ben sana teşhisi koydum o zaman
ama malesef bir tedavisi yok canm
birde bende gelecek kaygısı var +
olmayan birşeyi ya olsaydı napardım diye düşünüyorum
mesela şu an çalışmasak napardık ki diyorum örneğin..
oglum anaokuluna başlayınca şu nasıl olur ki bu nasıl olur ki diyorum
eşim mesela olmayan birşeyi yada henüz vakti olan şeyleri neden düşünüp plan yapıyorsun vs der çok kızar ..
evet . o da zor biriydi. biraz da geçimsizdi. ister istemez değişmek zorunda kaldı. hayat seni değiştirir . olumlu yönde.herşeyden çok cabuk sıkılıyorum bunalıyorum mesela.. eşimden bile yani düşün.. hayatımda sürekli yeni birşeyler olmalı
hiç sevmiyorum bu yönlerimi inşallah bende değişirim bir gün
kaç yaşındasın .ya biz seninle ikiz olmayalımm :)
wallahi beni anlattın
annemde sen erken yaşlanıcaksın der hep
Sabah güneşi salon ve mutfağıma vurur. Evim tüm gün aydınlık çevresi açık diye akşam güneşi de yatak odama vuruyor :)güneş görüyor mu evin . evin içine güneş direk vuruyorsa anlarsın . sabah güneş mi vurur akşam mı. yoksa tam gün mü güneş girer eve. ona göre yaz ben söylerim hangi cephe
o zaman salon ve mutfak doğuya bakıyorSabah güneşi salon ve mutfağıma vurur. Evim tüm gün aydınlık çevresi açık diye akşam güneşi de yatak odama vuruyor :)
herşeyden çok cabuk sıkılıyorum bunalıyorum mesela.. eşimden bile yani düşün.. hayatımda sürekli yeni birşeyler olmalı
hiç sevmiyorum bu yönlerimi inşallah bende değişirim bir gün
o zaman salon ve mutfak doğuya bakıyor
yatak odan batı .
güneş alıyor hiç olmazsa.
güney cephe olsaydı. tüm gün bütün odalarıı dolaşırdı
öğlen güneş yok anladığım kadarıyla evde
yani saat 2-3 arası evde güneş yoksa güney cephe değil . doğu - batı cepheli evin.
tecrube .Aaaa evet şimdi hatırladım ev sahibi doğu batı demişti :)) Vallahi doğru tespit.
katılıyorum .Eclipsse insan hiç pompilisinden sıkılır mı :)) .
Hareketli bir hayat ben de seviyorum. Farklılıklar yapmak ve günleri monoton geçirmemek çok keyifli oluyor ama sabit,güvenilir,değişmeyen ve huzurlu bi alanı da var yaşamımın. O sabit alan olmasa kendimi hiç güvende hissetmezdim herhalde
tecrube .
çok ev değiştirdik .
o yüzden . güney cephe severim .
artık kendi evimizi aldık . kredi ödüyoruz .
kuzey -kuzey doğu cephemiz .
kışın az da olsa 2 odamız güneşi alıyor 1 saat kadar .
önce atan olive cim .Hayırlı olsun ve Allah bir an evvel kredisini bitirmeyi nasip etsin :) Ben de evimizin çok küçğk olduğunu düşünüyorum. Taşınmayı istiyorum ama eşim istemiyor. Burası bizim ilk evimiz ve bebek olana kadar burada kalacağız gibi duruyor. Kiralar çok pahalı,keşke biz de kendi evimizi alabilsek. Ama uzun yıllar kredi ödeyecek olmak biraz ürkütüyor bizi. Kamuda değil eşim. Gelirimiz iyi olsa da hiç bir zaman özel sektörün bir garantisi yok. Bu nedenle zorlayamıyorum onu ev alalım diye ama çok isterdim. Çünkü ev sahibimiz duvara çivi bile çakmamızı istemiyor :)
hadi ya demek ki yalnız değilmişim çok sevindimya biz seninle ikiz olmayalımm :)
wallahi beni anlattın
annemde sen erken yaşlanıcaksın der hep
zaten birşeye yoğunlaşmadığım ve iş yerinde bütün gün yapayalnız takıldıgım için böyle oldımevet . o da zor biriydi. biraz da geçimsizdi. ister istemez değişmek zorunda kaldı. hayat seni değiştirir . olumlu yönde.
boş yere bu günlerini kaygı ile geçirme. hayattan tat almaya bak .
hayatında sürekli yeni bi şeyler olamaz ki.
ama istersen kendine bir kaç uğraş edinebilirsin .
önceliğin kpss olmalı .
bu kadar kaygın ve telaşen varsa . kpss ye hazırlanarak kendie bir uğraş edinmiş olursun .
bi şeye yoğunlaşırsan başka şey düşünmezsin .
önce atan olive cim .
atandıktan sonra daha güçlenirsiniz .
bebeği de hemen yapmayın . madem eşin de kamu da değil . bilemiyorum maaşı nasıldır ama bebek için biraz daha ekonominizin iyi olmasını bekelyin . küçük ev olması sıkıntı değil . gelir iyi olursa bebek de sığar o eve. nolcak. 1 tane park yatak alıyorsun tamam z aten
canım .zaten birşeye yoğunlaşmadığım ve iş yerinde bütün gün yapayalnız takıldıgım için böyle oldım
saçma sapan şeyler düşünüyorum kafamda kuruyorum olmayan şeylerin planını yapıyorum ya olursa diye.. gereğinden fazla büyütüyorum herşeyi
itiraf edeym bende çok geçimsizim evde hep kavga benden cıkar eşim hiç kavga cıkarmaz hep ben cıkarırım % 80 i
ama bunu biraz aştım diyebilirim oglum büyüdü aklı eriyor ve çok etkileniyor biraz sakinledim duruldum o konuda..
inşallah canm kpss bu sene giriyim bu sene geçti artık ondan sonra bir diğer kpss yavaş yavaş bol bol hazırlanacağım inşallah sen ne kadar süre hazırlanmıştın 2 sene uzun olur diyorum son 1 sene hazırlansam daha iyi sankii .. atanırsam eşimde alır tazminatini gelir benimle eğer ki eş durumu ataması 5 yıl felan ise tabi nasıl bilmiyorum da
ay bak yine olmayan şeyleri kurguluyorum
aa nerden bildinn
canım .
ben 6 buçuk ayda hazırlandım .
sıfır bilgi ile .
son anda karar verdim kpss ye girmeye. temelim kalmamıştı. biliyorsun üni biteli 15 yıl olmuştu.
o yüzden baştan başladım . 6 .5 ay yoğun çalıştım. kendimce. sürekli kpss gurubu ile yazıştım . nasıl çalışacağımı ne yapacağımı bilmediğimden . kk da kpss gurupları var.
ama sınava daha çok var senin .
bilgilerini taze tutmak için ara ara bak . ama yoğun başlaman için erken .
matematik ile başlamalısın . zayıf olduğunu sylemiştin .
temel matematik ile başla.
nolcak . en baştan yani. en sıfırdan vaktin var .
ve sıkılıyorsun da. bi şeye odaklanmış olursun .
ama eşini de bunaltma .
ben aslan burcu ile anlaşamam .canım .
ben 6 buçuk ayda hazırlandım .
sıfır bilgi ile .
son anda karar verdim kpss ye girmeye. temelim kalmamıştı. biliyorsun üni biteli 15 yıl olmuştu.
o yüzden baştan başladım . 6 .5 ay yoğun çalıştım. kendimce. sürekli kpss gurubu ile yazıştım . nasıl çalışacağımı ne yapacağımı bilmediğimden . kk da kpss gurupları var.
ama sınava daha çok var senin .
bilgilerini taze tutmak için ara ara bak . ama yoğun başlaman için erken .
matematik ile başlamalısın . zayıf olduğunu sylemiştin .
temel matematik ile başla.
nolcak . en baştan yani. en sıfırdan vaktin var .
ve sıkılıyorsun da. bi şeye odaklanmış olursun .
ama eşini de bunaltma .