• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2019 Mayıs ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bu arada aşılamaya gitmeden önce yakınım günde 2 3 tane incir ye faydasını çok görürsün dedi... 3 4 gündür başladım. Yarın da balık yağı almayı düşünüyorum.. Doktorum bu süreçte sağlıklı beslen dedi. Bol su iç. Hafif yürüyüşler yap dedi..birde geçen ayki adetimden beri prowomen k diye bi ilaç kullandım.. Doktorum verdi... 1 ay kullan sonraki ay aşılama yapalım dedi. Aranız da bu ilacı kullanan var mı.. Şansımı her türlü arttırmak istiyorum..

Gerçekten mi 😥 Ya ben tekirdağ genesiste yaptırdım belki ismini duymuşsunuzdur ümit ekmen doktorumun adı. Bir kutu gonal f 450 6 şırınga 700 tl ben iki kullandım 1400 tl oldu. Bir tane çatlatma iğnesi 100 lira ve her muayenede 200 tl ödedim. Aşılama ücreti 3500 tl aldılar. Kontrole bile gitsem muayene ücreti alıyolar benden 😭 Öyleyse bi saat daha uzağa gideyim istanbulda yapayım ben bu işin devamını. Burda bu kadar para neden vereyim dimi ama hem istanbul da daha iyi doktorlar var. Sizin özel mi? Tekirdağda devlet hastaneleri aşılama yapmıyoda.
Özel benimkide canım. Ben kontrol için kesinlikle para ödemiyorum. Hatta normal muayene 60 yada 65 tl yanlış hatırlamıyorsam benim gittiğim doktor gün aşırı nöbetçi oluyor ben işten izin almamak için nöbetçi saatlerinde gittiğim için 80 ödüyorum. Sultanbeyli’de Saygı Hastanesi. Benim doktorum Pelin Koca. Yaklaşık 2 senedir ona gidiyorum ben. İstanbul sana çok uzak değil bence o kadar para ödeme oralarda. Senin ilaçlarda çok pahalıymış 😳

Özel benimkide canım. Ben kontrol için kesinlikle para ödemiyorum. Hatta normal muayene 60 yada 65 tl yanlış hatırlamıyorsam benim gittiğim doktor gün aşırı nöbetçi oluyor ben işten izin almamak için nöbetçi saatlerinde gittiğim için 80 ödüyorum. Sultanbeyli’de Saygı Hastanesi. Benim doktorum Pelin Koca. Yaklaşık 2 senedir ona gidiyorum ben. İstanbul sana çok uzak değil bence o kadar para ödeme oralarda. Senin ilaçlarda çok pahalıymış 😳
Evet canım ya doğru söylüyosun gerçekten iki adım tekirdağdan sonra. Ben yarın gidicem kendi doktoruma bakalım ne olcak kesinleşince senin yerine gideyim bende.

Sadece 3500 tl aşılama ise çok pahallı gerçekten . ekstra başka işlemlermi uyguluyorlar acaba. Ben diyarbakir da yaptırıyorum aşılamayı. Umarım verdiğimiz emekler hayırlisi ile boşa gitmez. Bazen bakıyorum istemeyenler bile gebe kalıyor. Buda bizim imtihanınız. Maddiyat bi şekilde bulunur. Sonucumuz güzel olsun insallah.
Evet geçenlerde okudum burda birisi tanıdığını yazmış hamileymiş düşsün diye yüksekten atlıyomuş falan. Rabbim diyorum istemeyenleri bebekle sınıyo, isteyenleri de yokluğuyla :(

Yarın aşılamam var benimde heyecanım dorukta 😳dün gece saat 11.30da çatlatma iğnesi vuruldum gece kasıklarımda sancım çok oldu

Back