- 7 Mayıs 2019
- 105
- 44
- 13
- 32
evet bende bunu sorucam doktora gidince. Aşılama istemiyorum ama bu dediğine bende netten baktım %50 ihtimali %98 ihtimale çeviriyomuş.oy kıyamam size pozitif göreceğimiz günlerde olur inş. belki mikroçip değişik olur internette çok olumlu yorumlar var
bu ay neden herkes negatif sonuç aldı gebe kalma ayı degilmiydi kibende aynen aşılamanın 14. günü bugün kan testi verdim negatifmayısta aşılama yaptırıp hüsranla bitirenler arasına girdim, inşallah diğer haber bekleyenler güzel sonuçlar alır...
eğer bebek yoksa gelsin de rahatlayayim canıminş. gelmez regl
Canım benim ya hakkımızda hayırlısı inşallah pozitif sonuçlar görürüz bizde yakındaÜzülme bende varım
İnşallah rabbim kimseyi aratmasınCanım benim ya hakkımızda hayırlısı inşallah pozitif sonuçlar görürüz bizde yakında❤
amin inş.İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı canım
çarşamba günü konuşacağız bakalım bilgileri paylaşırım sizinle tutarsa artık çip bebek diye severimevet bende bunu sorucam doktora gidince. Aşılama istemiyorum ama bu dediğine bende netten baktım %50 ihtimali %98 ihtimale çeviriyomuş.
bebiş vardırda gelmiyordur inş.bu ay neden herkes negatif sonuç aldı gebe kalma ayı degilmiydi ki
eğer bebek yoksa gelsin de rahatlayayim canım
Valla canım bende cumartesi gitcem bakalım eşimin ısrarıyla karar verdim az önce. Sorayım bakalım bende yazarım hemen size.amin inş.
çarşamba günü konuşacağız bakalım bilgileri paylaşırım sizinle tutarsa artık çip bebek diye severim
bebiş vardırda gelmiyordur inş.
bu ay neden herkes negatif sonuç aldı gebe kalma ayı degilmiydi ki
sorma yasaçma bir umut vardı içimde ama yine olmadı malesef. inşallah bizde pozitif sonuçlar görürüz birgün
Evet stres herşeyi çok etkiliyor ama düşünmedende duramıyoruz kiİnşallah sen güzel haber alırsın tatlım. Öyle tabi vakti var rabbim bekliyo, bende sabırla bekliyorum. Üzüldüm ama isyan etmem, geç olsun güzel olsun herşey :) Sakın kafana takıp stres yapma unut canım bu süreyi. Kafana takarsan olmuyo psikolojik herşey. Bende artık düşünmicem düşündükçe olmuyo :)
Evet stres herşeyi çok etkiliyor ama düşünmedende duramıyoruz kiyapılacakları bilip uygulayamamak kötü
3500 sadece aşılama mı? İnanamıyorum çok anormal bir fiyat bu. Ben istanbuldayım 650 tlye yaptırdım. İlaç olarak klomen kullandım 100 tl de iğneye verdim muayene ücretimde 80 tl idi taş çatlasın en fazla 900 tlye mal oldu seninki neden bu kadar yüksek tutmuş anlamadımBenim ilk aşılamamdı ama tamamen stresten canım. Ben tekirdağda yaptırdım aşılamayı normal aşılamaydı mikroçipi bilmiyorum ama benimki 3500 liraydı. İlaçlar vs de vardı iki kutu göbekten iğne verdi 700x2:1400 tl birde çatlatma iğnesi verdi 100 tl. Yani anlicağın muayene ücretleri vs 7-8 bini buldu bu iş bana. Ben ikinci aşılama için gitmeyi düşünmüyorum. Eşimde gitcez olmaz diyo ama kararsızım gerçekten. Cumartesi gününe randevu almış gidip bi konuşalım diyo eşim. Eğer gittiğimde yine aşılama yapalım derse bekliyelim dicem. Sen ilk aşılamanı 2. aşılamanla yakın zamanda mı oldun canım. İlk aşılamanda mikroçipli miydi?
Benimde aynen öyle zor işimde çok stresli sürekli kafada bu aşılamanın sonucu ne olacak oda var. Bugün 16.gün hala adet olmadım bakalımevet doktor kızdı bana eşeleyip durma araştırıp durdukça duyduklarına inanarak negatif düşünüyosun dedi hep. Ama elimde olmadı hiç. Yattım kalktım dua ettim yattım kalktım acaba hamilemiyim dedim bundan olmadı işte. İş stresimde var bi yandan. Valla ne yapcaz bilmiyorum
Canım 13.günde idrarda çıkmaz ki. Benim doktorum kanda bile en erken 15.gün diyor. Ben 1inde aşılama oldum 18inden önce test yapma dedi. Bi kaç gün daha bekle adet olmazsan kandan baktır bence. Hemen moralini bozma.Kızlar kocaman negatif le geldim.Asilamanin 13. İğnenin 14. Günü artık adet bekliyorum
Öyle yapacağım canım 2-3 gün sonra olmazsam tekrar yaparimCanım 13.günde idrarda çıkmaz ki. Benim doktorum kanda bile en erken 15.gün diyor. Ben 1inde aşılama oldum 18inden önce test yapma dedi. Bi kaç gün daha bekle adet olmazsan kandan baktır bence. Hemen moralini bozma.
Gerçekten mi3500 sadece aşılama mı? İnanamıyorum çok anormal bir fiyat bu. Ben istanbuldayım 650 tlye yaptırdım. İlaç olarak klomen kullandım 100 tl de iğneye verdim muayene ücretimde 80 tl idi taş çatlasın en fazla 900 tlye mal oldu seninki neden bu kadar yüksek tutmuş anlamadım
Tekrar aşılama olmayı düşünmüyorum ama eşim ısrarcı bu konuda onu kırmak istemiyorum. Bugüne kadar eşimede banada yapılan tahliller tetkikler iyi çıktı herşey normal. Ben psikolojik olduğunu yada rabbimin vaktimizin olduğu için vermediğini düşünüyorum. Herşeyin bi vakti var sonuçta eşim biraz büyütüyo bu konuyu. Hemen olcak diye bişey yok geç olsun güç olmasın. Böyle sürekli ümitlenip hayal kırıklığı yaşamak çok acı veriyo banaBenimde aynen öyle zor işimde çok stresli sürekli kafada bu aşılamanın sonucu ne olacak oda var. Bugün 16.gün hala adet olmadım bakalımsen tekrar aşılama mı olucan ne dedi doktor? Ama senin aşılama fiyatı çok yüksekmiş
merhaba canım benim eşimdede hareket sorunu var sayısıda ve morfolojide sıkıntı yok ilk tahlilde %2 hareketlilik vardı omepa Q10 diye bir multivitamin blaık yağı kullandı dr verdi üroloji dr u 3 ay sonra %42 ye çıktı 6 aydır kullanıyor birdaha sonuç bakıtrmadık bu ay giseng ilave verdi benim dr um dün aldık onuda kullanıyor eşim. 4 yıldır korumuyoruz ama bir gelişme yok maalese bu ay 2.aşılamam olacak
Benimde ilk aşılamam bakalim yarin doktora gidecem . yumurtalarim ne kadar büyümüş ona bakacaz .merhaba canım benim eşimdede hareket sorunu var sayısıda ve morfolojide sıkıntı yok ilk tahlilde %2 hareketlilik vardı omepa Q10 diye bir multivitamin blaık yağı kullandı dr verdi üroloji dr u 3 ay sonra %42 ye çıktı 6 aydır kullanıyor birdaha sonuç bakıtrmadık bu ay giseng ilave verdi benim dr um dün aldık onuda kullanıyor eşim. 4 yıldır korumuyoruz ama bir gelişme yok maalese bu ay 2.aşılamam olacak
Canim bende özelde yaptiriyorum asilamami. 8 paket gonalf75 aldim 960 tl tuttu. 200 tl muayeneye veriyorum. Aşılama ücreti 1300 lira. Daha catlatma igneleride alacam. Anlayacağın benimde 3 bini geçecek. İlaçlar cok pahalliGerçekten miYa ben tekirdağ genesiste yaptırdım belki ismini duymuşsunuzdur ümit ekmen doktorumun adı. Bir kutu gonal f 450 6 şırınga 700 tl ben iki kullandım 1400 tl oldu. Bir tane çatlatma iğnesi 100 lira ve her muayenede 200 tl ödedim. Aşılama ücreti 3500 tl aldılar. Kontrole bile gitsem muayene ücreti alıyolar benden Öyleyse bi saat daha uzağa gideyim istanbulda yapayım ben bu işin devamını. Burda bu kadar para neden vereyim dimi ama hem istanbul da daha iyi doktorlar var. Sizin özel mi? Tekirdağda devlet hastaneleri aşılama yapmıyoda.
Hangi şehir canım senin tekirdağ mı? Benim neden 3500 ki aşılama ya vallahi ben çok ödedim araştırıyorum tekirdağda da başka aşılama yapan yer yok. Maddi durumda nereye kadar dayancak ilki tutmadı gene yapsam gene tutmazsa vs çalışıyoruz ama yetmicek böyle giderse. Harcanan paraya acımıyorum kesinlikle, yeterki para gitsin evlat sahibi olalım ama herkesin ödediğinin kaç katını ödüyorum yazıkCanim bende özelde yaptiriyorum asilamami. 8 paket gonalf75 aldim 960 tl tuttu. 200 tl muayeneye veriyorum. Aşılama ücreti 1300 lira. Daha catlatma igneleride alacam. Anlayacağın benimde 3 bini geçecek. İlaçlar cok pahalli
Sadece 3500 tl aşılama ise çok pahallı gerçekten . ekstra başka işlemlermi uyguluyorlar acaba. Ben diyarbakir da yaptırıyorum aşılamayı. Umarım verdiğimiz emekler hayırlisi ile boşa gitmez. Bazen bakıyorum istemeyenler bile gebe kalıyor. Buda bizim imtihanınız. Maddiyat bi şekilde bulunur. Sonucumuz güzel olsun insallah.Hangi şehir canım senin tekirdağ mı? Benim neden 3500 ki aşılama ya vallahi ben çok ödedim araştırıyorum tekirdağda da başka aşılama yapan yer yok. Maddi durumda nereye kadar dayancak ilki tutmadı gene yapsam gene tutmazsa vs çalışıyoruz ama yetmicek böyle giderse. Harcanan paraya acımıyorum kesinlikle, yeterki para gitsin evlat sahibi olalım ama herkesin ödediğinin kaç katını ödüyorum yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?