- 5 Temmuz 2013
- 847
- 869
- 103
ÇAlıştığım için gidemedim öğleden sonra inşallah.ama sabah erken gebelik testim negatiftiCanım kan verdin mi inşallah gebesindir. Bize de haber et
Canım bende aşılama yaptirmadan önceki ay ilaç takviyesi aldım. Yumurtaliklarim iyiydi benim ama doktorum şansı arttiralim dedi. Prowomen k diye bi ilaç kullandim 1 ay. Sonraki adetimde 3. Günü igne başladım. Gonalf75. 11 gün vurdum. Sabaha tekrar doktora gidecem yumurtam 18 20 mm olmuşsa çatlatma ignesi vurduracam. Ve çarşambaya aşılama. Benim surec böyle ilerliyor. Bu arada benimde eşimde varikosel var ve ameliyat oldu... Bizimde problem eşimden kaynaklı
Klomen verdi canim bana haftaya pazartesi tekrar gidecegim bakariz duruma gore catlatma ignesi yapariz dedi ne zorlu surec ya rahim filmi cok agrili mi peki esim ameliyat olmadi benim bu arada diger ay asilama yapariz dedi doktorumCanım bende aşılama yaptirmadan önceki ay ilaç takviyesi aldım. Yumurtaliklarim iyiydi benim ama doktorum şansı arttiralim dedi. Prowomen k diye bi ilaç kullandim 1 ay. Sonraki adetimde 3. Günü igne başladım. Gonalf75. 11 gün vurdum. Sabaha tekrar doktora gidecem yumurtam 18 20 mm olmuşsa çatlatma ignesi vurduracam. Ve çarşambaya aşılama. Benim surec böyle ilerliyor. Bu arada benimde eşimde varikosel var ve ameliyat oldu... Bizimde problem eşimden kaynaklı
Aşılamanın kaçıncı günüydü canım seninBenm sonucum 4.19 çıktı.
Aşılamanın 10. Günü ovitrellenin 12. GünüAşılamanın kaçıncı günüydü canım senin
Daha 4-5 günün var umutlandırmak istemem ama yükselme ihtimali var. yarından sonra tekrar kan ver bakalım 4 bile çıkmaz ki normaldeAşılamanın 10. Günü ovitrellenin 12. Günü
Bende anlayamadım normalde hep 0.100 çıkar kullandığım ilaçlardan olabilir mi diye düşündüm bendeDaha 4-5 günün var umutlandırmak istemem ama yükselme ihtimali var. yarından sonra tekrar kan ver bakalım 4 bile çıkmaz ki normalde
İğnenin 12. Günü olması beni biraz ümitlendirdi etkisinin kalmaması gerekir çünkü. Tabi yine herşeye hazırlıklı ol ama en azından gebe değilsin denemez henüz.Bende anlayamadım normalde hep 0.100 çıkar kullandığım ilaçlardan olabilir mi diye düşündüm bende
belirsizlikte ayrı kötü Allah hepimizin yardımcısı olsun şu süreçteİğnenin 12. Günü olması beni biraz ümitlendirdi etkisinin kalmaması gerekir çünkü. Tabi yine herşeye hazırlıklı ol ama en azından gebe değilsin denemez henüz.
Çok zor tabi ama hayırlısı demekten başka çaremiz yok. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah.belirsizlikte ayrı kötü Allah hepimizin yardımcısı olsun şu süreçte
ben femara kullnaıyorum fiyatı 200 civarında igneleri bilmiyorumArkadaşlar doğru yere yazıyorumdur umarım . Bende adetimi bekliyorum aşılama İçin. Ancak devlette yaptıracağım . Merak ettiğim kullanılan ilaçlar iğneler nelerdir fiyatları biliyor musunuz ?
iğneler biraz pahalı fakat rapor yazıyorlar sanırım devlette ozaman yarı yarıya düşüyorArkadaşlar doğru yere yazıyorumdur umarım . Bende adetimi bekliyorum aşılama İçin. Ancak devlette yaptıracağım . Merak ettiğim kullanılan ilaçlar iğneler nelerdir fiyatları biliyor musunuz ?
inş hayırlı sonuçlar alırsınız benimde 2.aşılamam olaacak benimde umudum yok sadece tedirgnlik ve bekleyişvar biran önce olsun bitsin istiyorumBende mayıs ayında 3.aşılamamı oldum,beklemedeyim bakalım.. 3.kez olunca umut filan kalmıyor :) Bir de benim doktorum aşılamadan önce hiç bakmadı çatlamış mı diye herkesinki baktı mı?
Hangi devlet hastanesinde yaptırıyorsun canımArkadaşlar doğru yere yazıyorumdur umarım . Bende adetimi bekliyorum aşılama İçin. Ancak devlette yaptıracağım . Merak ettiğim kullanılan ilaçlar iğneler nelerdir fiyatları biliyor musunuz ?
inş hayırlı sonuçlar alırsınız benimde 2.aşılamam olaacak benimde umudum yok sadece tedirgnlik ve bekleyişvar biran önce olsun bitsin istiyorum
Ben üniversite hastanesinde aşılama yaptırdım. 3 kutu 450 lik gonal f ve 1 adet ovitrella catlatma iğnesine 700 lira ödedik çünkü doktorumuz rapor çıkarttı. Baya bi düştü fiyatlar. Sperm ayırma özel hastanede oldu ona da 300 lira ödedik. Aşılama işlemine herhangi bir ücret ödemedik. Hayırlısı olsun inşallah herkes içinArkadaşlar doğru yere yazıyorumdur umarım . Bende adetimi bekliyorum aşılama İçin. Ancak devlette yaptıracağım . Merak ettiğim kullanılan ilaçlar iğneler nelerdir fiyatları biliyor musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?