Aşılama 2019 Mayıs ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı canım
amin inş.
evet bende bunu sorucam doktora gidince. Aşılama istemiyorum ama bu dediğine bende netten baktım %50 ihtimali %98 ihtimale çeviriyomuş.
çarşamba günü konuşacağız bakalım bilgileri paylaşırım sizinle tutarsa artık çip bebek diye severim
bu ay neden herkes negatif sonuç aldı gebe kalma ayı degilmiydi ki
eğer bebek yoksa gelsin de rahatlayayim canım
bebiş vardırda gelmiyordur inş.

Evet stres herşeyi çok etkiliyor ama düşünmedende duramıyoruz ki yapılacakları bilip uygulayamamak kötü

Evet stres herşeyi çok etkiliyor ama düşünmedende duramıyoruz ki yapılacakları bilip uygulayamamak kötü
evet doktor kızdı bana eşeleyip durma araştırıp durdukça duyduklarına inanarak negatif düşünüyosun dedi hep. Ama elimde olmadı hiç. Yattım kalktım dua ettim yattım kalktım acaba hamilemiyim dedim bundan olmadı işte. İş stresimde var bi yandan. Valla ne yapcaz bilmiyorum

3500 sadece aşılama mı? İnanamıyorum çok anormal bir fiyat bu. Ben istanbuldayım 650 tlye yaptırdım. İlaç olarak klomen kullandım 100 tl de iğneye verdim muayene ücretimde 80 tl idi taş çatlasın en fazla 900 tlye mal oldu seninki neden bu kadar yüksek tutmuş anlamadım

Benimde aynen öyle zor işimde çok stresli sürekli kafada bu aşılamanın sonucu ne olacak oda var. Bugün 16.gün hala adet olmadım bakalım sen tekrar aşılama mı olucan ne dedi doktor? Ama senin aşılama fiyatı çok yüksekmiş

Kızlar kocaman negatif le geldim.Asilamanin 13. İğnenin 14. Günü artık adet bekliyorum
Canım 13.günde idrarda çıkmaz ki. Benim doktorum kanda bile en erken 15.gün diyor. Ben 1inde aşılama oldum 18inden önce test yapma dedi. Bi kaç gün daha bekle adet olmazsan kandan baktır bence. Hemen moralini bozma.

Canım 13.günde idrarda çıkmaz ki. Benim doktorum kanda bile en erken 15.gün diyor. Ben 1inde aşılama oldum 18inden önce test yapma dedi. Bi kaç gün daha bekle adet olmazsan kandan baktır bence. Hemen moralini bozma.
Öyle yapacağım canım 2-3 gün sonra olmazsam tekrar yaparim

Gerçekten mi Ya ben tekirdağ genesiste yaptırdım belki ismini duymuşsunuzdur ümit ekmen doktorumun adı. Bir kutu gonal f 450 6 şırınga 700 tl ben iki kullandım 1400 tl oldu. Bir tane çatlatma iğnesi 100 lira ve her muayenede 200 tl ödedim. Aşılama ücreti 3500 tl aldılar. Kontrole bile gitsem muayene ücreti alıyolar benden Öyleyse bi saat daha uzağa gideyim istanbulda yapayım ben bu işin devamını. Burda bu kadar para neden vereyim dimi ama hem istanbul da daha iyi doktorlar var. Sizin özel mi? Tekirdağda devlet hastaneleri aşılama yapmıyoda.

Tekrar aşılama olmayı düşünmüyorum ama eşim ısrarcı bu konuda onu kırmak istemiyorum. Bugüne kadar eşimede banada yapılan tahliller tetkikler iyi çıktı herşey normal. Ben psikolojik olduğunu yada rabbimin vaktimizin olduğu için vermediğini düşünüyorum. Herşeyin bi vakti var sonuçta eşim biraz büyütüyo bu konuyu. Hemen olcak diye bişey yok geç olsun güç olmasın. Böyle sürekli ümitlenip hayal kırıklığı yaşamak çok acı veriyo bana

Benim

Benimde ilk aşılamam bakalim yarin doktora gidecem . yumurtalarim ne kadar büyümüş ona bakacaz .

Canim bende özelde yaptiriyorum asilamami. 8 paket gonalf75 aldim 960 tl tuttu. 200 tl muayeneye veriyorum. Aşılama ücreti 1300 lira. Daha catlatma igneleride alacam. Anlayacağın benimde 3 bini geçecek. İlaçlar cok pahalli

Canim bende özelde yaptiriyorum asilamami. 8 paket gonalf75 aldim 960 tl tuttu. 200 tl muayeneye veriyorum. Aşılama ücreti 1300 lira. Daha catlatma igneleride alacam. Anlayacağın benimde 3 bini geçecek. İlaçlar cok pahalli
Hangi şehir canım senin tekirdağ mı? Benim neden 3500 ki aşılama ya vallahi ben çok ödedim araştırıyorum tekirdağda da başka aşılama yapan yer yok. Maddi durumda nereye kadar dayancak ilki tutmadı gene yapsam gene tutmazsa vs çalışıyoruz ama yetmicek böyle giderse. Harcanan paraya acımıyorum kesinlikle, yeterki para gitsin evlat sahibi olalım ama herkesin ödediğinin kaç katını ödüyorum yazık

Sadece 3500 tl aşılama ise çok pahallı gerçekten . ekstra başka işlemlermi uyguluyorlar acaba. Ben diyarbakir da yaptırıyorum aşılamayı. Umarım verdiğimiz emekler hayırlisi ile boşa gitmez. Bazen bakıyorum istemeyenler bile gebe kalıyor. Buda bizim imtihanınız. Maddiyat bi şekilde bulunur. Sonucumuz güzel olsun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…