Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inş. nezaman tahlil yap dedi dr birşey dedimiAşılamami oldum bugün
2 hafta sonra tahlilAllah hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inş. nezaman tahlil yap dedi dr birşey dedimi
2 haftanın sonu inş. güzel olur bol bol dua edin bugüzel ayda2 hafta sonra tahlil
Canım merhaba inşallah olumlu sonuçlar almışsındır. Biz senle aynıyız benimde dün 14. günümdü. Bugün sol kasığım ağrıyo ve son 1 saattir açık renkte pembe sıvı geliyo. Senin bişey var mı böyle? Kasığımda çok ağrıyo. Ne oluyo anlamıyorum hiçMerhaba. Bende bu ay aşılama yaptırdım. Bugün 14.günüm ama sanırım tutmadı çünkü her ay olduğu ara ara adet sancıları giriyor. Benim doktorum aşılamadan önce sadece klomen verdi klomen bitince iğne
Canım benim kasık ağrım yok ara ara çok hafif karnım ağrıyor adet olacakmış gibi. O yüzden test yapmadım ben. Gebelik oluşması Kasık ağrısı yapabiliyormuş ve yerleşme kanaması olarak az miktarda kanama olabilir diye duymuştum. Senin durumun gibi yani. Benimle aynıysa Bugün 15.gün olmuş kan testi yaptırabilirsn aslında. İnşalllah güzel sonucu görürsünCanım merhaba inşallah olumlu sonuçlar almışsındır. Biz senle aynıyız benimde dün 14. günümdü. Bugün sol kasığım ağrıyo ve son 1 saattir açık renkte pembe sıvı geliyo. Senin bişey var mı böyle? Kasığımda çok ağrıyo. Ne oluyo anlamıyorum hiç
Canım 6 da işten çıkıcam acile gidicem test yaptırmaya bulunduğumuz bölgede poliklinik yok çünkü. İnşallah hepimizin kucağı dolar mübarek ayda :) Sana yazıcam test sonucumu çıkınca :)Canım benim kasık ağrım yok ara ara çok hafif karnım ağrıyor adet olacakmış gibi. O yüzden test yapmadım ben. Gebelik oluşması Kasık ağrısı yapabiliyormuş ve yerleşme kanaması olarak az miktarda kanama olabilir diye duymuştum. Senin durumun gibi yani. Benimle aynıysa Bugün 15.gün olmuş kan testi yaptırabilirsn aslında. İnşalllah güzel sonucu görürsün
Hayırlı olsun canım 2 gün var aramızda ben de pazartesi oldum inşallah güzel sonuçlar alırızAşılamami oldum bugün
Ne oldu cnm sonuç çıktımıCanım 6 da işten çıkıcam acile gidicem test yaptırmaya bulunduğumuz bölgede poliklinik yok çünkü. İnşallah hepimizin kucağı dolar mübarek ayda :) Sana yazıcam test sonucumu çıkınca :)
Naptın tatlım aldın mı sonucu? İnşallah güzel haberler almışsındırCanım 6 da işten çıkıcam acile gidicem test yaptırmaya bulunduğumuz bölgede poliklinik yok çünkü. İnşallah hepimizin kucağı dolar mübarek ayda :) Sana yazıcam test sonucumu çıkınca :)
Merhaba canım brndr grçen ay çatlatma iğnesi oldum bu ay aşılamaya başlayacaz yarın gidip doktorla konuşucazMerhaba arkadaslar gecen ay catlama ignesi yaptirmistim ama yine olmadi bugun regl oldum bende mayıs ayinda asilama yaptırmayı düşünüyorum inşallah isteyen herkese Allah nasip eder
Regl oldum canım, gitmedimNaptın tatlım aldın mı sonucu? İnşallah güzel haberler almışsındır
Regl oldum canımNe oldu cnm sonuç çıktımı
olsun canım kısmet vakti değilmiş şimdi demekki. Tekrar denersin ben hala bekliyorum. Pazartesiye kadar regl olmazsam test yapıcamRegl oldum canım, gitmedim
Naptın tatlım aldın mı sonucu? İnşallah güzel haberler almışsındır
İnşallah sen güzel haber alırsın tatlım. Öyle tabi vakti var rabbim bekliyo, bende sabırla bekliyorum. Üzüldüm ama isyan etmem, geç olsun güzel olsun herşey :) Sakın kafana takıp stres yapma unut canım bu süreyi. Kafana takarsan olmuyo psikolojik herşey. Bende artık düşünmicem düşündükçe olmuyo :)olsun canım kısmet vakti değilmiş şimdi demekki. Tekrar denersin ben hala bekliyorum. Pazartesiye kadar regl olmazsam test yapıcam