• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2019 Mayıs ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben de 27 mayısta aşılama oldum şimdi de üşüttüm mü nolduysa sistit oldum habire wc ye gidiyorum bi de yanıyo:mad: etkiler mi acaba idrar yolları enfeksiyonu canım sıkıldı

Kizlar size bu progesteron kulandiktan sonra goğus agrisi geldi mi? Yani Ben asilama persembe oldum hemen o gece iğnelerle basladim ve nerdeyse cuma ağri basladi? Size oyle bir sey oliyormuydu?
Allah hepimize yardimci olsun.

Arkadaslar ben 14.gun erken gebelık testı yaptım negatıf sonuc gordum dedım ama bu sabah regle 1 gun kaldı sabah tualette peceteye tualtten sonra bı kac damla hafıf kırmızı kan geldı bı daha sıldım bıraz daha geldı bende hasta oldum sandım ama su saat ıtıbarı ıle bısey yok bugunde arefe belkı hasta olmusumdur kan testı versem dıye dusundum acılden ama yoksa dıye gıtmek te ıstemıyorum acıkcası yarına kadar bekleyecegım regl gelmesse gıderım ama regle 1 gun kala yerlesme kanaması olabılır mı acaba yada erken gebelık testınde negatıf olup kanda pozıtıf goren varmıdır kı umutlandım sımdı ay ıyıce kafayı yedım sanırım artık ılk cocugumda ıstemıstık ve olmustu olamayanlar ne sıkıntı cekıyorlarmıs yarabbım sen herkesın yardımcısı ol ne zormus ya
Benimki bir kere oyle oldu ve hamileydim. insaAllah seninki de oyle olacak 😊

Umarım canım oyledır hayırlısı bakalım bılmıyorum hala yok hastalanmadım ama progestanın gecıktırebılme ıhtımalı varmıs dıye okudum bazı yerlerde belimin agrısından mahvoldum ama bıseyde yok ortada

Umarım canım oyledır hayırlısı bakalım bılmıyorum hala yok hastalanmadım ama progestanın gecıktırebılme ıhtımalı varmıs dıye okudum bazı yerlerde belimin agrısından mahvoldum ama bıseyde yok ortada
Aman aman olmasın :) hamilelikte de regl belirtileri oluyor :) ins seninki de oyledir

Benim cesaretim hiç yok sanırım yapmam bekleyeceğim ins sabredebilirim
Ben yaptım canım hemde beş kez erken gebelık idrar testi yaptım bu sabahta dahil olmak üzere ama negatif çıktı hep Hala hasta olmadım gerçi ama bilmiyorum pek sanmıyorum da Ama benim çıktı diye senin çıkmayacak anlamına gelmez. hazır hissetmiyorsan yapma tabi ama inşallah yaparsan da olumlu sonucu görürsün

Back
X