Aşılama 2019 Mayıs ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende mayıs ayında 3.aşılamamı oldum,beklemedeyim bakalım.. 3.kez olunca umut filan kalmıyor :) Bir de benim doktorum aşılamadan önce hiç bakmadı çatlamış mı diye herkesinki baktı mı?

Klomen verdi canim bana haftaya pazartesi tekrar gidecegim bakariz duruma gore catlatma ignesi yapariz dedi ne zorlu surec ya rahim filmi cok agrili mi peki esim ameliyat olmadi benim bu arada diger ay asilama yapariz dedi doktorum

Daha 4-5 günün var umutlandırmak istemem ama yükselme ihtimali var. yarından sonra tekrar kan ver bakalım 4 bile çıkmaz ki normalde
Bende anlayamadım normalde hep 0.100 çıkar kullandığım ilaçlardan olabilir mi diye düşündüm bende

İğnenin 12. Günü olması beni biraz ümitlendirdi etkisinin kalmaması gerekir çünkü. Tabi yine herşeye hazırlıklı ol ama en azından gebe değilsin denemez henüz.
belirsizlikte ayrı kötü Allah hepimizin yardımcısı olsun şu süreçte

Arkadaşlar doğru yere yazıyorumdur umarım . Bende adetimi bekliyorum aşılama İçin. Ancak devlette yaptıracağım . Merak ettiğim kullanılan ilaçlar iğneler nelerdir fiyatları biliyor musunuz ?

Arkadaşlar doğru yere yazıyorumdur umarım . Bende adetimi bekliyorum aşılama İçin. Ancak devlette yaptıracağım . Merak ettiğim kullanılan ilaçlar iğneler nelerdir fiyatları biliyor musunuz ?
ben femara kullnaıyorum fiyatı 200 civarında igneleri bilmiyorum

iğneler biraz pahalı fakat rapor yazıyorlar sanırım devlette ozaman yarı yarıya düşüyor

Bende mayıs ayında 3.aşılamamı oldum,beklemedeyim bakalım.. 3.kez olunca umut filan kalmıyor :) Bir de benim doktorum aşılamadan önce hiç bakmadı çatlamış mı diye herkesinki baktı mı?
inş hayırlı sonuçlar alırsınız benimde 2.aşılamam olaacak benimde umudum yok sadece tedirgnlik ve bekleyişvar biran önce olsun bitsin istiyorum

Hangi devlet hastanesinde yaptırıyorsun canım

Merhaba kizlar bende simdi hastaneden geliyorum asilamami oldum umarim 15 gun sonra hayrli haberler alırım

inş hayırlı sonuçlar alırsınız benimde 2.aşılamam olaacak benimde umudum yok sadece tedirgnlik ve bekleyişvar biran önce olsun bitsin istiyorum

Doktorların gereken önemi vermediğini düşünüyorum ben artık yumurtam çatlamış mı diye hiç bakmıyorlar ki ben çatlamadığını düşünüyorum mesela bir öncekinde.

Ben üniversite hastanesinde aşılama yaptırdım. 3 kutu 450 lik gonal f ve 1 adet ovitrella catlatma iğnesine 700 lira ödedik çünkü doktorumuz rapor çıkarttı. Baya bi düştü fiyatlar. Sperm ayırma özel hastanede oldu ona da 300 lira ödedik. Aşılama işlemine herhangi bir ücret ödemedik. Hayırlısı olsun inşallah herkes için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…