- 16 Aralık 2016
- 3.678
- 3.862
- 133
- 34
Hiç test yapmadiysaniz umutsuz olmayinKızlar bende pazartesi test yaptircam hala kasık ağrım var ama herkez negetif korkuyorm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç test yapmadiysaniz umutsuz olmayinKızlar bende pazartesi test yaptircam hala kasık ağrım var ama herkez negetif korkuyorm
Evet benim doktorumda mikroçip vs hiçbişey söylemedi bana zaten bana hep olumlu konuşuyo ama olan hiçbişey yok ortada nedense. Diyo ki %1 spermle bile çocuk sahibi ettik sizin hiçbişeyiniz yok kesin olur diyo ama al işte olmadı. Yarın 12 de randevum gittiğimde gerçekten hakkımı aricam. Ben sigortacıyım ve benim tamamlayıcı sağlık sigortam var yaşam hastanesinde bu geçiyo nedense genesiste geçmiyo. bende faturalarımı verin şirketten talep etcem dicem. Bakalım ne yapıcaklar. Ya psikolojik olur anlarım zaten psikolojim sürekli acaba hamileyim sendromunda olduğundan çocuk olmuyo diye düşünüyorum. Ama dediğim gibi bu aşılamanın kesinlikle steril ortamlarda yaplması gerekiyor. Ve ben yarın bunun hesabını sorucam. illa içimdeki çirkefi göstertcekler ya :)canım evet tek olsunda giden para gözümüze görünmüyor diyoruz ama bunu sömürmeye çalışananlara da fırsat vermemek lazım, kolay mı kazanılıyor, paramız yetmese 50 tl indirim yap desek dünyayı ayağa kaldırırlar ama kendileri faturasız işlemlerle resmen çalıyorlar. hakkını ara peşini bırakma. bende yaptırdığım yerle ilgili aynı şeyleri düşünüyorum mesela mikroçip yöntemi varmış bize bahsetmedi bile doktor. Aşılama yapılan yerin çalışma ruhsatını istediğimde kem küm yaptılar malesef son aşamaya gelmiştim bunlar olduğunda neyse yapılsın diye kabul etmek zorunda kaldım ama şuan oraya gittiğim için çok pişmanım. dediğin gibi onların yaptığı yanlışlık yada eksiklikten tutmadı belki de
Çipli aşılamanın normal aşılamadan farkı ne tatlım ben nette okudumda pek anlayamadım. Ben normal aşılama olmuştum tutmadıMrb arkadaşlar günaydın bende 6 Mayıs'ta cipli aşılama yaptirdim agrilarim göğüs hassasiyetim var ama yüzüme sivilce çıktı adet olacağım diye korkuyrm
Cnm cipli aşılama normalinden %26 fazla olasigili içinden en sağlıklı kaliteli olanları alıp sana asiliyorlar ben yaptırdım pazartesi sonuç vereceğimÇipli aşılamanın normal aşılamadan farkı ne tatlım ben nette okudumda pek anlayamadım. Ben normal aşılama olmuştum tutmadı
Hiç yapmadm pazartesi yaptıracağım ama Mayıs ayında olanlar hiç biri tutmamış korkuyrmHiç test yapmadiysaniz umutsuz olmayin ❤
Rabbim inşallah yüzünü güldürür canım. Bizim olmadı inşallah senin ki olurda bizede umut olursun tatlım :)Cnm cipli aşılama normalinden %26 fazla olasigili içinden en sağlıklı kaliteli olanları alıp sana asiliyorlar ben yaptırdım pazartesi sonuç vereceğim
araştırdığım ve anladığım kadarıyla teknojik bir müdehale var. çipli aşılamada spermeleri suni bir ortamada yarıştırıyorlar mikroçip dedikleri şeyde sağlıklı spermleri taklit ettiriyorlar ve yumurtaya ulaşacak gibi yarışan spermlerden sonuca ulaşan spermleri alıyorlar yani daha sağlıklı yarışı tamamlayan spermler bunlar.Çipli aşılamanın normal aşılamadan farkı ne tatlım ben nette okudumda pek anlayamadım. Ben normal aşılama olmuştum tutmadı
O zaman ben doktorumu değiştireyim ya. Salak mı ne bana hiç bişey anlatmıyo. Ben bilsem bunu isterdim hem %lik garantiside yüksek mikroçiplinin. Aşılama %50 yse mikroçipli %98 miş. Vallahi nasıl para kazancaklarını şaşırıyolar ya.araştırdığım ve anladığım kadarıyla teknojik bir müdehale var. çipli aşılamada spermeleri suni bir ortamada yarıştırıyorlar mikroçip dedikleri şeyde sağlıklı spermleri taklit ettiriyorlar ve yumurtaya ulaşacak gibi yarışan spermlerden sonuca ulaşan spermleri alıyorlar yani daha sağlıklı yarışı tamamlayan spermler bunlar.
büyük şehirlerde bu yöntemde daha sağlık spermler kullanıldığı için belli bir yaştan sonra 35 ten sonra artık bu yöntem tercih ediliyormuşO zaman ben doktorumu değiştireyim ya. Salak mı ne bana hiç bişey anlatmıyo. Ben bilsem bunu isterdim hem %lik garantiside yüksek mikroçiplinin. Aşılama %50 yse mikroçipli %98 miş. Vallahi nasıl para kazancaklarını şaşırıyolar ya.
Yok canım sen bize bakma herkesin bünyesi farklı inşallah olumlu sonuç alırsınHiç yapmadm pazartesi yaptıracağım ama Mayıs ayında olanlar hiç biri tutmamış korkuyrm
İnşallah cnmYok canım sen bize bakma herkesin bünyesi farklı inşallah olumlu sonuç alırsın
hee benim yaş daha 27 ondan mı teklif etmedi acaba mikroçipi.büyük şehirlerde bu yöntemde daha sağlık spermler kullanıldığı için belli bir yaştan sonra 35 ten sonra artık bu yöntem tercih ediliyormuş
Cnm.bnm yaş 25 bnm cipli oldu yaşla alakalı dglhee benim yaş daha 27 ondan mı teklif etmedi acaba mikroçipi.
sonradan rapor çıktı cnm.canım raporun varmı pahalı geldi de
Olabilir canimhee benim yaş daha 27 ondan mı teklif etmedi acaba mikroçipi.
yaşın küçük ben 37 yaşındayım eşim 39 canım mikroçip erkek infertilitesi ile ilgiliymiş birdehee benim yaş daha 27 ondan mı teklif etmedi acaba mikroçipi.
yaşta etken bildiğim birde erkek infertilitesi ile ilgiliCnm.bnm yaş 25 bnm cipli oldu yaşla alakalı dgl
merhaba bende haftaya aşılama olcağım aynı zamanlarda sonuçlaırmızı alacağız inş. hayırlı sonuçlarımız olsun. ben femara kullanıyorumMerhabalar ben bugün 7.merional ignemi oldum yarinda kontrolum var haftaya ınsallah asilamami olcam cok stresli dönem Allah yardımcı olsun hepimize umarim tutar .
Kızlar bnmde 2.ci sivilcem çıktı karnım.goguslerim ağrıyor pazartesi test yapacağımyaşın küçük ben 37 yaşındayım eşim 39 canım mikroçip erkek infertilitesi ile ilgiliymiş birde
yaşta etken bildiğim birde erkek infertilitesi ile ilgili
merhaba bende haftaya aşılama olcağım aynı zamanlarda sonuçlaırmızı alacağız inş. hayırlı sonuçlarımız olsun. ben femara kullanıyorum
Kızlar haftaya carsamba bende aşılamami olacam allahtan birşey olmazsa 11 tane gonalf75 vuruldum. Pazartesi de insallah çatlatma iğnemi vurulup. Çarşambaya aşılama yapılacak çok umutluyum Bakalimyaşın küçük ben 37 yaşındayım eşim 39 canım mikroçip erkek infertilitesi ile ilgiliymiş birde
yaşta etken bildiğim birde erkek infertilitesi ile ilgili
merhaba bende haftaya aşılama olcağım aynı zamanlarda sonuçlaırmızı alacağız inş. hayırlı sonuçlarımız olsun. ben femara kullanıyorum