Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ergenlik sivilcesidir o:)Kızlar bugün 2.ci sivilcem çıktı ve kasiklarim ağrıyor goguslerimde şiş pazartesi kan testi yaptıracağım korkuyorm
Ergenlik sivilcesidir o :)Kızlar bnmde 2.ci sivilcem çıktı karnım.goguslerim ağrıyor pazartesi test yapacağım
Allah'ım rast getirsin inşallah hayırlı haberler olsunKızlar haftaya carsamba bende aşılamami olacam allahtan birşey olmazsa 11 tane gonalf75 vuruldum. Pazartesi de insallah çatlatma iğnemi vurulup. Çarşambaya aşılama yapılacak çok umutluyum Bakalim
ay hadi igneni oldu darisida aşılamaya. İns Allah hayırlı haberler almayı nasip etsinMerhaba umarım olumlu sonuçlanır bende pazartesi asilama olcam bugun gece 11 de ignemi yaptrcam
Amin ins ins bizi gelişmeler den haberdar et lurfenİlk aşılamamı buğün oldum rabbim kucağımızı boş bırakmasın inş
keşke öyle olsaErgenlik sivilcesidir o :)
Daha dur bebelerimizle büyüteceğiz:)keşke öyle olsa
İnşallah cnmDaha dur bebelerimizle büyüteceğiz:)
İnşallah cnmDaha dur bebelerimizle büyüteceğiz:)
Huzurusağlığıhayırı ile tutar inşallahİlk aşılamamı buğün oldum rabbim kucağımızı boş bırakmasın inş
Maşallah yolu yarılamışsın bundan sonrası da güzel olsun senin içinMerhaba umarım olumlu sonuçlanır bende pazartesi asilama olcam bugun gece 11 de ignemi yaptrcam
Ben daha aşılamayı yaptırmadan yüzüm sivilce doldu her bünye farklıdır İçini ferah tutkeşke öyle olsa
İnşallah cnmmm insllahBen daha aşılamayı yaptırmadan yüzüm sivilce doldu her bünye farklıdır İçini ferah tut
Ergenlik sivilcesidir o :)
Daha dur bebelerimizle büyüteceğiz:)
Çizgi var canım 10 günü de geçmiş. Gebelik gibi duruyor ama sen yine de yarın tekrarla biraz belirginleşmesi lazım. İnşallah gebesindirMERhaba arkadaşlar bugün aşılamamım 9 ovitrellenin 11. Günü.aşılamadan sonra progestan kullanmayada devam ediyorum bugün dayanamayıp test yaptım.orda bi çizgi var mı bana mı öyle geliyor.yada hala iğnenin etkisimidir.ilk beş dakikada çıktı
Tabi cnm Adet 3 günü tedaviye başlıyor klomen kullanmadan 5 gün iğne yapiyosun kendine hergun aynı saatte onunla beraber folik asit ve coraspin veriyor adet bittiten snra adetin bittikten 5. Yada 6 gün yumurtalıkların bellirli ml gelince covanter diye çatlatma iğnesi vuruyor ondan 2 gün snra aşılama yapiyor ama ben çok kötü oldum bnm rahim için çok dardı yaptıktan snra 1 2 saat yatırıyor seni snra normal hayata devam ediyosun
Daha dur bebelerimizle büyüteceğiz:)