• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2019 Mayıs ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba. Bende bu ay aşılama yaptırdım. Bugün 14.günüm ama sanırım tutmadı çünkü her ay olduğu ara ara adet sancıları giriyor. Benim doktorum aşılamadan önce sadece klomen verdi klomen bitince iğne
Canım merhaba inşallah olumlu sonuçlar almışsındır. Biz senle aynıyız benimde dün 14. günümdü. Bugün sol kasığım ağrıyo ve son 1 saattir açık renkte pembe sıvı geliyo. Senin bişey var mı böyle? Kasığımda çok ağrıyo. Ne oluyo anlamıyorum hiç :(

Canım merhaba inşallah olumlu sonuçlar almışsındır. Biz senle aynıyız benimde dün 14. günümdü. Bugün sol kasığım ağrıyo ve son 1 saattir açık renkte pembe sıvı geliyo. Senin bişey var mı böyle? Kasığımda çok ağrıyo. Ne oluyo anlamıyorum hiç :KK43:
Canım benim kasık ağrım yok ara ara çok hafif karnım ağrıyor adet olacakmış gibi. O yüzden test yapmadım ben. Gebelik oluşması Kasık ağrısı yapabiliyormuş ve yerleşme kanaması olarak az miktarda kanama olabilir diye duymuştum. Senin durumun gibi yani. Benimle aynıysa Bugün 15.gün olmuş kan testi yaptırabilirsn aslında. İnşalllah güzel sonucu görürsün😍

Canım benim kasık ağrım yok ara ara çok hafif karnım ağrıyor adet olacakmış gibi. O yüzden test yapmadım ben. Gebelik oluşması Kasık ağrısı yapabiliyormuş ve yerleşme kanaması olarak az miktarda kanama olabilir diye duymuştum. Senin durumun gibi yani. Benimle aynıysa Bugün 15.gün olmuş kan testi yaptırabilirsn aslında. İnşalllah güzel sonucu görürsün😍
Canım 6 da işten çıkıcam acile gidicem test yaptırmaya bulunduğumuz bölgede poliklinik yok çünkü. İnşallah hepimizin kucağı dolar mübarek ayda :) Sana yazıcam test sonucumu çıkınca :)

Merhaba bende bugun ikinci gonal fle asilamami oldum gunde 75 ml 7 gun igne vuruldum solda iki adet 18 mm yumurtam vardi 5. Asilamam bu ilk defa bu asilamada hastaneden geldigimden beri kasigimda bi agri var burdan belirtilerimizide yazarsak destek olmus oluruz Herkesin kucagi dolsun insallah🤗

Arkadaslar meraba araniza yeni katildim. Bende bu ay aşılama yaptiriyorum. Rahmimde perde vardi 6 ay önce alındı. Esimde varikosel vardi 8 ay önce ameliyat oldu. 1 buçuk yıldır evliyiz hiç hamile kalmadım. Esimde sperm hareketliliği sorunu var. Yüzde 24 çıktı en son.

4 gün gonalf75 kullandim. Doktora gittim kontrole. Bi yumurtam 9 mm olmuş. 4 gün daha gonalf75 vur dedi. Bu cuma tekrar kontrole gidecem. Aşılama için gün verecek

Stresliyim üZülüyorum. Çevremde hergun yeni birinin daha hamile kaldığını öğreniyorum. Hayırlısı diyorum ama içimde ağlıyor. Umarim benimde tutar..

Merhaba arkadaslar gecen ay catlama ignesi yaptirmistim ama yine olmadi bugun regl oldum bende mayıs ayinda asilama yaptırmayı düşünüyorum inşallah isteyen herkese Allah nasip eder🤗
Merhaba canım brndr grçen ay çatlatma iğnesi oldum bu ay aşılamaya başlayacaz yarın gidip doktorla konuşucaz

Naptın tatlım aldın mı sonucu? İnşallah güzel haberler almışsındır
😔😔😔 olsun canım kısmet vakti değilmiş şimdi demekki. Tekrar denersin😊 ben hala bekliyorum. Pazartesiye kadar regl olmazsam test yapıcam
İnşallah sen güzel haber alırsın tatlım. Öyle tabi vakti var rabbim bekliyo, bende sabırla bekliyorum. Üzüldüm ama isyan etmem, geç olsun güzel olsun herşey :) Sakın kafana takıp stres yapma unut canım bu süreyi. Kafana takarsan olmuyo psikolojik herşey. Bende artık düşünmicem düşündükçe olmuyo :)

Back