Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim sonucum negatif çıktıBnde yarın kan testi yaptıracağım inşallah güzel sonuçlarla döneriz
Hadi yaBenim de 4.91 çıktı bu arada aşılama günü ile birlikte 10. Günüm senin kaçıncı günündü canımBenim sonucum negatif çıktı
Bugün 15.gunumdu bnmHadi yaBenim de 4.91 çıktı bu arada aşılama günü ile birlikte 10. Günüm senin kaçıncı günündü canım
Üzülme dicem ama çok zor biliyorum.ben 3 yıldır gebelik istiyorum başımdan 3 gebelik geçti.1.kimyasal gebelik oldu 2.klomenle hamile kaldım 7.haftada kalp atışı durdu ilaçla düşük yaptım 3. Dış gebelik geçirdim Allahtan değer ilaca vs gerek kalmadan düştü.ilk aşılamamdada sonuç 4.91 sanırım bana tüp bebek yolları göründüBugün 15.gunumdu bnm
Bnm ilk aşılamam ilk tedavim cnm üzüldüm ama Allah büyük inanıyorum bizleride sevindirecekÜzülme dicem ama çok zor biliyorum.ben 3 yıldır gebelik istiyorum başımdan 3 gebelik geçti.1.kimyasal gebelik oldu 2.klomenle hamile kaldım 7.haftada kalp atışı durdu ilaçla düşük yaptım 3. Dış gebelik geçirdim Allahtan değer ilaca vs gerek kalmadan düştü.ilk aşılamamdada sonuç 4.91 sanırım bana tüp bebek yolları göründü
Üzülme dicem ama çok zor biliyorum.ben 3 yıldır gebelik istiyorum başımdan 3 gebelik geçti.1.kimyasal gebelik oldu 2.klomenle hamile kaldım 7.haftada kalp atışı durdu ilaçla düşük yaptım 3. Dış gebelik geçirdim Allahtan değer ilaca vs gerek kalmadan düştü.ilk aşılamamdada sonuç 4.91 sanırım bana tüp bebek yolları göründü
İnşallah canım vardır bunda da bir hayırBnm ilk aşılamam ilk tedavim cnm üzüldüm ama Allah büyük inanıyorum bizleride sevindirecek
İnsallah cnmİnşallah canım vardır bunda da bir hayır
İnşallah cnmİnşallah canım vardır bunda da bir hayır
Canım Ankara Zekai tahir Burak Doğum evi. İnfertilite de ilgileniyorlar özeller de durumumuz pek yok açıkcasıHangi devlet hastanesinde yaptırıyorsun canım
Ben üniversite hastanesinde aşılama yaptırdım. 3 kutu 450 lik gonal f ve 1 adet ovitrella catlatma iğnesine 700 lira ödedik çünkü doktorumuz rapor çıkarttı. Baya bi düştü fiyatlar. Sperm ayırma özel hastanede oldu ona da 300 lira ödedik. Aşılama işlemine herhangi bir ücret ödemedik. Hayırlısı olsun inşallah herkes için
ben femara kullnaıyorum fiyatı 200 civarında igneleri bilmiyorum
Allahım şu mübarek günlerde yüzünüü güldürsün inş. hayırlı sonuçlar alın.15 güm gçemek bilmez şimdiMerhaba kizlar bende simdi hastaneden geliyorum asilamami oldum umarim 15 gun sonra hayrli haberler alırım
evet kesinlikle katılıyorum size eskişehir acıbademe gidiyordum 9 aydır direk aşılama diye gititm ama 9 aydır beni oyalıyor son 4 ay femara kullandım fakat hiç takip yapmadı yumurtam büyüyormu çatlıyormu vs bakmadı dr mu çok sevmiştim ama çok kızgınım. şimdi bulunduğum şehirde başka dr gidiyorum. 4 yıldır olmuyor nasılsa bir evladınız var diyorlar ağırdan alıyorlar yaws yaşım 37 3 olsun 5 olsun size neDoktorların gereken önemi vermediğini düşünüyorum ben artık yumurtam çatlamış mı diye hiç bakmıyorlar ki ben çatlamadığını düşünüyorum mesela bir öncekinde.
K Kader26 ile aynı gün aşılama oldunuz ikinizinde hayırlı haberleirnizi almak nasip olsun inş.Kızlar selam. Bende bugün aşılama yaptırdım. Bakalım beklemedeyiz artık inşallah tutar Doktorum 1 haziran da kan testi yapılacak dedi. Günleri iple çekiyorum
kıyamam Allahım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inş. önümüzdeki maçlara bakacağızKızlar bnm test sonucum negatif çıktı
üzülme lütfen elbet güzel hayırlı haberler olacaktır.Bnm ilk aşılamam ilk tedavim cnm üzüldüm ama Allah büyük inanıyorum bizleride sevindirecek
Aşılama ile devam edecek ben 4 yıldır uğraşıyorum neredeyse mikroçip ile aşılama yapacak dr um ço güveniyor ondan sonuç alacağına ama benim pek umudum yok anlam yüklemiyorumSadece çatlatma mı olacaksınız yoksa aşılama da devam edecek mi ?
Daha ben ilaç almadım. Bende be eşim de hiçbir problem görmediler . Bir senedir istiyoruz olmadı
Hayirli olsun canim bende yarın asılamami olacamMerhaba kizlar bende simdi hastaneden geliyorum asilamami oldum umarim 15 gun sonra hayrli haberler alırım
Seninde hayırla gelsin o zaman inşallah.. Yüreğindeki sana nasip eylesinKızlar selam. Bende bugün aşılama yaptırdım. Bakalım beklemedeyiz artık inşallah tutar Doktorum 1 haziran da kan testi yapılacak dedi. Günleri iple çekiyorum
Canım benim umudunu yitirme allah sana ce eşine sağlık versin olur inşallah tez vakit deKızlar bnm test sonucum negatif çıktı