Aşılama 2019 Mayıs ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar merhaba bende aşılama yaptıracağım bu ay yarın reglimin ikinci günü doktora gidicem. beni sorunum sebepsiz infertilite bu durumda olup aşılaması tutan var mı.2 yıldır hiç hamile kalamadım inşallah aşılamam tutar.

selam kızlar, napıyorsunuz beklemek ne zormuş günler saatler geçmiyor canım sıkılıyor, bir de bu süreçte saçma sapan insanlar yüzünden strese giriyorum hayatımda hep bi gerginlik var eşimle de kavga ettik.. bunlar tutunması engeller mi acaba, düşündükçe deli oluyorum.

merhabalar bu ay 2. aşılamamı yaptıracağım sizleri görünce bende yazayım istedim. mikroçip ile aşılama yapacakmış dr bende bilmiyorum çok detay çokda umudum yok ama yinede yaptıracağım yarın femara kullanacağım haftaya çarşamba yumurta kontrolü yapılacak sonraki birkaç gnde transfer

mikroçip yöntemini araştırdım sen yazınca ilk defa duydum çünkü ; Çünkü bu teknolojide bir anlamda spermleri yarıştırıyoruz. Spermler mikro kanalcıklar içinde yüzüyorlar ve ancak en sağlıklı olanları sona ulaşabiliyor. Sağlıksız olanlar eleniyor. Şampiyon spermler ise sağlıklı embriyonun oluşmasını sağlayan sağlıklı gebeliği gerçekleştiriyor” . yazıyor. daha etkili bir yöntem demekki bana normal katater ile koydular umudunu kaybetme moralini yüksek tut daha iyi bir yöntem yapıyor demekki baksana

bilmiyorumki bakalım göreceğiz içimde ufacık bir heycann yok umutsuzluk çok yüksek hayırlısı neyse o olsun

Merhaba. Bende bu ay aşılama yaptırdım. Bugün 14.günüm ama sanırım tutmadı çünkü her ay olduğu ara ara adet sancıları giriyor. Benim doktorum aşılamadan önce sadece klomen verdi klomen bitince iğne yapıldı sonra aşılama. Aşılamadan sonra herhangi birşey verilmedi. Sanırım aşılamadan sonra bazen kullanılması için bir takım ilaçlar veriliyormuş. Bu ilaçlar zorunlu mu acaba?

Benim bugün 12. Günüm test yaptım hiçbirşey çıkmadı benim de yok büyük bir ihtimalle tutmadı dün çok hafif bir çizgi vardı bugün yok oldu, çok üzgünüm

Yıkıldım ya moralim çok bozuk dün hafif çizgiyi görünce umutlanmıştım bugün biraz daha netleşir diye umuyordum ama tamamen yok oldu çok üzgünüm

Merhaba. Bende bu ay aşılama yaptırdım. Bugün 14.günüm ama sanırım tutmadı çünkü her ay olduğu ara ara adet sancıları giriyor. Benim doktorum aşılamadan önce sadece klomen verdi klomen bitince iğne

Canım naptın merak ettim benim 10. Günde sıfırlanmıştı 11. De hafif bir çizgi vardı bugün 12. Yaptım ve hiçbirşey yok olmadı büyük ihtimalle
Yıkıldım ya moralim çok bozuk dün hafif çizgiyi görünce umutlanmıştım bugün biraz daha netleşir diye umuyordum ama tamamen yok oldu çok üzgünüm
Canım benim de öyle yarın yapmayacağım artık belki Perşembe yada cuma yaparım yine aynı olursa regl bekleyeceğim ne yapalım nasip herşey

Benim de öyle oldu canım klomenle buyuyenlere iğne vermiyor lar hiç test yapmadın mı?

Her zaman umutlu ol canım hakkında hayırlısı

Benim de öyle oldu canım klomenle buyuyenlere iğne vermiyor lar hiç test yapmadın mı?
Yapmadım canım. Aşılama 1 mayısta yapıldı doktorumda 18inde test yaparsan daha garanti sonuç alırsın dedi. İnternetten baktım 14gün sonra yapabilirmiş diye ama benim karnım ağrımaya başlayınca olmamış zaten boşuna test yapıp kendimi üzmeyim dedim Senin kaç gün oldu aşılama?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…