- 13 Ekim 2009
- 987
- 843
- 333
- 34
Amin inş canıminş. güzel sonuçlar olsun hayırlı evlatlar olsun
Hadi inşallah güzel haberlerle dönersinbence iyiye işaret:)
İnş hayırlı olur canımHayırlı uğurlu olsun canım❤
olmazsın inş. kötü şeyler getirme aklına çipli aşılama hakkında biraz bilgi verebilirmisin bize bende olacağım haftaya merak ediyorum dr umla henüz konuşmadık çarşmba kontrolde konuşacağızMrb arkadaşlar günaydın bende 6 Mayıs'ta cipli aşılama yaptirdim agrilarim göğüs hassasiyetim var ama yüzüme sivilce çıktı adet olacağım diye korkuyrm
Tabi cnm Adet 3 günü tedaviye başlıyor klomen kullanmadan 5 gün iğne yapiyosun kendine hergun aynı saatte onunla beraber folik asit ve coraspin veriyor adet bittiten snra adetin bittikten 5. Yada 6 gün yumurtalıkların bellirli ml gelince covanter diye çatlatma iğnesi vuruyor ondan 2 gün snra aşılama yapiyor ama ben çok kötü oldum bnm rahim için çok dardı yaptıktan snra 1 2 saat yatırıyor seni snra normal hayata devam ediyosunolmazsın inş. kötü şeyler getirme aklına çipli aşılama hakkında biraz bilgi verebilirmisin bize bende olacağım haftaya merak ediyorum dr umla henüz konuşmadık çarşmba kontrolde konuşacağız
teşekkür ederim. pepi mikro çipi neden önerdi dr normalden farkı neymişTabi cnm Adet 3 günü tedaviye başlıyor klomen kullanmadan 5 gün iğne yapiyosun kendine hergun aynı saatte onunla beraber folik asit ve coraspin veriyor adet bittiten snra adetin bittikten 5. Yada 6 gün yumurtalıkların bellirli ml gelince covanter diye çatlatma iğnesi vuruyor ondan 2 gün snra aşılama yapiyor ama ben çok kötü oldum bnm rahim için çok dardı yaptıktan snra 1 2 saat yatırıyor seni snra normal hayata devam ediyosun
Spermleri daha çok ayristiyor ve içinden ne şekli düzgün olan sperm aşılanıyor ve oranyuzde yirmi altı artiyorteşekkür ederim. pepi mikro çipi neden önerdi dr normalden farkı neymiş
Bende test yaptırcam şimdiEvet canım ya doğru söylüyosun gerçekten iki adım tekirdağdan sonra. Ben yarın gidicem kendi doktoruma bakalım ne olcak kesinleşince senin yerine gideyim bende.
canım raporun varmı pahalı geldi degonal f 638 e aldm
Yumruta büyüklüğün kaçtı canım çatlatma iğneni vurduğundaYarın aşılamam var benimde heyecanım doruktadün gece saat 11.30da çatlatma iğnesi vuruldum gece kasıklarımda sancım çok oldu
Sonucun ne çıkarsa çıksın allah sana en hayırlı olanı sunsun... İçini ferah tutmaya çalış.. Verirse bi hayır , vermezse bin hayır ara demişler...Bende test yaptırcam şimdiaslında olmadı diye hissediyorum ama sonucu göreyimde kafamdan çıksın artık
Öyle tabi canım Allah’ın takdirinden sual olunmaz. Hayırlısı artık.Sonucun ne çıkarsa çıksın allah sana en hayırlı olanı sunsun... İçini ferah tutmaya çalış.. Verirse bi hayır , vermezse bin hayır ara demişler...
10 gün içinde gittiğinde nasıl para alabiliyorlar senden bende özelde yaptırdım sadece bir kez muayene parası diğer herşey on gün içinde olup bitti zaten hiç para vermedim, kontrol girişi yapıldı diğer gittiklerime . sana tavsiyem git hastaneyle konuş ben evraklarımı bir durumdan dolayı sağlık müdürlüğüne vericem bana tüm muayenelerimin faturasını verir misiniz de bak nasıl geri ödüyorlar paranı biraz uyanık olun canım boşa paranızı sömürmesinler bu yaptıkları yasal değil. bu şekilde söyleyince muayene ücretlerini bile düşüyorlar özele gidenler haberiniz olsun.Gerçekten miYa ben tekirdağ genesiste yaptırdım belki ismini duymuşsunuzdur ümit ekmen doktorumun adı. Bir kutu gonal f 450 6 şırınga 700 tl ben iki kullandım 1400 tl oldu. Bir tane çatlatma iğnesi 100 lira ve her muayenede 200 tl ödedim. Aşılama ücreti 3500 tl aldılar. Kontrole bile gitsem muayene ücreti alıyolar benden Öyleyse bi saat daha uzağa gideyim istanbulda yapayım ben bu işin devamını. Burda bu kadar para neden vereyim dimi ama hem istanbul da daha iyi doktorlar var. Sizin özel mi? Tekirdağda devlet hastaneleri aşılama yapmıyoda.
neden hala adetin gelmedi ki canım kandan baktırmışmıydın gelmezse kandan da baktır kaç gün oldu aşılama yapılalı şimdibu ay neden herkes negatif sonuç aldı gebe kalma ayı degilmiydi ki
eğer bebek yoksa gelsin de rahatlayayim canım
Yarın 12 ye randevu verdiler gittiğim gibi isticem canım haklısın. Eşimde aynısını diyo işte verdiğimiz para gözümüzde kalmıyo ama neden fatura kesmiyolar o zaman diyo. Bişeyinde bi ederi vardır bunlar bizden ederinin kaç katını aldılar. Bugün sordum bide ikinci aşılamada da aynı mı oluyo ücret dedim tabi ki diyo. Ya belki bizde sorun yoktu laboratuvarında steril yetersizdi biz bunu bilmiyoruz ki. Tahlillerimiz sağlıklı çıktı sonuçta belki onlar bişeyi yanlış yaptı. Valla haklısın ama çok sağol yarın talep edicem onlardan faturaları. Bakalım napcaklar. Yazık günah valla insanı yiyolar mecburuz diye sömürüyolar.10 gün içinde gittiğinde nasıl para alabiliyorlar senden bende özelde yaptırdım sadece bir kez muayene parası diğer herşey on gün içinde olup bitti zaten hiç para vermedim, kontrol girişi yapıldı diğer gittiklerime . sana tavsiyem git hastaneyle konuş ben evraklarımı bir durumdan dolayı sağlık müdürlüğüne vericem bana tüm muayenelerimin faturasını verir misiniz de bak nasıl geri ödüyorlar paranı biraz uyanık olun canım boşa paranızı sömürmesinler bu yaptıkları yasal değil. bu şekilde söyleyince muayene ücretlerini bile düşüyorlar özele gidenler haberiniz olsun.
Dün sabah ultrasyonum vardı 18mm di akşamda iğne vuruldumYumruta büyüklüğün kaçtı canım çatlatma iğneni vurduğunda
Bugün iğnenin 15 asilamanin 14. Günü çok ağrım var bugün yada yarın gelir adetimneden hala adetin gelmedi ki canım kandan baktırmışmıydın gelmezse kandan da baktır kaç gün oldu aşılama yapılalı şimdi
canım evet tek olsunda giden para gözümüze görünmüyor diyoruz ama bunu sömürmeye çalışananlara da fırsat vermemek lazım, kolay mı kazanılıyor, paramız yetmese 50 tl indirim yap desek dünyayı ayağa kaldırırlar ama kendileri faturasız işlemlerle resmen çalıyorlar. hakkını ara peşini bırakma. bende yaptırdığım yerle ilgili aynı şeyleri düşünüyorum mesela mikroçip yöntemi varmış bize bahsetmedi bile doktor. Aşılama yapılan yerin çalışma ruhsatını istediğimde kem küm yaptılar malesef son aşamaya gelmiştim bunlar olduğunda neyse yapılsın diye kabul etmek zorunda kaldım ama şuan oraya gittiğim için çok pişmanım. dediğin gibi onların yaptığı yanlışlık yada eksiklikten tutmadı belki deYarın 12 ye randevu verdiler gittiğim gibi isticem canım haklısın. Eşimde aynısını diyo işte verdiğimiz para gözümüzde kalmıyo ama neden fatura kesmiyolar o zaman diyo. Bişeyinde bi ederi vardır bunlar bizden ederinin kaç katını aldılar. Bugün sordum bide ikinci aşılamada da aynı mı oluyo ücret dedim tabi ki diyo. Ya belki bizde sorun yoktu laboratuvarında steril yetersizdi biz bunu bilmiyoruz ki. Tahlillerimiz sağlıklı çıktı sonuçta belki onlar bişeyi yanlış yaptı. Valla haklısın ama çok sağol yarın talep edicem onlardan faturaları. Bakalım napcaklar. Yazık günah valla insanı yiyolar mecburuz diye sömürüyolar.
Kızlar bende pazartesi test yaptircam hala kasık ağrım var ama herkez negetif korkuyormBugün iğnenin 15 asilamanin 14. Günü çok ağrım var bugün yada yarın gelir adetim
benimde iğnenin 16 aşılamanın 15. günü bende bekliyorum adetiBugün iğnenin 15 asilamanin 14. Günü çok ağrım var bugün yada yarın gelir adetim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?