- 16 Mayıs 2019
- 164
- 144
- 23
- 33
İns istenilen büyüklüğe ulasirBenimde ilk aşılamam bakalim yarin doktora gidecem . yumurtalarim ne kadar büyümüş ona bakacaz .
Insallah hayirlisi ileİns istenilen büyüklüğe ulasir
Hayırlısı olsun canım Rabbim elbet bir gün bizimde yüzümüzü hayırlısıyla güldürsün inşallahRegl oldum canım
Özel benimkide canım. Ben kontrol için kesinlikle para ödemiyorum. Hatta normal muayene 60 yada 65 tl yanlış hatırlamıyorsam benim gittiğim doktor gün aşırı nöbetçi oluyor ben işten izin almamak için nöbetçi saatlerinde gittiğim için 80 ödüyorum. Sultanbeyli’de Saygı Hastanesi. Benim doktorum Pelin Koca. Yaklaşık 2 senedir ona gidiyorum ben. İstanbul sana çok uzak değil bence o kadar para ödeme oralarda. Senin ilaçlarda çok pahalıymışGerçekten miYa ben tekirdağ genesiste yaptırdım belki ismini duymuşsunuzdur ümit ekmen doktorumun adı. Bir kutu gonal f 450 6 şırınga 700 tl ben iki kullandım 1400 tl oldu. Bir tane çatlatma iğnesi 100 lira ve her muayenede 200 tl ödedim. Aşılama ücreti 3500 tl aldılar. Kontrole bile gitsem muayene ücreti alıyolar benden Öyleyse bi saat daha uzağa gideyim istanbulda yapayım ben bu işin devamını. Burda bu kadar para neden vereyim dimi ama hem istanbul da daha iyi doktorlar var. Sizin özel mi? Tekirdağda devlet hastaneleri aşılama yapmıyoda.
Evet canım ya doğru söylüyosun gerçekten iki adım tekirdağdan sonra. Ben yarın gidicem kendi doktoruma bakalım ne olcak kesinleşince senin yerine gideyim bende.Özel benimkide canım. Ben kontrol için kesinlikle para ödemiyorum. Hatta normal muayene 60 yada 65 tl yanlış hatırlamıyorsam benim gittiğim doktor gün aşırı nöbetçi oluyor ben işten izin almamak için nöbetçi saatlerinde gittiğim için 80 ödüyorum. Sultanbeyli’de Saygı Hastanesi. Benim doktorum Pelin Koca. Yaklaşık 2 senedir ona gidiyorum ben. İstanbul sana çok uzak değil bence o kadar para ödeme oralarda. Senin ilaçlarda çok pahalıymış
Amin canım inşallah.Hayırlısı olsun canım Rabbim elbet bir gün bizimde yüzümüzü hayırlısıyla güldürsün inşallah
İnşallah olumlu sonuç alırsın. Sen bari iyi haberle gel umut olsun bizede :)Benim bugün 11. Günüm bekliyorum bakalım Rabbim neyler neylerse güzel eyler
Evet geçenlerde okudum burda birisi tanıdığını yazmış hamileymiş düşsün diye yüksekten atlıyomuş falan. Rabbim diyorum istemeyenleri bebekle sınıyo, isteyenleri de yokluğuylaSadece 3500 tl aşılama ise çok pahallı gerçekten . ekstra başka işlemlermi uyguluyorlar acaba. Ben diyarbakir da yaptırıyorum aşılamayı. Umarım verdiğimiz emekler hayırlisi ile boşa gitmez. Bazen bakıyorum istemeyenler bile gebe kalıyor. Buda bizim imtihanınız. Maddiyat bi şekilde bulunur. Sonucumuz güzel olsun insallah.
bence iyiye işaret:)Insallah hayirlisi ilesabah saat 10 da randevum var. Sol kasığımda sancı var . Umarım bu iyiye işarettir ☺
:OEvet geçenlerde okudum burda birisi tanıdığını yazmış hamileymiş düşsün diye yüksekten atlıyomuş falan. Rabbim diyorum istemeyenleri bebekle sınıyo, isteyenleri de yokluğuyla
Malesef canım:Oherkesin imtihanı farklı
Hadi canım hakkında hayırlısıKizlar kontrolden çıktım. Yumurtam 15 mm olmuş. 3 gün daha gonalf kullanacam. Sonraki kontrole kadar allah kerim☺
hadi hayırlısı olsun inş. canımKizlar kontrolden çıktım. Yumurtam 15 mm olmuş. 3 gün daha gonalf kullanacam. Sonraki kontrole kadar allah kerim☺
inş. güzel sonuçlar olsun hayırlı evlatlar olsunYarın aşılamam var benimde heyecanım doruktadün gece saat 11.30da çatlatma iğnesi vuruldum gece kasıklarımda sancım çok oldu
Hayırlı uğurlu olsun canımYarın aşılamam var benimde heyecanım doruktadün gece saat 11.30da çatlatma iğnesi vuruldum gece kasıklarımda sancım çok oldu
Mrb arkadaşlar günaydın bende 6 Mayıs'ta cipli aşılama yaptirdim agrilarim göğüs hassasiyetim var ama yüzüme sivilce çıktı adet olacağım diye korkuyrmbence iyiye işaret:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?