Aşılama 2019 Mayıs ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar benimde malasef tutmamış üzüldüm ilk aşılamamdı lekelenmelerim var devamıda gelir zaten 1 haziranda adet tarihimdi

Kızlar klomen kullandım pazartesi doktora gittim 4 tane yumurtam olusmustu catlatma ignesi vermedi dedikleri gun iliski oldu iliskiden sonra sag kasıgımda agri oldu normal mi acaba

Merhaba kızlar ya dün çok yoğundum sabahta erkenden kostur kostur hastahaneye gittim daha az önce geldim eve çok sıcaktı hiç halim kalmadı bu gece 24:00 da iğnemi yapacağım cuma günü asilamam var dualarınızı bekliyorum

Kızlar benimde malasef tutmamış üzüldüm ilk aşılamamdı lekelenmelerim var devamıda gelir zaten 1 haziranda adet tarihimdi
Canım zamanı var demekki yeni başlangıçlar yapıp güzel sonuçlar alırız inşallah bende 2. Aşılama yi deniyorum

Kizlar ben adet oldum demistim ama 3 gun oldu hala sokulemedim arada bi lekelenmelerim oluyo bazen peceteye pembelik geliyo ama orkid tertemiz. Artik suphelendim bugun test yaptim boyle cikti asilamanin normalde 14. Gunu ve asil normalde olmam gereken adet gunum bugün. Siz goruyomusunuz gölgeyi. Insallah test yanlis degildir

Eklentiler

• 20190529_192916.jpg
    39,8 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar listeye ismini eklettirmek isteyen beni etiketleyip bilgilerini yazsın lütfen

Canim bulanık çıkmış biraz net çekebilir misins n görebiliyorsan vardır inşallah

Canım ümitlendirmek istemiyorum ama hamile olabilirsin hemen bi kan testi ver iki gün sonra tekrarla.cok sevindim darısı başımıza

Canım kaçıncı asilaman yaşın kaç? Olumsuz düşünme lütfen

Canım ümitlendirmek istemiyorum ama hamile olabilirsin hemen bi kan testi ver iki gün sonra tekrarla.cok sevindim darısı başımıza ☺
Insallah canim bilmiyorum kan testine hemen gitmek istemiyorum acikcasi. Cunku leke ve pembeliklerim devam ediyo. Emin degilim acikcasi bu test biraz kafami karistirdi belkide bozuktur bilmiyorum ikinci testi de yapicam ya gece yada sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…