• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2019 Mayıs ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar selam. Bende bugün aşılama yaptırdım. Bakalım beklemedeyiz artık inşallah tutar 🙏 Doktorum 1 haziran da kan testi yapılacak dedi. Günleri iple çekiyorum 🤗

Bugün 15.gunumdu bnm
Üzülme dicem ama çok zor biliyorum.ben 3 yıldır gebelik istiyorum başımdan 3 gebelik geçti.1.kimyasal gebelik oldu 2.klomenle hamile kaldım 7.haftada kalp atışı durdu ilaçla düşük yaptım 3. Dış gebelik geçirdim Allahtan değer ilaca vs gerek kalmadan düştü.ilk aşılamamdada sonuç 4.91 sanırım bana tüp bebek yolları göründü

Üzülme dicem ama çok zor biliyorum.ben 3 yıldır gebelik istiyorum başımdan 3 gebelik geçti.1.kimyasal gebelik oldu 2.klomenle hamile kaldım 7.haftada kalp atışı durdu ilaçla düşük yaptım 3. Dış gebelik geçirdim Allahtan değer ilaca vs gerek kalmadan düştü.ilk aşılamamdada sonuç 4.91 sanırım bana tüp bebek yolları göründü
Bnm ilk aşılamam ilk tedavim cnm üzüldüm ama Allah büyük inanıyorum bizleride sevindirecek

Ben üniversite hastanesinde aşılama yaptırdım. 3 kutu 450 lik gonal f ve 1 adet ovitrella catlatma iğnesine 700 lira ödedik çünkü doktorumuz rapor çıkarttı. Baya bi düştü fiyatlar. Sperm ayırma özel hastanede oldu ona da 300 lira ödedik. Aşılama işlemine herhangi bir ücret ödemedik. Hayırlısı olsun inşallah herkes için

Cok teşekkür ederim ya . Ancak sperm ayırmayı neden başka yeri tercih ettiniz ?

Merhaba kizlar bende simdi hastaneden geliyorum asilamami oldum umarim 15 gun sonra hayrli haberler alırım 🤲
Allahım şu mübarek günlerde yüzünüü güldürsün inş. hayırlı sonuçlar alın.15 güm gçemek bilmez şimdi

Doktorların gereken önemi vermediğini düşünüyorum ben artık :KK43: yumurtam çatlamış mı diye hiç bakmıyorlar ki ben çatlamadığını düşünüyorum mesela bir öncekinde.
evet kesinlikle katılıyorum size eskişehir acıbademe gidiyordum 9 aydır direk aşılama diye gititm ama 9 aydır beni oyalıyor son 4 ay femara kullandım fakat hiç takip yapmadı yumurtam büyüyormu çatlıyormu vs bakmadı dr mu çok sevmiştim ama çok kızgınım. şimdi bulunduğum şehirde başka dr gidiyorum. 4 yıldır olmuyor :( nasılsa bir evladınız var diyorlar ağırdan alıyorlar yaws yaşım 37 :( 3 olsun 5 olsun size ne :(
Kızlar selam. Bende bugün aşılama yaptırdım. Bakalım beklemedeyiz artık inşallah tutar 🙏 Doktorum 1 haziran da kan testi yapılacak dedi. Günleri iple çekiyorum 🤗
K Kader26 ile aynı gün aşılama oldunuz ikinizinde hayırlı haberleirnizi almak nasip olsun inş.
Kızlar bnm test sonucum negatif çıktı 😔😔😢😢😢
:( kıyamam Allahım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inş. önümüzdeki maçlara bakacağız
Bnm ilk aşılamam ilk tedavim cnm üzüldüm ama Allah büyük inanıyorum bizleride sevindirecek
üzülme lütfen elbet güzel hayırlı haberler olacaktır.
Sadece çatlatma mı olacaksınız yoksa aşılama da devam edecek mi ?
Daha ben ilaç almadım. Bende be eşim de hiçbir problem görmediler . Bir senedir istiyoruz olmadı 😞
Aşılama ile devam edecek ben 4 yıldır uğraşıyorum neredeyse mikroçip ile aşılama yapacak dr um ço güveniyor ondan sonuç alacağına ama benim pek umudum yok anlam yüklemiyorum:(

Su anda bu gurpta aşılama olup tutan yok demi Kizlar 😯 tutma oranı çok düşük 😕 çok bel bağlamasam mi diye düşünuyorum 😕 yarın sabah benimde aşılama olacak ama sanki umidim kalmadı gibi 😯

Back