçtı mı ne yapacağımı şaşırırım
makine yaparken evi mesela hızlı hızlı sürekli gözüm saatte =) herşey benm kontrolümde olmalı olmadımı zaman cok paniklerim titreme gelir.. ağlama nöbetleri gelir birsürü şey çok zor ya..
ben sana teşhisi koydum o zamanheh tam olarak böyleyim beni anlatmışsınız..
peki alt üst yanıyor mu canm eviniz kuzey mi ??Evet çünkü önü açık. Yazın püfür püfür esti çok rahattık ama evin mutfak ve yatak odası çok soğuk oluyor çünkü dediğim gibi ev sahibi tamir ettirse de sürekli balkon kapısı ve tuvalet camı arızalı. Mutfakta yemek ve çay pişince yine biraz daha ısınıyor ama yatak odasında yorgan+battaniye ile yatıyoruz kışın. Bir tek oturma odam çok güzel ısınır kışlarıeşim bazen orada uyumak istiyor o yüzden.
Eskişehirin de kışı soğuk oluyor malesef...
canım mümkünse yatak odası yerine oturma odasında yatmak doğru olabilir . eksi 25 den bahsediyorsun .soguk ne kelime kışın eksi 25 30 ları gördüğümüz oluyor çok soguk hemde ben kombiyi açarmda bide hiç ısıtamassak alt boş üstekilerde yakmıyor dogru düzgüntaşınmaya kalksan 700 800 den aşağı ev yok cıldıracağım vala düşün düşün
daha olmamış şeyler için plan yapmayı ben bıraktım .ben sana teşhisi koydum o zaman
ama malesef bir tedavisi yok canm
birde bende gelecek kaygısı var +
olmayan birşeyi ya olsaydı napardım diye düşünüyorum
mesela şu an çalışmasak napardık ki diyorum örneğin..
oglum anaokuluna başlayınca şu nasıl olur ki bu nasıl olur ki diyorum
eşim mesela olmayan birşeyi yada henüz vakti olan şeyleri neden düşünüp plan yapıyorsun vs der çok kızar ..
peki alt üst yanıyor mu canm eviniz kuzey mi ??
güneş görüyor mu evin . evin içine güneş direk vuruyorsa anlarsın . sabah güneş mi vurur akşam mı. yoksa tam gün mü güneş girer eve. ona göre yaz ben söylerim hangi cepheEvet canım alt üst yanıyor galiba çünkü altım da üstüm de dolu. Evin cephesini unuttum malesef
Evet bendede kaygı bozukluğu var olmayan şeyleri ya olursa diye düşünüyorum ileris için plan yapıyorum gerçekten çok kötü birşeydaha olmamış şeyler için plan yapmayı ben bıraktım .
yani 3 yıl sonra 2 yıl sonra ne olur diye düşünüyorum .
her şey güzel olacak diyorum .
ve o gün geldiğinde düşünürüm bunu da deyip geçiyorum .
kaygı insanı zorluyor . gerek yok . çünkü bir şey değişmiyor .
burcun aslan mı.Evet bendede kaygı bozukluğu var olmayan şeyleri ya olursa diye düşünüyorum ileris için plan yapıyorum gerçekten çok kötü birşey
aa nerden bildinnburcun aslan mı.
kızkardeşim aslan . benziyorsunuz . ama o baya değişti . 30 lu yaşlardan sonra.aa nerden bildinn
herşeyden çok cabuk sıkılıyorum bunalıyorum mesela.. eşimden bile yani düşün.. hayatımda sürekli yeni birşeyler olmalıkızkardeşim aslan . benziyorsunuz . ama o baya değişti . 30 lu yaşlardan sonra.