Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama 2019 Mayıs ayında aşılama yaptıracaklar
- Konu Sahibi srplmtmtk
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- asilama catlatma ignesi klomen
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Benimki bir kere oyle oldu ve hamileydim. insaAllah seninki de oyle olacakArkadaslar ben 14.gun erken gebelık testı yaptım negatıf sonuc gordum dedım ama bu sabah regle 1 gun kaldı sabah tualette peceteye tualtten sonra bı kac damla hafıf kırmızı kan geldı bı daha sıldım bıraz daha geldı bende hasta oldum sandım ama su saat ıtıbarı ıle bısey yok bugunde arefe belkı hasta olmusumdur kan testı versem dıye dusundum acılden ama yoksa dıye gıtmek te ıstemıyorum acıkcası yarına kadar bekleyecegım regl gelmesse gıderım ama regle 1 gun kala yerlesme kanaması olabılır mı acaba yada erken gebelık testınde negatıf olup kanda pozıtıf goren varmıdır kı umutlandım sımdı ay ıyıce kafayı yedım sanırım artık ılk cocugumda ıstemıstık ve olmustu olamayanlar ne sıkıntı cekıyorlarmıs yarabbım sen herkesın yardımcısı ol ne zormus ya
Hiç duydunuz mu öyle olduğunu ben bilmediğim için soruyorum . Inşaallah artarİnşallah artar canim
İns gelmez birşeyKızlar asilamamin 12 günü afedersiniz ama lavobaya gidince pmpe kanama diyemem ama boyle pembemsi birsey oldu ama devami gelmedi gebelik testi de yaptim negatif bu ne demek sizce hic anlayamadim
Aaa gercektenmi ben igenin 15. Günü asilamanin 13. Gunundeyim ama normal regl.tarihim 11 haziranCanım aşılamanın 12. Günüyse iğnenin 14. Günüdür ve 14. Gün genelde adet olunur umarım değilsindir
Benimki bir kere oyle oldu ve hamileydim. insaAllah seninki de oyle olacak
Evet forumlarda denk geldim canımHiç duydunuz mu öyle olduğunu ben bilmediğim için soruyorum . Inşaallah artar
Aman aman olmasın :) hamilelikte de regl belirtileri oluyor :) ins seninki de oyledirUmarım canım oyledır hayırlısı bakalım bılmıyorum hala yok hastalanmadım ama progestanın gecıktırebılme ıhtımalı varmıs dıye okudum bazı yerlerde belimin agrısından mahvoldum ama bıseyde yok ortada
İnşallh olur hayırlısıylaBen sabah idrar yapsam birşey cikarmiki Bayram hediyesi olurmuki
Benim cesaretim hiç yok sanırım yapmam bekleyeceğim ins sabredebilirimİnşallh olur hayırlısıyla
Ben yaptım canım hemde beş kez erken gebelık idrar testi yaptım bu sabahta dahil olmak üzere ama negatif çıktı hep Hala hasta olmadım gerçi ama bilmiyorum pek sanmıyorum da Ama benim çıktı diye senin çıkmayacak anlamına gelmez. hazır hissetmiyorsan yapma tabi ama inşallah yaparsan da olumlu sonucu görürsünBenim cesaretim hiç yok sanırım yapmam bekleyeceğim ins sabredebilirim
Bende gogus agrısı gogus ucu sızlama olmustu asılamadan 1 hafta sonraKizlar size bu progesteron kulandiktan sonra goğus agrisi geldi mi? Yani Ben asilama persembe oldum hemen o gece iğnelerle basladim ve nerdeyse cuma ağri basladi? Size oyle bir sey oliyormuydu?
Allah hepimize yardimci olsun.
benimde bu gün 4. Günüm göğüslerim ağrımaya başladı. İlaçların etkisimidir bilmiyorumProgesterondan mi oldu acaba? ( cok umutlanmak istemiyorum korkiyoru
kaçıncı gunundesin canımBen sabah idrar yapsam birşey cikarmiki Bayram hediyesi olurmuki
insaAllah tek etksisi degil. Hangi ilac kulaniyorsun?benimde bu gün 4. Günüm göğüslerim ağrımaya başladı. İlaçların etkisimidir bilmiyorum