Aşılama 2019 Mayıs ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Var canım da iğne etkisi olabilir elinde test varsa hergun yap koyulasirsa vardır inşallah

Kızlar ben hala hasta olmadım testler de hala negatif aşılama nin 15 iğnenin 16. Günü benim yumurtalarım catlamadi biliyorum ağrım felan olmamıştı kesin çok geçikecek

İkinci çizgi var gibi Allah'ım hayirli sonuçlar versin ins

Canım doktorun aşılama yapmadan önce çatlayıp çatlamadığına bakmamış mıydı
Yok canım benim ki haftasonuna ve ameliyat zamanina denk geldi bide herhalde onceden kendiliğinden catladigi için bende doktorum da ona guvendi galiba bu sefer onu da kontrol ettireceğim

Canım bende aşılama yaptirmadan önceki ay ilaç takviyesi aldım. Yumurtaliklarim iyiydi benim ama doktorum şansı arttiralim dedi. Prowomen k diye bi ilaç kullandim 1 ay. Sonraki adetimde 3. Günü igne başladım. Gonalf75. 11 gün vurdum. Sabaha tekrar doktora gidecem yumurtam 18 20 mm olmuşsa çatlatma ignesi vurduracam. Ve çarşambaya aşılama. Benim surec böyle ilerliyor. Bu arada benimde eşimde varikosel var ve ameliyat oldu... Bizimde problem eşimden kaynaklı

Günaydın Kizlar tamda hissettiğim gibi oldu yumurtam her zamanki gibi 16. Gün çatlamış benim her zaman klomen kullanisimda böyledir biliyordum aşılamam erken yapılmıştı 14. Gün yapıldı ben bugün 30. Gün de adet oldum. Valla herşeyde bir hayır vardır yeni ay yeni ümitler...Yarin doktor yolu gözüktü bana...

Kızlar size çok önemli Bi soru sorucam lütfen cevap verin Catlatma iğnesinden vurulduktan belli çok aşırı göğüs ağrısı var bende sizde de oldu mu bu arada çatlama iğnesinin 7. Günü

Kızlar size çok önemli Bi soru sorucam lütfen cevap verin Catlatma iğnesinden vurulduktan belli çok aşırı göğüs ağrısı var bende sizde de oldu mu bu arada çatlama iğnesinin 7. Günü
Selam canım benim de aşılamanın 7. Günü. Benim daha bugün başladı gögüs ağrısı ve dolgunluk bakalım nasıl sonuçlancak

Canım kan verdin mi inşallah gebesindir. Bize de haber et

Kontrolden çıktım bugün Yumurtam 21 mm olmuş. Bu akşam saat 12 de catlatma iğnemi vurucam. Çarşamba sabah aşılama. Dua edin lütfen.. Allah hayırlısı ile nasip etsin isteyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…