- 21 Ocak 2017
- 80
- 69
- 88
- 39
Anladım canım Yeni bir gebelik sağlıkla yükselir inşallah27 nısan cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım Yeni bir gebelik sağlıkla yükselir inşallah27 nısan cnm
bilmiyrm kı cnm ne olckAnladım canım Yeni bir gebelik sağlıkla yükselir inşallah
inşallah yükselir hayırlısıyla canım, tekrar ne zaman tahlil vereceksinbilmiyrm kı cnm ne olck
mikroçip yöntemini araştırdım sen yazınca ilk defa duydum çünkü ; Çünkü bu teknolojide bir anlamda spermleri yarıştırıyoruz. Spermler mikro kanalcıklar içinde yüzüyorlar ve ancak en sağlıklı olanları sona ulaşabiliyor. Sağlıksız olanlar eleniyor. Şampiyon spermler ise sağlıklı embriyonun oluşmasını sağlayan sağlıklı gebeliği gerçekleştiriyor” . yazıyor. daha etkili bir yöntem demekki bana normal katater ile koydular umudunu kaybetme moralini yüksek tut daha iyi bir yöntem yapıyor demekki baksanamerhabalar bu ay 2. aşılamamı yaptıracağım sizleri görünce bende yazayım istedim. mikroçip ile aşılama yapacakmış dr bende bilmiyorum çok detay çokda umudum yok ama yinede yaptıracağım yarın femara kullanacağım haftaya çarşamba yumurta kontrolü yapılacak sonraki birkaç gnde transfer
mikroçip yöntemini araştırdım sen yazınca ilk defa duydum çünkü ; Çünkü bu teknolojide bir anlamda spermleri yarıştırıyoruz. Spermler mikro kanalcıklar içinde yüzüyorlar ve ancak en sağlıklı olanları sona ulaşabiliyor. Sağlıksız olanlar eleniyor. Şampiyon spermler ise sağlıklı embriyonun oluşmasını sağlayan sağlıklı gebeliği gerçekleştiriyor” . yazıyor. daha etkili bir yöntem demekki bana normal katater ile koydular umudunu kaybetme moralini yüksek tut daha iyi bir yöntem yapıyor demekki baksana
Canım naptın merak ettim benim 10. Günde sıfırlanmıştı 11. De hafif bir çizgi vardı bugün 12. Yaptım ve hiçbirşey yok olmadı büyük ihtimalleValla canım bekleyebilirsen bekle ben testim var diye yapıyorum her gün 14. Güne kadar yapacağım hakkımızda hayırlısı ❤
Canım naptın merak ettim benim 10. Günde sıfırlanmıştı 11. De hafif bir çizgi vardı bugün 12. Yaptım ve hiçbirşey yok olmadı büyük ihtimalle
Canım benim de öyle yarın yapmayacağım artık belki Perşembe yada cuma yaparım yine aynı olursa regl bekleyeceğim ne yapalım nasip herşeyYıkıldım ya moralim çok bozuk dün hafif çizgiyi görünce umutlanmıştım bugün biraz daha netleşir diye umuyordum ama tamamen yok oldu çok üzgünüm
Benim de öyle oldu canım klomenle buyuyenlere iğne vermiyor lar hiç test yapmadın mı?Merhaba. Bende bu ay aşılama yaptırdım. Bugün 14.günüm ama sanırım tutmadı çünkü her ay olduğu ara ara adet sancıları giriyor. Benim doktorum aşılamadan önce sadece klomen verdi klomen bitince iğne
Her zaman umutlu ol canım hakkında hayırlısımerhabalar bu ay 2. aşılamamı yaptıracağım sizleri görünce bende yazayım istedim. mikroçip ile aşılama yapacakmış dr bende bilmiyorum çok detay çokda umudum yok ama yinede yaptıracağım yarın femara kullanacağım haftaya çarşamba yumurta kontrolü yapılacak sonraki birkaç gnde transfer
Demeyin öyle gün doğmadan neler doğar dua edin bol bolYıkıldım ya moralim çok bozuk dün hafif çizgiyi görünce umutlanmıştım bugün biraz daha netleşir diye umuyordum ama tamamen yok oldu çok üzgünüm
:) Umutla umutsuzluk arasjndayim :)Her zaman umutlu ol canım ❤ hakkında hayırlısı
Yapmadım canım. Aşılama 1 mayısta yapıldı doktorumda 18inde test yaparsan daha garanti sonuç alırsın dedi. İnternetten baktım 14gün sonra yapabilirmiş diye ama benim karnım ağrımaya başlayınca olmamış zaten boşuna test yapıp kendimi üzmeyim dedim Senin kaç gün oldu aşılama?Benim de öyle oldu canım klomenle buyuyenlere iğne vermiyor lar hiç test yapmadın mı?