- 3 Mayıs 2018
- 196
- 105
- 29
Allah Allah ilginç bir durum doktora sordunuz muayene oldunuz mu o bir yorum yaptı mı bu konu ile ilgiliSonucum 0.100 negatif hala regl olmadm ve 1 test dha yaptm yine cift cizgi ben hicbsey anlamadm.bu işten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah Allah ilginç bir durum doktora sordunuz muayene oldunuz mu o bir yorum yaptı mı bu konu ile ilgiliSonucum 0.100 negatif hala regl olmadm ve 1 test dha yaptm yine cift cizgi ben hicbsey anlamadm.bu işten
Ben 11. Gün kan verdim 1.42 çıktı değerim doktor var da diyemem yok da diyemem beklemek gerekir 15. Gün kan testini yenileyin dedi yukselmezse yoktur büyük ihtimalle demişti. Benim bugün 13. Günüm pazartesi Gün sağlık ocağına kan veririm heralde adet olmazsam o zamana kadarTest yaptnzmi idrar ckablr 11le 14 arasi cikiyor
Yarn kendi doktoruma gidecegm kani kendi doktoruma vermemistim en yakin devlette vermistim bakalm ne diyecekAllah Allah ilginç bir durum doktora sordunuz muayene oldunuz mu o bir yorum yaptı mı bu konu ile ilgili
Kendi doktorunuza muayene olmanızda fayda var evet belki testi tekrarlarYarn kendi doktoruma gidecegm kani kendi doktoruma vermemistim en yakin devlette vermistim bakalm ne diyecek
Şimdi gördüm mesajınızı reglim hiç duzenli değil ilaç kullanmadan adet olmuyorumYumurtanizda catlama sorunu olduğunu soylemissiniz peki regller nasildi duzenli miydi
Canm yanlış anlamadım demi sen klomen kullandın yumurtalar olgunlaştı sonra hormon iğnesi verdi aşılama için sen klomeni kullandıktan sonra adet oldun muSelam değerli üyeler bir sorunum var bilgisi olan başından geçen varsa cevap verebilir mi?
Ben 3yillil evliyim cocuk istiyorum doktor a gittim klomen kullandim ancak 3. doz da ancak yumurtam gelisti hemen catlatma ignesi vuruldu doktorum asilama yapalim dedi yumurtalarin kolay gelişmiyor diye , asilama yaptırdım 12 gün sonra doktor a gittim ultrosonda bakti 2 yumurtam gelişmişti klomenle, baktığında yumurtlar hala aynı duruyormuş sönmesi gerekirdi dedi sen 20. Günü kan testi yaptir dedi ama 17. Günde adet oldum asilamam tutmadı sizce neden asilamadan sonra iliski de yapın dedi doktor hersey i olması gerektiği yaptik fakat sonuç negatif benimle aynı durumda olan var mı? Birde progestan hapi destek olarak doktor verseydi sonucum değişir miydi oda kafamı kurcalıyor 1 bucuk senedir aynı doktordaydim 2 ay ara verdim psikolojikmende maddi yöndedir kendimi toparlamak için doktorumu da degistiricem 2. Aşılamaya deniycem inşallah tutar bu sefer
Asilama olduktan sonra kendi kendime adet oldum hatta normelde olmasi gerektiğinden 2 gün önce oldum tahmin ediyorum ki catlatma ignesinden sonra adet oldum . Nasip değilmiş ki olmadi hayırlısı Rabbım herkeze insallahCanm yanlış anlamadım demi sen klomen kullandın yumurtalar olgunlaştı sonra hormon iğnesi verdi aşılama için sen klomeni kullandıktan sonra adet oldun mu
Kızlar merabalar ben pkos hastasıyım. Adetin 2.günü sabah öglen akşam klomen kullandım. 6 gün kullandım 8. Günü gittim takip için. Sağ tarafta 3 tane 9 mm büyüklügünde yumurta gelişmiş sizce iyi mi doktorum tekrar çarşamba yine çagırdı. Çatlatma ignesi yapıcak sizde büyür mü iyi mi 9 mm lütfen yardımcı olun. (Rahim Filmi Çektirdim Temiz Çıktı)Selam değerli üyeler bir sorunum var bilgisi olan başından geçen varsa cevap verebilir mi?
Ben 3yillil evliyim cocuk istiyorum doktor a gittim klomen kullandim ancak 3. doz da ancak yumurtam gelisti hemen catlatma ignesi vuruldu doktorum asilama yapalim dedi yumurtalarin kolay gelişmiyor diye , asilama yaptırdım 12 gün sonra doktor a gittim ultrosonda bakti 2 yumurtam gelişmişti klomenle, baktığında yumurtlar hala aynı duruyormuş sönmesi gerekirdi dedi sen 20. Günü kan testi yaptir dedi ama 17. Günde adet oldum asilamam tutmadı sizce neden asilamadan sonra iliski de yapın dedi doktor hersey i olması gerektiği yaptik fakat sonuç negatif benimle aynı durumda olan var mı? Birde progestan hapi destek olarak doktor verseydi sonucum değişir miydi oda kafamı kurcalıyor 1 bucuk senedir aynı doktordaydim 2 ay ara verdim psikolojikmende maddi yöndedir kendimi toparlamak için doktorumu da degistiricem 2. Aşılamaya deniycem inşallah tutar bu sefer
Bu da evde kendim yaptığım testler üsttekiMerhabalar bende klomen ovitrelle kullandım İğnenin 11. Günü kanda değer 72 çıktı yarın tekrar kan verecem yükselme varmı diye igne etkisi mi bilmiyorum iğne etkisi olsa bu kadar yüksek değer çıkmaz diyor herkes, bı bilginiz var mı bu değerler hakkında , umarım rabbim isteyen herkese versin
Canım hamile misin?Bu da evde kendim yaptığım testler üstteki
11. Gün erken gebelik testi
alltaki ise 12. Gün normal kaset test
merhabalar. sonucunuz ne oldu acaba bende suan aynı durumdayımMerhaba
Bende Pcos var 2 yıldır gebe kalamıyorum doktor değiştirdim normalde femare ile yumurtalarım gelişirken bugün doktor yumurtaların dirençli bundan önceki tedavi o yüzden tutmamış dedi gonalf iğneye başlıcaz diğer adette dedi. Femare kullandığımda eski tedavilerimde yumurtam büyüyordu neden bu sefer büyümedi stres mi yaptım bilemiyorum..bir umut acaba gebeyim de o yüzden mi yumurtam bu ay gelişmesi diye düşünüyorum psikolojik olarak sürekli ağlama vs var çocık gördüğüm zaman ağlıyorum sanırım destek almam gerekiyor