Çatlama iğnesinin 15. Günü asilamanin 13. Gunukaçıncı gunundesin canım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama 2019 Mayıs ayında aşılama yaptıracaklar
- Konu Sahibi srplmtmtk
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- asilama catlatma ignesi klomen
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?insaAllah tek etksisi degil. Hangi
progesteron kullanıyorum canım fitil olarakinsaAllah tek etksisi degil. Hangi ilac kulaniyorsun?
bende pıhtılaşma var canım ondanmidir bilmiyorum ama benim dr. 10. Gün test yaptır dedi. Yerinde olsam idrar testiyle ugrasmazdim kan testi yaptır benceÇatlama iğnesinin 15. Günü asilamanin 13. Gunu
Hala gelen
anlamadım valla ama hala da hastalanmadimCanım aşılamanın 12. Günüyse iğnenin 14. Günüdür ve 14. Gün genelde adet olunur umarım değilsindir
Catlatma ignesini oldugum zamandan bu gune kadar hala goguslrim aciyor. Ki 24 mayisda ignemi, 27 mayisda da asilamami oldum. Hala gecmedi. Cok hassas.Progesterondan mi oldu acaba? ( cok umutlanmak istemiyorum korkiyoru
Uzulme, demesi kolay yapmasi zir biliyorum ben de uzun zamandir ugrasiyorum hep negatif. Ama Allahin gucune gitmesin. Bebegimizin dogacagi saat belli. Insallah vakti en yakin zamanda gelir. Allah bekletiyorsa guzellestiriyordurArtık bayram bana tatsız tuzsuz gecer
Tatsız tutsuz gecmesın vardır bı hayrı uzme kendınıArtık bayram bana tatsız tuzsuz gecer
Test yapsana canımAaa gercektenmi ben igenin 15. Günü asilamanin 13. Gunundeyim ama normal regl.tarihim 11 haziran
Inşaallah teşekkür ederimEvet forumlarda denk geldim canım
Hakkında hayırlısı olsun canım üzülme inşallah Rabbim hayırlı zamanda nasip eder inşallahKızlar bugün tekrardan betahcg baktirdim. 7.8 den 7. 1 e düşmüş..ve adet oldum bugün. Bize tüp bebek yolu göründü
İns hakkinizda hayirlisi olsun çok üzüldümKızlar bugün tekrardan betahcg baktirdim. 7.8 den 7. 1 e düşmüş..ve adet oldum bugün. Bize tüp bebek yolu göründü
Bizim de 4. Senemiz canim Rabbim ne zaman nasip edecek bilemeyiz hayırlı zamanda sağlıkli evlatlar nasip etsin inşallahKan tahlili de verdim kızlar maalesef negatif inşallah sizlerin hayırlı haberlerini aliriz. Ben çok üzgünüm 4 sene oldu nasip hayırlısı demekten başka söylenecek bir şey yok öpüyorum Allah'a emanetsiniz